Life-ua, дякую за інфу. А то в мене вже була така думка, що братки дійсно сами себе від нудоти побили. А виявляється вже є аналогічна їх братія . От і переконайте мене, що за обома не стоять одні й ті самі люди, які під шумок, доки буде бійка стінка на стінку, не планують перерасподіл влади на власну користь. Я не про Корчинського чи Емчука і інших "керівников", а про тих, хто керує ними. Хоча мушу визнати у діях Щита більш сенсу, ніж у воланні гасла "Геть Усіх".В милиции назвали виновных в погроме палаточного городка в центре Киева
Що і треба було довести. Мусора без пагонів прикриваючись "громадською структурою" і за підтримки мусоров в погонах встановлюють в країні поліцейський режим.Ранее, на днях Александр Емчук заявил, что ветераны специальных подразделений силовых структур создают общественное объединение Щит. Говоря о методах наведения порядка, Емчук заявил, что активисты Щита будут нести вести патрулирование на улицах городов, в частности, в столице, как когда-то делала народные дружинники.
Шановний, прочитайте будь-ласка ще раз уважно моє повідомлення. Там все написано, і є відповіді на всі ваші запитання. Треба тільки уважно прочитати.извините , не хочу обидеть ....но я задаю конкретные вопросы , в ответ получаю политическую размазню и агитацию
Провокаторів? А працівники Херсонського машинобудівного заводу, яким не платять зарплату теж провокатори? А якщо завтра вам не платитимуть, ви підете вимагати справедливості, а пан Емчук і до вас як до "провокаторів" завітає. Що ви тоді скажете?ніякої крові не буде, окрім крові провокаторів, бо їх сам народ доб"є.
ідеї захмарні і народ їх "не хаваєт". чи не зрозуміло.
Цікаво куди ви мене вже приписали… я не опущусь до банальної співучасті в руйнуванні держави… власне чим і займається будь-яка політична партія… тому не варто мене приписувати до «політ еліти», бо вони лише намагаються нажитися на державі… підтримаю, піду в ряди лише до тої партії, штабу де прозора система фінансування, без бізнесменів і олігархів, а також без нинішніх політиків… а так просто іноді доходить до абсурдного…МАХ, і Ви туди ж?
Чесно кажучи мені байдуже де він знаходився, знаходиться, і буде знаходитись в майбутньому… сумніваюсь що схожі інциденти можуть хоча б якось вплинути на вибори, до яких ще майже рік…и еще вопрос МАХу - где был этот штаб все это время? почему самым таинственным образом всплыл как ...... как раз под выборы?