ГЕТЬ УСІХ!

mangust

патріот
Відповідь: Юлія Тимошенко

Шановний,CHGrey,ну не всі ж продаються за гроши.Є політично-ідеологічні партії,які не відпрацьовують вкладени кошти,бо ті хто вкладає,поділяє їхні ідеї і ідеали.Не все продається(так само як і не все купується)
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Re: ГЕТЬ УСІХ!

незаконні в першу чергу дії керівництва заводу. а що буде робити людина голодна, без грошей, із голодними дітьми у холодній хаті живучи, гуляючи із ножем у кишені по вулиці. самі здогадайтесь.
Завод заводом, то інша справа. Я у вас про робітників питав. З точки зору ККУ дії робітників є незаконними і провокаційними. А самі робітники є провокаторами. Чи я не правий, скажіть мені?
я була 1 із активних учасників революції на траві у 2004 році.
Ну, де зараз знаходяться шановні найактивніші учасники тої "революції" думаю вам відомо. Як і будь-яких подібних заходів з дрібними і проміжковими цілями.
За прикладом далеко ходити не треба, візьзіть хочаб акцію автовласників проти транспортного збору: прийшли протестувати проти уряду, в результаті пані Тимошенко створює Комітет автоаласників, очолює його, а в заступники собі бере найактивніших протестувальників. В результаті акція згортається.
Оце вам приклад половинчастого підходу.

ми тут не обговорюємо діяльність мою. ми тут про геть усих.
Я просто задав шановним диванним "критикам" просте запитання. На яке відповіли лише ви, зо що я вам дуже вдячний.
А от решті "теоретиків", мабуть, немає чим похвалитися окрім порожніх балачок на форумі.

нічого не робить і кричать: нічого не буду робити, допоки "усих" не підуть за відповідним напрямком - не конструктивна позиція.
Якщо ви хочете щось змінити - не треба конструктивних позицій. Жодних переговорів: все, або нічого.

не треба вирішувати чи я відповім, чи ні.
Бо ви таки не відповіли того, що вас просили...




вам не соромно чужі висловлювання видавати за свої власні відповіді?
В даній темі я висловлюю позицію Штабу і не бачу нічого незрозумілого у піднесенні шановному панству позиції керівників даного Штабу.
Щодо Ваших "харізматичних" кумірів-керманичів.
А чого ви коментуєте лише пана Корчинського? Про інших не маєте що сказати?
Взагалі, яку тільки маячню Корчинський тоді не ніс. Й про "велику українську імперію від Сєни до Лєни"
А ви проти величі і могутності Української держави?
буцімто сучасні війни виграються не у реальному часі, а у віртуальному просторі, тобто лише інформаційно
Здебільшого це так і є. А те, що ви, шановний, цього не розумієте, то це вже питання не до пана Корчинського.
вечірній десятихвилинній программі з черговою порцією вигаданого лайна на тоді опозиційного кандидата у президенти Ющенка
Таки вже вигаданого? А, як ми бачимо зараз, правий був тоді пан Дмитро. Бо ще тоді відкрито заявляв, що Ющ нікого не посадить і нічого не змінить, і що весь той "майдан" - суцільний маскарад, чудова робота закордонних політтехнологів. І що вся та "революція" насправді ніяка не революція, а лише переділ власності між різними олігархічними кланами. І що ніякої нової еліти не буде, буде лише зміна ролей у старій.
І що пан Ющ, був прем'єром при Кучмі так само як і Янукович, але на відміну від останнього був звільнений за "профнєпрігодность", бо за показниками інфляціїї його "досягнення" змогла перевершити лише пані Юля. І тому цей "ідол народної довіри" може претендувати на опозиційність не більше ніж Янук... Але тоді його слова називали "порцією вигаданого лайна". Але зараз то ми бачимо, що він був правий.
тоді свідомо й повністю поєднався з "антинародним режимом Кучми".
Ні, він просто одразу зрозумів суть "маскараду" і вирішив не брати в ньому участі. За що маіданна пропаганда і записала його в "кучмісти".
Потім було ще цікавіше - колишній націоналіст Корчинський разом з іншими маргіналами й анти-українцями на кшталт вітренківців й комуністів блокував суди і приймав участь в усіляких там п'ятиколонних акціях протесту
Ну давайте, шановний, Братство за акції проти НАТО до про-російських організацій запишемо! Те, що і Корчинський і комуністи виступають проти НАТО не знасить, що вони одне одного підтримують.
А тепер, зважаючи на весь цей безлад у нашому суспільстві, й, розраховуючи на існуючий сьогодні серед наших громадян великий попит на "сильну особистість", "брат Дмитро" із "соратниками" вирішив звести всі ці негаразди в один суцільний хаос. Мовляв, а раптом вийде...
А ви пропонуєте підтримувати існуюче свавілля?
До того ж, хто дасть гарантію, що всі ті "геть-палаточники" - не якийсь там "дестабілізуючий ФСБшний проект" або не "законспірована провокація" румунського "Секурітате"???
А хто дасть гарантію що ви, шановний, не якийся черговий проплачений співробітник БЮТу?
Кінець кінцем, треба зрозуміти, що такий благородний вибух людської свідомості й гідності, який охрестили "помаранчевою революцією", буває раз у століття (або ще рідше).
Такий "благородний вибух" сьогодні створюється за допомогою ЗМІ та політтехнологів тоді, коли це потрібно.
Люд вибухнув тоді
Люд не вибухнув. Люд підступно "розвели"!
Й подібні "вибухи" можна за всю світову історію по пальцях перерахувати, бо майже завжди і всюди (а "на Русі" особливо) - "народ безмолвствуєт".
О, шановний, то ви ще помаранчеву "революцію" восьмим чудом світу запишіть, чого ж так низько берете?
Але різні корчинські досьогодні не зрозуміли, що штучно зорганізувати подібні "вибухи" (навіть в умовах кризи) просто неможливо.
Помаранчеві яскраво показали що можливо.
А якщо щось і вийде, то вже точно ніяке не благородне, а, скоріш, дещо на зразок "мародерських погромів".
Революція без крові - не революція. Ми вже бачили "шоу" без жодного пострілу. Зараз "насолоджуємося" результатами...
 
