Fanat-SS сказав(ла):
На місці нашого президента я б , впершу чергу заборонив комуністичну партію, як антиукраїнську. Потім ввів указ, який забороняв би проводити антиукраїнську діяльність, яка спрямована на брехливому висвітленні подій в ЗМІ.(Наприклад КРТ). Далі позбавив би усіх росіян за національністю, які проживають на території України права голосу на виборах. Також збільшив би кількість українських шкіл та університетів на Донбасі та в Криму.Змінив би усю жидовсько -москальську правлячу верхівку на державних підприємствах, які тільки і думають як по більше б вкрасти. Поставити на їх місця молодь з українською національністю. У південно-східних регіонах заборонив би рекламу та радіомовлення на мові чужої країни. З першого класу в школі ввів би обов"яковий предмет: "Націонал-патріотизм - основа щасливого майбутнього України". Патріотичні діти - патріотична нація!!!!
Увы, уважаемый Фанат СС - весьма не демократично - а Украина - НЕ СТОИТ ОБ ЭТОМ ЗАБЫВАТЬ! - перед всем чесным миром провозгласила что ДАЛЬШЕ идет по пути демократии.
И все что идет в разрез с ее принципами - пусть это хоть трижды национал-патриотизм - ничего кроме пустозвонства, увы, не представляет.
Я например бы не хотел жить в стране в которой запрещают так много.
И не самого главного.
Я сначала бы запретил представителям всех ветвей власти воровать, брать взятки, вымогать, вымораживать иными словами и далее раздевать этот несчастный народ. Раз уж он пока сам за себя не может постоять.
Все вами перечисленное придет потом само собой, и любовь к стране и власти и друг к другу.