Что бы Вы сделали на месте президента?

Pluto

Everybody Dies
Зверюга сказав(ла):
У яких новинах??? Ви що не розумієте що те що ви кажете це пряме порушення законодавства України!!!! Не міг президент підписати такий указ бо указ цей не матиме жодної юридичної сили! По якому какналу ви таке бачили і від кого ви таке чули????
не помню я канал...ну наш,украинский какой-то канал...
тов.зверюга,неужели вы думаете,что мне надо здесь вам выдавать какие-то враки??что слышала,то и говорю... я не могу поручиться за достоверность информации,не я за это отвечаю...но то,что слышала своими ушами я могу передать точно...

З

Зверюга.ua

Guest
Pluto сказав(ла):
не помню я канал...ну наш,украинский какой-то канал...
тов.зверюга,неужели вы думаете,что мне надо здесь вам выдавать какие-то враки??что слышала,то и говорю... я не могу поручиться за достоверность информации,не я за это отвечаю...но то,что слышала своими ушами я могу передать точно...
Шановна, ви взагалі розумієте що таке утворення могильника відходів ядерних станцій на теріторії України??? Щоб таке зробити треба змінити законодавство, потім що б парламент підтвердив таке рішення, потім провести референдум і вже після усіх цих процедур можна погоджуватись на створення такого об’єкту!!!! А те що ви кажете про наказ президента повна маячня! Я по жодному каналу ТВ і радіо не чув що б такий указ існував! От же висновок з цього, чи брешете ви, чи ви щось недочули!

З

Зверюга.ua

Guest
Slayer сказав(ла):
Все-таки осмелился огласить Ф.И.О. пластического хирурга, который сделал Ю. операцию на рож... лице .
Егеш, а діоксин це вигадка політ технологів..... Ви хочаб самі у це вірете???
Тут вже один казав що голод 32-33 це теж вигадка політ технологів....

Slayer

Member
Ха-ха, да, конечно диоксины, Вы еще скажите русские спецслужбы в этом замешаны.
А насчет лица тут все ясна: аффтар выпил йаду : )

Andys

New Member
на месте Юща я б сделал в Украине тоталитарноег государство лет на 20, и провёл политику подобную той, которую вёл Пиночет

З

Зверюга.ua

Guest
Slayer сказав(ла):
Ха-ха, да, конечно диоксины, Вы еще скажите русские спецслужбы в этом замешаны.
А насчет лица тут все ясна: аффтар выпил йаду : )
А от ви взагалі вчили у школі анатомію???? Чи ви все знаєте з расєйскіх телеканалів???? Ви подивітся на людину у котрої розлад роботи печінки. І ви побачите теж саме що і на обличчі президента! Жодна паластична операція не має таких жахливих наслідків!

SoLar

Забанен
Зверюга сказав(ла):
А от ви взагалі вчили у школі анатомію???? Чи ви все знаєте з расєйскіх телеканалів???? Ви подивітся на людину у котрої розлад роботи печінки. І ви побачите теж саме що і на обличчі президента! Жодна паластична операція не має таких жахливих наслідків!
Меньше надо было бухать - и печень здоровее бы была.
А то, видите ли, ближе к народу...

Slayer

Member
Ха. Сколько сразу вопросов : )
Видимо задело за живое.
Зверюга сказав(ла):
А от ви взагалі вчили у школі анатомію????
Учил. И "взагалі" тоже.
Зверюга сказав(ла):
Чи ви все знаєте з расєйскіх телеканалів ???
Каких-каких телеканалов ? )
Да Вам пора новый словарь выдумавать, или учиться грамотности : ))
Или новые каналы появились ?
Зверюга сказав(ла):
Жодна паластична операція не має таких жахливих наслідків!
Это точно, ни одна пАластична операция последствий таких не имеет.
Зачьот.

Pluto

Everybody Dies
Зверюга сказав(ла):
Шановна, ви взагалі розумієте що таке утворення могильника відходів ядерних станцій на теріторії України??? Щоб таке зробити треба змінити законодавство, потім що б парламент підтвердив таке рішення, потім провести референдум і вже після усіх цих процедур можна погоджуватись на створення такого об’єкту!!!! А те що ви кажете про наказ президента повна маячня! Я по жодному каналу ТВ і радіо не чув що б такий указ існував! От же висновок з цього, чи брешете ви, чи ви щось недочули!
шановний!я,звісно,розумію,що ви знаєтеся на політиці,але...це не робить вас вищим за усіх інших смертних і тим паче не дає вам права ображати особисто мене...брешуть,як відомо,лише собаки... а я переказала те,що чула... може й маєчня, але не я за це відповідаю,а служба новин...

Зверху