Останнє редагування:

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Re: Відповідь: Юлія Тимошенко

Чтобы прийти к власти вам нужны будут спонсоры,а затем чтобы с ними расплатится ,то вы эти автоматы и в детских садах и школах ставить будете.
Ну раз ви мені не довіряєте, то приєднуйтеся до нас, будете особисто контролювати аби цього не сталося.
 

Grosso

wonderwall
Stein, уряд Ющенка було звільнена не "за профнєпрігодность", а за "нєугодность" тим силам, чії інтереси у ВРУ лобіювала СДПУ (о).
А Кучма взяв і підписав резолюцію недовіри КабМіну... А шо йому було робити. Медведчук, Ахмєтов, Суркіс сказали-Президент зробив.
Я лише погоджуюсь з тим, що Ющенко зразка 1999-2001 і Ющенко- 2005-... - дві різні людини.
Після циклу теле-побрехеньок- 2004 впевнився у тому, що Корчинський-звичайна повія і йому достатньо підкинути грошенят, аби він ніс єресь, яка у ніякі ворота не лізе... Краще нехай строчить віршики, які у одноій із сумських книжкових крамниць продавали за сильно зниженою ціною через відсутність попиту на ці "твори"...
Янукович елементарно підвищував собі рейтинг, тринькаючи кошти з бюджети. Питання: а за якого уряду вперше почалося зростання в українській економіці? І за якого премьєр-міністра вперше досягли бюджетного профіциту.
Я погоджуюсь з тим, що головні дійові особи Майдану зрадили його ідеали, але це не привід нівелювати роль Помаранчевої революції в українській історії.
Революція без крові - не революція.
???
 
Останнє редагування:

loyer_1

той самий Otto
Re: Відповідь: Re: ГЕТЬ УСІХ!

