ГЕТЬ УСІХ!

Zuzuka

прагну...
а отой штаб "національного порятунку" в міністерстві юстиції зареестрований?
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: ГЕТЬ УСІХ!

В милиции назвали виновных в погроме палаточного городка в центре Киева
Life-ua, дякую за інфу. А то в мене вже була така думка, що братки дійсно сами себе від нудоти побили. А виявляється вже є аналогічна їх братія :). От і переконайте мене, що за обома не стоять одні й ті самі люди, які під шумок, доки буде бійка стінка на стінку, не планують перерасподіл влади на власну користь. Я не про Корчинського чи Емчука і інших "керівников", а про тих, хто керує ними. Хоча мушу визнати у діях Щита більш сенсу, ніж у воланні гасла "Геть Усіх".
 

Zuzuka

прагну...
Відповідь: ГЕТЬ УСІХ!

організація Щіт дала знати про себе на минулому тижні. в її рядах є колишні міліцянти, тому почались розмови про причетність міліції. організація заявила, що буде робити добровільні дружини, влаштовувати чергування у місті, очищувати Київ від безладдя, сміття.
розгром містечка цілком вписується під заявлене)
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: ГЕТЬ УСІХ!

Ранее, на днях Александр Емчук заявил, что ветераны специальных подразделений силовых структур создают общественное объединение Щит. Говоря о методах наведения порядка, Емчук заявил, что активисты Щита будут нести вести патрулирование на улицах городов, в частности, в столице, как когда-то делала народные дружинники.
Що і треба було довести. Мусора без пагонів прикриваючись "громадською структурою" і за підтримки мусоров в погонах встановлюють в країні поліцейський режим.
І того пана Емчука вони ніколи не знайдуть, бо навіть не шукатимуть.
Ось вона, панове, ваша демократія і свобода. Ви боялися крові? То вона все одно буде. Тільки влаштує вам її нинішня влада аби не втратити своїх посад. Народ починають загоняти в стойло. Сьогодні розігнали "Геть Усіх", а завтра візьмуться за більш ліберальних. І почнеться міліцейське свавілля. А ви, підтримуйте їх і надалі, може і до вас колись дістануться...

извините , не хочу обидеть ....но я задаю конкретные вопросы , в ответ получаю политическую размазню и агитацию
Шановний, прочитайте будь-ласка ще раз уважно моє повідомлення. Там все написано, і є відповіді на всі ваші запитання. Треба тільки уважно прочитати. ;)
 

Zuzuka

прагну...
Відповідь: ГЕТЬ УСІХ!

ніякої крові не буде, окрім крові провокаторів, бо їх сам народ доб"є.
ідеї захмарні і народ їх "не хаваєт". чи не зрозуміло.
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: ГЕТЬ УСІХ!

ніякої крові не буде, окрім крові провокаторів, бо їх сам народ доб"є.
ідеї захмарні і народ їх "не хаваєт". чи не зрозуміло.
Провокаторів? А працівники Херсонського машинобудівного заводу, яким не платять зарплату теж провокатори? А якщо завтра вам не платитимуть, ви підете вимагати справедливості, а пан Емчук і до вас як до "провокаторів" завітає. Що ви тоді скажете?
 

Zuzuka

прагну...
Відповідь: ГЕТЬ УСІХ!

а працівників заводу ви вже до геть усих приплели? швидко. вони поки самі за себе і я не чула, щоб вони до геть усих приходили. в Херсоні допоки нікого не побили, а люди роблять все законними шляхами, а незаконно веде себе саме керівництво.
провокатор - той, хто пропагує силові незаконні безвихідні варіанти. а це як раз ви.
 

dreadfin

Member
Коллеги (по несчастью), кто-нить знает где можно заказать большую партию вил оптом? Желательно с доставкой на площадь Незалежности, дом 2... просьба высыпать перед входом:razz:
 

МАХ

Active Member
Цікаво куди ви мене вже приписали… я не опущусь до банальної співучасті в руйнуванні держави… власне чим і займається будь-яка політична партія… тому не варто мене приписувати до «політ еліти», бо вони лише намагаються нажитися на державі… підтримаю, піду в ряди лише до тої партії, штабу де прозора система фінансування, без бізнесменів і олігархів, а також без нинішніх політиків… а так просто іноді доходить до абсурдного…
и еще вопрос МАХу - где был этот штаб все это время? почему самым таинственным образом всплыл как ...... как раз под выборы?
Чесно кажучи мені байдуже де він знаходився, знаходиться, і буде знаходитись в майбутньому… сумніваюсь що схожі інциденти можуть хоча б якось вплинути на вибори, до яких ще майже рік…
Це так само як і комуністів акція Ющенко-Чемодан-Америка… а тут геть усіх… проте краще аніж просто сидіти склавши руки… власне чим всі Суми і займаються…

Zuzuka, ви як прихильник ВО Свобода, не могли б назвати звідки фінансується діяльність партії?
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: ГЕТЬ УСІХ!

МАХ, вибачте, якщо стисло виразився і Ви не зрозуміли те, що я мав на увазі. Я запитував, чи Ви теж з тими "Геть усіх", бо з того повідомлення, до якого я там писав, у мене саме таке враження склалось. Але тепер Ви взагалі мене заплутали, бо кажите, що пійдете до лав якоїсь партії. До речи, ті умови до цієї партії, яки Ви там написали стосовно Вашого вступу, я цілком підтримую. Але це ж зовсім інша річ - йти до певної політичної сили і займатись мародерством з "Геть усіх". Так що краще б Ви все ж таки визначились.
 
Зверху