ГЕТЬ УСІХ!

Freddi

New Member
Маніфест Координаційного Штабу Національного Порятунку

Вся українська еліта розділена на кілька фінансово-бюрократичних угруповань, які поділили між собою основні інститути держави. ВОНИ монополізували як владу, так і опозицію. ВОНИ утримують монополію на прибутки. ВОНИ роблять все, щоб зберегти цю монополію.

Порочність цієї еліти полягає в тому, що по-перше, завдяки монополії вона деградує, по-друге вона більше заробляє не на зростанні, а на падінні економіки. Нинішня політична і фінансова еліта зацікавлена в поглибленні економічної кризи.

Завдяки економічній кризі 90-х вони захопили основні ресурси. Завдяки нинішній кризі вони неймовірно збагачуються на банківських спекуляціях, на розподілі іноземних кредитів і за рахунок катастрофічного падіння вартості решток державного майна сподіваються забрати його безкоштовно.

Отже, національне спасіння полягає не в тому, щоб через вибори перерозподілити владу між фінансово-бюрократичними угрупованнями, а в тому, щоб прибрати від влади ВСЮ бюрократичну верхівку, ВСЮ політичну еліту країни, демонополізувати економіку.

ЯК УСУНУТИ ВІД ВЛАДИ НИНІШНЮ ЕЛІТУ?
Через потужні акції громадянської непокори: загальнонаціональний страйк, бойкот влади;

ЧИ МОЖНА ЦЕ ЗРОБИТИ ЧЕРЕЗ ВИБОРИ?
Ні, позаяк необхідні на вибори фінанси, основні ЗМІ та контроль за ЦВК належить нинішній еліті;

ХТО СТАНЕ НОВОЮ ЕЛІТОЮ?
Ті, хто зможе прибрати від влади нинішню еліту, тобто ті, хто організує результативні акції громадянського спротиву. В країні достатньо фахівців для організації ефективної роботи Кабміну, Нацбанку та інших управлінських інститутів. Потрібна лише нова, сильна влада, здатна на прояви політичної волі.

ХТО ЗАБЕЗПЕЧИТЬ СТАБІЛЬНІСТЬ ДЕРЖАВНОГО ОРГАНІЗМУ НА ЧАС АКЦІЙ ГРОМАДЯНСЬКОЇ НЕПОКОРИ ТА ЗМІНИ ПОЛІТИЧНОЇ ЕЛІТИ?
Місцеві органи влади. До мерів, міських, районних рад багато претензій, проте корінь зла саме у вищій владі.

ЧОМУ ПОМАРАНЧЕВИЙ МАЙДАН НЕ ПОКРАЩИВ СИТУАЦІЮ?
Тому, що замість того, щоб усунути від влади всіх, він лише перерозподілив владу всередині політичної еліти.




ГАСЛА НИНІШНЬОГО ДНЯ:

1. „ГЕТЬ УСІХ!”, хто мав відношення до вищого управління державою протягом останнього десятиліття. Заборона їм усім обіймати керівні посади в органах державної влади на найближчі 10 років, в т.ч. депутатам ВР останніх скликань, членам Секретаріату Президента, міністрам.

2. Роздрібнення олігархічного капіталу. Демонополізація прибутків.

3. Негайні дії щодо подолання кредитного рабства.

4. Нова сильна, відповідальна влада, яка покарає корупціонерів і подолає банківське мародерство.
ГДЕ "чіткість" і "однозначність"??? Кроме общих фальшивых фраз ничего нету.
 

Freddi

New Member
який там беркут. самі братчики і розвалили ті намети. цю технологію вже неодноразово використовував Корч. мета? просто - попіаритись. всі нарешті про них почули, яле в якому контексті. ображені, бідні, нещасні - розгромили. класний піар.
+1 наверное братчики отстали от жизни и не понимают, что люди уже не ведутся на такие дешевые провокации. Кроме смеха, у людей такие события других эмоций не вызывают.
 

Life-ua

+ плюс - минус
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Юлія Тимошенко

Забороною гральних автоматів як таких.
Хотелсь бы узнать механизмы , которыми осуществится . Если вы собираетесь данный законопроэкт внести (запрещающий игровые автоматы) - то их вносят только депутаты и президент ...
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Юлія Тимошенко

Коли ми будеми при владі - ми заборонимо. Механізм - заборона на рівні закону.
 

Merime

New Member
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: ГЕТЬ УСІХ!

Хто сказав що вони не хочуть показуватися? Склад Штабу загальновідомий:

Юрій Збітнєв
Дмитро Корчинський
Олексій Арестович
Андрій Білецький
Дякую за пряму відповідь. Для тих, хто знає, хто такий Корчинський, інтерес до цієї теми вичерпався. Іншим рекомендую пошукати інформацію на Корчинського в інеті. Вам, шановний Stein, хочу висловити підтримку у Ваших прагненнях до змін в Україні і побажання знайти порядніших керманичів, ніж ті ,кого Ви зараз намаєтесь тут пропіарити.
 

Life-ua

+ плюс - минус
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: ГЕТЬ УСІХ!