В даній темі я висловлюю позицію Штабу і не бачу нічого незрозумілого у піднесенні шановному панству позиції керівників даного Штабу. А чого ви коментуєте лише пана Корчинського? Про інших не маєте що сказати? А ви проти величі і могутності Української держави?
Здебільшого це так і є. А те, що ви, шановний, цього не розумієте, то це вже питання не до пана Корчинського.
Юначе, якщо вас не посадять (що дуже вирогідно), то з вас вийде гарний політик, бо ви (як зараз видно) вже з ранніх літ здатні на те, щоби безсоромно "вмикати дурня".
Я вам навів приклад, коли ви скопіювали висловлювання одного з ваших "вождів" і підлаштували ті цитати під свою відповідь на поставлене вам запитання. При цьому ви ніде не спромоглися зробити посилання на те, що то думки не ваші, а іншої людини. Це називається "маніпуляцією", навіть якщо відкинути моральний бік питання і авторське право.
Тут якесь дивне коло виходить. Ви посипаєте нас цитатами своїх вождів, видаючи їх за власні думки. А вожді ваші, в свою чергу, начитавшись "трудів" Дмитра Донцова, Адольфа Шикльгрубера та нацболівської газети "Лимонка", розмовляють з оточуючими, видаючи прочитане за власні думки. Це вже якийсь справжній "коловоріт лайна в природі"!!!:shock:

До того ж, ваша манера - розбивати цілісні за змістом висловлювання опонента на окремі словосполучення, як на харчові інгридієнти, з наступним їх коментуванням, - мені видається убого-дурнуватою звичкою. Чи вас цьому навчив "великий аналітик" "геть-пан" Дмитро???
Таки вже вигаданого? А, як ми бачимо зараз, правий був тоді пан Дмитро. Бо ще тоді відкрито заявляв, що Ющ нікого не посадить і нічого не змінить, і що весь той "майдан" - суцільний маскарад, чудова робота закордонних політтехнологів. І що вся та "революція" насправді ніяка не революція, а лише переділ власності між різними олігархічними кланами. Але тоді його слова називали "порцією вигаданого лайна". Але зараз то ми бачимо, що він був правий. Ні, він просто одразу зрозумів суть "маскараду" і вирішив не брати в ньому участі. За що маіданна пропаганда і записала його в "кучмісти".
Ні-ні. Він тоді як раз зрозумів, що то справжній напівстихійний народний протест. І навіть в той момент проклинав свою власну недалекоглядність, що напросився на работу до Медведчука, й таким чином попав у ряди "антинародних кучманоїдів". Він же завжди мріяв про протилежне - опинитися на білому коні із шаблею поперед невдоволеного владою натовпу свідомих людей. Але вийшло навпаки.
До того ж, такий шанс випадає один на десятки поколінь. Ваш кумир його тупо прогавив. Хоча, я вважаю, що всі ваші корчинські не заслуговують (насамперед за їх моральними якостями) того, щоби хоча б перебувати у тому "помаранчевому натовпі". Корчинські ж хотять бути "фюрерами", а наш народ таких "самозакоханих фюрерів" не хоче.
Про ваших корчинських хтось, глузуючи над гітлерівськими бонзами з приводу їх захоплення "вченням про надлюдину" великого Ніцше, дуже влучно колись висловився приблизно так: багато хто з них вважали себе „білявими бестіями”, але „бестіальності” їм бракувало навіть на одного жалюгідного "морського пацюка”.
А ви пропонуєте підтримувати існуюче свавілля?
А хто дасть гарантію що ви, шановний, не якийся черговий проплачений співробітник БЮТу? Такий "благородний вибух" сьогодні створюється за допомогою ЗМІ та політтехнологів тоді, коли це потрібно. Люд не вибухнув. Люд підступно "розвели"!
О, шановний, то ви ще помаранчеву "революцію" восьмим чудом світу запишіть, чого ж так низько берете? Помаранчеві яскраво показали що можливо. Революція без крові - не революція. Ми вже бачили "шоу" без жодного пострілу. Зараз "насолоджуємося" результатами...
Ніякого свавілля я підтримувати не пропоную. Я просто не хочу, щоби настало вдесятеро більше свавілля, ніж зараз. А точніше - не хочу, щоби трапився тотальний хаос, й щоби з-за якихось недолугих амбіцій різних біснуватих недоумків моя країна перестала взагалі існувати. Нашій країні й зовнішніх загроз достатньо.
Щодо Юща й БЮТища. Так ваш "пан Дмитро" за них ніскільки й нічим не кращій. Різниця між ними лише в тім, що Ющ "помішаний" на "європоцентризмі" та черепках "Трипільскої культури"; Юля зі своїми юльками "помішана" на дерибані майна і блузках від Луї Вітона; а вашому "пану Дмитру" не дає спокою його "місце в історії" і мрія про те, щоби за нього "коханого" хоча б кілька мільйонів громадян (і неважно заради чого) життя своє віддали. Вурдалак, інакше кажучи.

