Вибори на Тернопіллі відбуваються на всіх дільницях

Shah

Member
А окончательные результаты выборов уже есть?

Zuzuka

прагну...
поки ні. БЮТік ті інши в суди подають. остаточні результати після закінчення судів будуть.

Zuzuka

прагну...
без 4 дільниць:
Свобода - 34,27%
ЄЦ - 14,23%
Партія регіонів – 9,78%
Блок Української Народної Партії – 8,12%
БЮТ – 8,03%
НУНС – 5,48%
Блок Литвина – 3,58%
ГП «ПОРА» - 1,5%

Satori

Well-Known Member
Re: Відповідь: Вибори на Тернопіллі відбуваються на всіх дільницях

Вибачте, я справді погано про Вас подумав. Ну як же галичанин на зразок Вас може не знати, що таке Тернопіль.

Вибачте ще раз. Уважно ПРОЧИТАВ Ваше ТЕРНОПІЛЬ, і зізнаю - я помилився. Випадково сплутав астралійський штат з містом на заході України.
Вот же ж! Когда лучик доброты пробивается вдруг из человека сквозь мрачные оковы раздражения и зла - даже погода становится лучше!
Спасибо за ПОНИМАНИЕ!

Zuzuka

прагну...
Тернопільська обласна територіальна виборча комісія оприлюднила результати обробки 100% бюлетенів на позачергових виборах в Тернопільську обласну раду:

ВО "Свобода" - 34,69%
"Єдиний центр" - 14,2%
Партія регіонів – 9,8%
БЮТ – 8,1%
УНП – 7,99%
НСНУ - 5,52%
Блок Литвина – 3,6%
Проти всіх - 6,78%

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: Вибори на Тернопіллі відбуваються на всіх дільницях

Здравые люди, по крайней мере, в очередной раз не придется разочаровываться в политиканах разных мастей…
:)
Про таких говорять: "Вони виконали свій громадянський обов'язок і проголосували проти всіх. Тепер зі спокійною совістю можуть спати далі."
Спокійної ночи.

Zuzuka

прагну...
у кожного першого запитайте: хто краще за всих буде управляти країною? кожен відповість: Я. а вдома у того я хаос. то як він хможе ккерувати країною.
а голосування проти всіх, це самовиправдання і не більше. якщо людина щось хоче - вона знайде як, якщо не хоче - знайде чому.

Светлана Александровна

меркантильная скептичка
Модератор
Ну щож тернопільчан можна привітати,і Зузука вас теж.Перша невеличка перемога.В мене вже в звичку входе вітати ваші політичні сили зі всякими перемогами:) 50% дуже гарно.Пробачте радіо збрихало 34,69%.

Зверху