Міліція визнала свою участь у погромі

В приватній розмові співробітники патрульно-постової служби, які чергували на Майдані Незалежності вранці 20 березня повідомили, що наказ «не втручатися» під час погрому наметового містечка вони отримали перед самим початком «операції».
За їхніми словами, в нападі брали участь бійці спецпідрозділу «Беркут» з інших областей України.
В милиции назвали виновных в погроме палаточного городка в центре Киева

К погрому палаточного городка на Майдане Независимости в Киеве 20 марта причастны члены общественной организации Щит, заявил начальник столичного главка милиции Виталий Ярема.
"Установлено, что эти события организованы гражданином Александром Емчуком, который представляет общественную организацию Щит, "- сказал Ярема.


Он также подчеркнул, что эта организация еще не зарегистрирована в Минюсте, а только подала заявление на ее регистрацию.По словам начальника киевской милиции, сотрудники оперативных служб принимают все меры по установлению и задержанию Емчука. По месту проживания он не находится. Ярема призвал через средства СМИ Емчука явиться в органы внутренних дел и дать показания, поскольку милиция его все равно найдет.

Также начальник УМВД Украины в Киеве сообщил, что эта акция была спланирована тайно. Что же касается действий сотрудников милиции, которые прибыли на место происшествия только через 11 минут после поступления сообщения от наряда ППС, несшего службу на Майдане, то проводится служебное расследование.

"Я не снимаю ответственности с себя и своих подчиненных, поскольку требование министра по Киеву - прибывать на место события в течение 5 минут", - сказал Ярема. Действия сотрудников патрульной службы, по мнению начальника киевского главка милиции, были профессиональными.

"Задерживать втроем 60 человек - это на мой взгляд - нецелесообразно. "В таком случае можно было или применить оружие, или утратить его", - сказал Ярема.

Также он напомнил, что милиция установила и опросила трех водителей автобусов, которые подвозили участников погрома на Майдан Независимости. По словам водителей, около трех часов ночи 20 марта были заказаны автобусы на улицу Ямскую и на Майдан. Но с какой целью был сделан такой заказ, водители не знают.

Как сообщается, на судмедэкспертизу направлены 3 пострадавших от общественной организации Народ, а руководство организации Геть усiх отказалось писать заявление об имущественных претензиях. "В зависимости от результатов экспертиз будут приниматься соответствующие решения",- подчеркнул Ярема.

Ранее, на днях Александр Емчук заявил, что ветераны специальных подразделений силовых структур создают общественное объединение Щит. Говоря о методах наведения порядка, Емчук заявил, что активисты Щита будут нести вести патрулирование на улицах городов, в частности, в столице, как когда-то делала народные дружинники.

"Двери открыты для всех, кто хочет порядка в стране, а не беспредела, который сейчас творится. Сегодня в ОО Щит достаточно людей, чтобы навести порядок не только в Киеве, но и во всей стране. Ядром организации являются ветераны спецчастей, спецподразделений, участники боевых действий"- сказал представитель организации Щит.




Правда это или нет судить вам :)
 

RZA

bastard
Re: Відповідь: Re: ГЕТЬ УСІХ!

Фахівці є, і юристи і економісти і ін. Вони знайдуться в Україні у будь-якій кількості. Тут справа не в фахівцях, а в світогляді, здатності до роботи і боротьби. Або нездатності. Ті люди, які зараз при владі, позиціонують себе як фахівці. Всі ці Коломойскі, Пінчуки — є фахівцями-капіталістами. Вони ж заробили багато грошей, отже, вони знають як їх заробляти. Але на рівні країни це чомусь не спрацьовує. Ющенко - суперпрофесійний бухгалтер, чому його досвід не діє зараз, коли він став президентом? Чому в нас така катастрофа із гривнею, якщо нами править настільки талановитий і професійний бухгалтер та банкір? Насправді все вирішує в першу чергу політична воля, а наразі її відсутність, і професійна обмеженість.
В першу чергу має виникнути формація, яка хоче привести нових людей. Це мають бути люди, що прагнуть кардинальних змін в країні і, власне, їхнє “хочу” зіграє значно більшу роль, аніж усі фахові спеціалізації. Всі революції в економіці, світовій політиці проводилися геніальними дилетантами і ніколи в житті — фахівцями. Молоді і натхненні — ось що потрібно цій країні після того, як “Геть Усіх!”
извините , не хочу обидеть ....но я задаю конкретные вопросы , в ответ получаю политическую размазню и агитацию. :shock:

да ...и кто вам сказал что он профи?вы знаете где работают люди ..знатоки своего дела по части аудита и бухгалтерского учета? он даже "рядом не стоял".
нужны грамотные образованные кадры. нужны управленцы. политику оставьте в покое.
 
Останнє редагування:

RZA

bastard
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: ГЕТЬ УСІХ!

Хто сказав що вони не хочуть показуватися? Склад Штабу загальновідомий:

Юрій Збітнєв
Дмитро Корчинський
Олексій Арестович
Андрій Білецький
это джидаи. я узнавал. =) =) =)

шансов у этих людей сделать задуманное нету. сия политическая, если позволите так выразиться , братия присоединиться к какому нибудь блоку али партии и таки найдут их попы свои кресла.
я поле выборов отпишусь вам по этому поводу.
даже знаю ваш ответ в случае неудачи с "геть усих" ---- ну а чего? не дали уроды сделать задуманное.
онанизмом, батенька, политическим вы занимаетесь. ;)
п.с. без обид.
 
Зверху