До того ж, я не заперечую, що людей "розвели". Але це ніяк не знецінює благородне прагнення тих людей - захистити свою гідність і вказати покидькам на їх "історичне місце".
А на щось подібне (за своїми масштабами і благородними мотивами) до "помаранчевої революції" - можете навіть не сподіватись. Подібного ні при моєму, ні при вашому житті вже не буди. Я вже писав, максимум що у ваших вождів вийде - "мародерство". А кількість крові, на якій ви так наполягаєте, буде залежати від того, як швидко ваших біснуватих гуру ізолюють від суспільства. На мій погляд, чим швидше й чим жорсткіше те станеться, тим буде країні краще. Воно ж (чи бачете), грати (тобто решітки) у СІЗО самі що ні на є - реальні, а ніякі не віртуальні. І це ніяка не "корчинська лапша" на ваші вуха...

Юначе, так ваш "пан Дмитро" вже не телевізійник у "космічного пришельця"? Чи ті "палаточні чергування" - то лише його додатковий заробіток?:eek:
 
Останнє редагування:

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Re: Відповідь: Re: ГЕТЬ УСІХ!

Я вам навів приклад, коли ви скопіювали висловлювання одного з ваших "вождів" і підлаштували ті цитати під свою відповідь на поставлене вам запитання.
Питання було поставлене не мені особисто, а Штабу і я відповів на нього використовуючи висловлювання одного з керівників даного Штабу. Люди всюди ставлять одні і ті самі питання на які є чітка зрозуміла відповідь і я не бачу смислу перенабирати те саме знову аби відповісти на чергове таке саме питання.
При цьому ви ніде не спромоглися зробити посилання на те, що то думки не ваші, а іншої людини.
Я навів відповідь Штабу на запитання адресоване Штабу через мене.
Це називається "маніпуляцією", навіть якщо відкинути моральний бік питання і авторське право.
Маніпуляцією називається те, що зараз робите ви.
Тут якесь дивне коло виходить. Ви посипаєте нас цитатами своїх вождів, видаючи їх за власні думки. А вожді ваші, в свою чергу, начитавшись "трудів" Дмитра Донцова, Адольфа Шикльгрубера та нацболівської газети "Лимонка", розмовляють з оточуючими, видаючи прочитане за власні думки.
Істина народжується не в головах - істина народжується між головами.
До того ж, ваша манера - розбивати цілісні за змістом висловлювання опонента на окремі словосполучення, як на харчові інгридієнти, з наступним їх коментуванням, - мені видається убого-дурнуватою звичкою.
Я коментую ваші закінчені думки і відповідаю на ваші питання вставляючи цитатами ті самі запитання і думки даби стороння людина що читатиме це могла зрозуміти про що іде мова. Це правила елементарної етики спілкування на форумах, якщо ви не в курсі. Коли ви їсте кашу, звісно, можна загрібати і руками, але для чого ж тоді люди вигадали ложку?
Ні-ні. Він тоді як раз зрозумів, що то справжній напівстихійний народний протест
О, вже протест став "напівстихійним". Прогрес, шановний, правильним шляхом ідете. ;)
І навіть в той момент проклинав свою власну недалекоглядність, що напросився на работу до Медведчука, й таким чином попав у ряди "антинародних кучманоїдів". Він же завжди мріяв про протилежне - опинитися на білому коні із шаблею поперед невдоволеного владою натовпу свідомих людей. Але вийшло навпаки.
А як ви так добре знаєте чужі думки... Ви часом не екстрасенс?
До того ж, такий шанс випадає один на десятки поколінь.
То був не шанс, то була лише репетиція... ;)
Корчинські ж хотять бути "фюрерами", а наш народ таких "самозакоханих фюрерів" не хоче.
Ні, просто українці не дуже то люблять гетьманів, якщо ними не є вони самі.
Хоча, я вважаю, що всі ваші корчинські не заслуговують (насамперед за їх моральними якостями) того, щоби хоча б перебувати у тому "помаранчевому натовпі".
Так, ви праві, вони не заслуговіють перебувати в натовпі, вони заслуговують перебувати над ним.
Ніякого свавілля я підтримувати не пропоную.
