Вибори на Тернопіллі відбуваються на всіх дільницях

Tropic

New Member
Сьогодні рівно о сьомій годині відчинили свої двері усі виборчі дільниці. Таким чином після скандальних судових та політичних перипетій тернополяни отримали можливість реалізувати своє конституційне право.
Водночас ми спостерігатимемо принаймні ще одну скандальну колізію.
Тернопільська ТВК не проголосувала за вилучення БЮТ з виборчих списків. ТВК не прийняла заяву БЮТ про відмову в участі виборів у зв"язку з тим, що їхнє подання не відповідало закону про вибори. Крім того, в самому поданні були помилки. Таким чином, БЮТ залишився суб"єктом виборчого процесу на виборах до Тернопільської обласної ради.
 

Sim$Dim

бесконечная жесть
Надеюсь, что через 3 дня мы получим ответ..))
 

mangust

патріот
Відповідь: Вибори на Тернопіллі відбуваються на всіх дільницях

Тернопільщина - майже остаточні результати (на 11.30)

Свобода - 34,27%
ЄЦ - 14,23%
Партія регіонів9,78%
Блок Української Народної Партії – 8,12%
БЮТ8,03%
НУНС5,48%
Блок Литвина3,58%
ГП «ПОРА» - 1,5%
 

mangust

патріот
Відповідь: Вибори на Тернопіллі відбуваються на всіх дільницях

Вибори до Тернопільської облради цілком законні попри заяви представників БЮТ про їхню нелегітимність, стверджує голова правління Комітету виборців України Ігор Попов. Він переконаний, що цій політичній силі через наближення президентських виборів невигідно демонструвати свої низькі показники електоральної підтримки.

"Попередні опитування показували розрив 10-15 відсотків, що є безсумнівною поразкою для БЮТ. Звичайно, вони можуть зірвати результат, проте головне - це PR-ефект на всіх прихильників і спонсорів цієї партії", - зауважив представник КВУ "Німецькій хвилі" і додав, що найімовірніше БЮТ оскаржуватиме результати волевиявлення тернопільчан. Попов розповів, що його організація не зафіксувала в Тернопільській області якихось грубих поручень, окрім закликів невідомих бойкотувати ці вибори.

На думку експерта, ажіотаж довкола цих виборах створювався штучно. "Програш чи перемога при проведенні цих виборів були принциповими лише в розрізі президентських виборів. Тому коли великі партії БЮТ та Партія регіонів бачать, що вони програють у Тернополі, вони бояться також програти вибори загалом в Україні", - зазначив голова правління Комітету виборців України.
 

les

ЭГОЦЕНТРИСТ
Что характерно, Регионы набрали больше БЮТа
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: Вибори на Тернопіллі відбуваються на всіх дільницях

Что характерно, Регионы набрали больше БЮТа
Нічого дивного, якщо бютівці закликали ігнорувати вибори і намагались їх зірвати, то саме їх прихільники і не пійшли. Або, після всього що ті творили, остаточно у них розчарувались.
 

CHGrey

Rzzevskiy
Посмотрим как свобода будет рулить.У них еще есть время обос...а.
Наивные люди. Думают что популисты разных мастей их жизнь сделают лучше.
Работать надо,А не кормится лапшей со своих ушей.
Свобода им только гражданскую войну может обеспечить.
 

vladislava

New Member
Теперь понятно почему Юлька так боялась этих выборов, у неё рейтинг и так низкий, а после этих выборов.....
 

iskander

New Member
Вся эта шумиха вокруг выборов в тихом городке Тернополе - такой себе пиар ВО "Свобода"? Каким боком это к нам и всей Украине относится?

З.Ы. Аббревиатура ВО значит "Выробнычэ объеднання"?
 
Зверху