Вибори на Тернопіллі відбуваються на всіх дільницях

Modd

Очень Важная персона
Вся эта шумиха вокруг выборов в тихом городке Тернополе - такой себе пиар ВО "Свобода"? Каким боком это к нам и всей Украине относится?

З.Ы. Аббревиатура ВО значит "Выробнычэ объеднання"?
Ну да герои защитили конституционное право я говорил лучше бы бабушкам помогали: дров нарубить воды наносить..... Такое впечатление что эта ВО Свобода отверженцы с того же БЮТ которых с деньгами прокинули и они теперь мстят усём.....усём будет свобода))))))

Zuzuka

прагну...
ВО - Всеукраїнське Об’єднання.

вибори не в "тихом городке", а в достатньо великій і активній області.

ВО Свобода не популісти, БЮТ - популісти. приклади кожен тень у новинах. Тернопілля довело, що країні популісти стали меньш потрібні, ніж українська ідея.

Останнє редагування:

CHGrey

Rzzevskiy
Теперь в моде у западнян национал-популисты.(всех популистов перебрали остались только эти)

Zuzuka

прагну...
Тема ВО Свободи не тут. а от в тій темі наведіть приклади популізму від партії, якщо знайдете. прошу не голословити ...

mangust

патріот
Відповідь: Re: Вибори на Тернопіллі відбуваються на всіх дільницях

Теперь в моде у западнян национал-популисты.(всех популистов перебрали остались только эти)
Приклад популіських дій,будь ласка,з боку Свободи.

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Вибори на Тернопіллі відбуваються на всіх дільницях

А шо таке Т Е Р Н О П I Л Ь?
Не буду називате той процес, який асоціюють з набуттям людиною певного віку, коли на неї тиснуть прожиті роки... Бо перше, що мені спало на думку, це саме те слово, бо інакше чим ще можна пояснити таку забудькуватість? Нагадаю, спеціально для Вас, що Тернопіль - це місто в Західній Україні. І Вам, як людині, що проживає в цьому регіоні, цього вже гріх не знати.

Ultraviolet

Active Member
А Яйценюк, свой блок не выставлял на Тернопольщине?
Интересен кредит доверия этого "юного дарования" на деньги Пинчуков & Ko.

Satori

Well-Known Member
Re: Відповідь: Re: Вибори на Тернопіллі відбуваються на всіх дільницях

Не буду називате той процес, який асоціюють з набуттям людиною певного віку, коли на неї тиснуть прожиті роки... Бо перше, що мені спало на думку, це саме те слово, бо інакше чим ще можна пояснити таку забудькуватість? Нагадаю, спеціально для Вас, що Тернопіль - це місто в Західній Україні. І Вам, як людині, що проживає в цьому регіоні, цього вже гріх не знати.
Ой какой Вы грамотный Фокс Малдер! А я думал что это может штат в Австралии где то..
Надо же как я ошибался....
А вообще то Вы так и не научились ЧИТАТЬ.

mangust

патріот
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Вибори на Тернопіллі відбуваються на всіх дільницях

Ой какой Вы грамотный Фокс Малдер! А я думал что это может штат в Австралии где то..
Надо же как я ошибался....
А вообще то Вы так и не научились ЧИТАТЬ.
Просто ви забули написать ИМХО.Ви ж без цього ніяк.:razz:

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Вибори на Тернопіллі відбуваються на всіх дільницях

Вибачте, я справді погано про Вас подумав. Ну як же галичанин на зразок Вас може не знати, що таке Тернопіль.
А вообще то Вы так и не научились ЧИТАТЬ
Вибачте ще раз. Уважно ПРОЧИТАВ Ваше ТЕРНОПІЛЬ, і зізнаю - я помилився. Випадково сплутав астралійський штат з містом на заході України.

Останнє редагування:
Зверху