Якщо не підтримуєте боротьбу проти існуючого свавілля - значить згодні з ним, значить вас все влаштовує і ви підтримуєте його. Все інше - лише відмовки.
А точніше - не хочу, щоби трапився тотальний хаос, й щоби з-за якихось недолугих амбіцій різних біснуватих недоумків моя країна перестала взагалі існувати.
От якщо будете підтримувати тих що є - вона точно перестане існувати.
Щодо Юща й БЮТища. Так ваш "пан Дмитро" за них ніскільки й нічим не кращій. Різниця між ними лише в тім, що Ющ "помішаний" на "європоцентризмі" та черепках "Трипільскої культури"; Юля зі своїми юльками "помішана" на дерибані майна і блузках від Луї Вітона; а вашому "пану Дмитру" не дає спокою його "місце в історії" і мрія про те, щоби за нього "коханого" хоча б кілька мільйонів громадян (і неважно заради чого) життя своє віддали. Вурдалак, інакше кажучи.
І як раз такі люди нам і потрібні сьогодні при владі. Люди, для яких гроші не важать нічого порівняно зі славою і величчю країни, бо без неї неможлива слава і велич самих тих людей.
До того ж, я не заперечую, що людей "розвели". Але це ніяк не знецінює благородне прагнення тих людей - захистити свою гідність і вказати покидькам на їх "історичне місце".
Так, і зараз люди мають усвідомити, що собою являють демократи і що зміна одного демагога на іншого нічого не дасть. Міняти треба всіх і одразу. Тільки тоді буде результат. "Помаранчева революція" не досягла мети і всі, хто брав у ній участь, якщо для них не байдужа доля їхньої країни, мають зрештою довести справу до кінця і покарати тих, хто так підступно скористався їх довірою. А це сьогодні пропонує зробити лише "Геть усіх".
А на щось подібне (за своїми масштабами і благородними мотивами) до "помаранчевої революції" - можете навіть не сподіватись. Подібного ні при моєму, ні при вашому житті вже не буди.
Помиляєтесь. Так само казали в Росії на початку 20го століття, коли призначати "Тимчасовий уряд", так саме казали в Німеччині після проголошення Веймарської республіки... Але історія показує що все як раз навпаки, що все тільки починається! ;)
Юначе, так ваш "пан Дмитро" вже не телевізійник у "космічного пришельця"?
Ні. А колись був?
Чи ті "палаточні чергування" - то лише його додатковий заробіток?
На відміну від того, чим зараз займаєтеся ви - як раз ні.
А ви, я так розумію, таки підробляєте у Юлії Володимирівни?
 

loyer_1

той самий Otto
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: ГЕТЬ УСІХ!

От бачите, юначе, я ж ще тоді припустив, що ви, можливо, з закордону до нас приїхали, або з Румунії, або з Росії, - бо ви ж навіть не знаете, що ваш Дмитро на каналі Льоні-марсиянина ще на минулому тижні якісь там ток-шоу вів. То виходить, ви - шпигун чи "агент впливу"? Тоді вже давайте, як "положено", викладайте тут - "адреса, пароли, явки...":evil:

Питання було поставлене не мені особисто, а Штабу і я відповів на нього використовуючи висловлювання одного з керівників даного Штабу. Люди всюди ставлять одні і ті самі питання на які є чітка зрозуміла відповідь і я не бачу смислу перенабирати те саме знову аби відповісти на чергове таке саме питання. Я навів відповідь Штабу на запитання адресоване Штабу через мене.
Оце прикол! Так ви тут за завданням партії? Так одразу б про це і казали, що ваші вожді з вами на он-лайні висять. Виходить, що ви тут не напряму маячете, а разом із суфлерами.
Так а Дмитро зараз у вас, випадково, не на лінії???:eek:

Ні, просто українці не дуже то люблять гетьманів, якщо ними не є вони самі.
Аааа, так Дмитро прямо у гетьмани все ж таки сподівався попасти... ГГГГГГГ.:D Ви про дідуся Фрейда що-небудь чули? Він колись доказав, що всі спонтанні (як у вас) оговірки, помилки, описки, обмовки - то є справжні приховані бажання. А ця ваша обмовка про "гетьмана" - ще раз підтвердила фрейдівську аксиому. ГГГГГГ

...Істина народжується не в головах - істина народжується між головами.

...То був не шанс, то була лише репетиція.

...Так, ви праві, вони не заслуговіють перебувати в натовпі, вони заслуговують перебувати над ним.
Я воль, майн бригадефюрер! (Зіг! Хайль! Зіг! Хайль! Зіг! Хайль!)

А якщо відверто - припиняйте доктора Гебельса вивчати!!! Чи ці лозунги - з неопублікованного Дмитра?
А ще відвертіше... Я завжди казав, що манія величі - захворювання інфекційне. Тому вас і вождів ваших до того, як розмістять у СІЗО, обов'язково перевірять психіатри. Там в їхньому закладі, зазвичай, сидять декілька Наполеонів і декілька Борманів. Можливо, до вашого приходу вже й Корчинські з'являться. Тоді Дмитру не позаздриш, бо треба буде доводити свою "справжність".

Помиляєтесь. Так само казали в Росії на початку 20го століття, коли призначати "Тимчасовий уряд", так саме казали в Німеччині після проголошення Веймарської республіки... Але історія показує що все як раз навпаки, що все тільки починається!
А ранок у СІЗО починається о 6-й годині. І це в кращому випадку...
Юначе, ви тут вже всіх заплутали... Так ви хто за поглядами будете, якщо вже такі історичні паралелі наводити: "нью-більшовик", націонал-соціаліст чи лівий корчино-троцкіст???

На відміну від того, чим зараз займаєтеся ви - як раз ні.
А ви, я так розумію, таки підробляєте у Юлії Володимирівни?
У Юлії Володимірівни підробляю?.. Оце ви загнули, хлопче. Для мене це така ж образа, якби ви зарахували мене до своєї банди. Я тут звичайний "обиватель". І якщо б не побачив тут всієї вашої маячні, то й не знав би, що можна когось взагалі, от як ви, по форумах агітувати.
До речі, якщо там Дмитро зараз у вас на лінії, передайте, що все їхнє Політбюро, а разом з ними й ви (рядові форумні піарщики) вже мінімум під двома статтями Кримінального Кодексу ходите. Ще кроки два вперед - і пиріжки вождям в СІЗО носити буде нікому. Повинен же ж хтось із вас і на волі залишатись.
А то раптом з вами усіма трапиться те, що написане на вашій аватарі... У тому сенсі, що "сядут усе"...:shock:
 

Zuzuka

прагну...
Відповідь: Re: ГЕТЬ УСІХ!

Ну, де зараз знаходяться шановні найактивніші учасники тої "революції" думаю вам відомо. Як і будь-яких подібних заходів з дрібними і проміжковими цілями.
ніхто не винен, що частина людей із революції на траві виявились голодними і безпринциповими людьми. за них я відповідальності не несу. я відповідаю за себе. я яка була, така і залишилась і не продаюсь.
а вам треба вчитись розрізняти тимчасові акції, від загальносумських і загальноукраїнських перемог, бо робота студентів у 2004 році була схожа на спробу самогубства, а завершилась перемогою над Царенком, втечею Щербаня, мера. беріть приклад!

Якщо ви хочете щось змінити - не треба конструктивних позицій. Жодних переговорів: все, або нічого.
натури крайнощів небезпечні у владі, так само, як заклик геть усих.

Бо ви таки не відповіли того, що вас просили...
"є патріотичні партіє, є схожі ідеї, але треба тикать носом кожного на те, що УНП, КУН, ПРП увійшли у мегаблоки, які були куплені, і скомпроментували себе. тому ВО Свобода не збирається з кимось блокуватись на виборах до ВРУ" - Олег Тягнибок.
 
Зверху