Ага, на что ему ответят - иди к бабушке .По ЧФ РФ Гриценко чітко сказав, співпрацювати будемо без зайвого галасу, але у 17 році скажемо "прощавайте".
Ага, на что ему ответят - иди к бабушке .По ЧФ РФ Гриценко чітко сказав, співпрацювати будемо без зайвого галасу, але у 17 році скажемо "прощавайте".
Ющенко ще вірніше таке скажуть, бо він замість того щоб якісь реальні справи робити, маше червоною тряпкою перед неадекватами. Щоб ЧФ РФ відправити потрібно ще щось і замість нього створювати. Ющенко за 5 років ніякої уваги цьому питанню не приділяв. Гриценко, коли був на посаді МО, займався. Після приходя Єханурова, а згодом його "ухода", все "завісло", навить навчання не провели.Ага, на что ему ответят - иди к бабушке .
Ребятки, циферки.. циферки в студию, а то мы кагбе не литературное наследие Котляревского обсуждаем, без цыферок ваши тексты- набор эпитетов.mangust, українська мова ітак у нас єдина державна, вже, навить і у Януковича додавати другу у програмі нема. Що там заявляти?
По ЧФ РФ Гриценко чітко сказав, співпрацювати будемо без зайвого галасу, але у 17 році скажемо "прощавайте". Йому ж належить і розробка проекту українського корвету.
Ющенко діскредитувати не потрібно було. Віс сам себе постійно діскредетував. Я ще у 2006 році сподівався, що це все наклепи і брехня, але далі вже його дій мене остаточно переконали що все так і є. Що його діскредитувати, коли він замість країни займався невідомо чим, а керування віддав Балозі? Хто як не він не може до цього часу когось призначити на посаду МО? Хто заступников у СБУ призначав, одного міліонера, а другого з підробленим діпломом? Так це те, що просто на очах робиться. А є ще переконливи ( для мене ) факти, які підтверджують те що у прибутку РусУкрЕнерго була велика і його особисто доля. А його поведінка відносно тої самої Тимошенко нічим як розхитуванням кораблика під назвою "Україна" під час шторму я назвати не можу. Я все розумію, може вона і заслуговує критики, але ж не треба займатись її публічним приниженням. А це відбувається постійно, починаючи зпершого її прем'єрства і до сьогодні. Вибачайте, вона теж український держпосадовець по рангу не особливо нижче ніж Президент. І казати про пром'єра "набралась как ссучка блох" це може гідно якогось водія маршрутки, але ні Президента тої є держави.
Я "Свободу" буду підтримувати на виборах до ВР. Як Президент він може б і був гарним, але Україна цього не переживе. Які б деяки донецькі не були зазомбовані, але стріляти в них я не збираюсь. А Тягнибока вони точно як Президента не сприймуть. І ще. Якщо у другому турі опиняться Янукович і Тягнибок, це буде 100% перемога Януковича.
Децкий сад. особенно идея Гриценка:lol: куда он растыкает половину рабочего Севастополя? за 2017 год.... вроде и человек с техническим уклоном, должен хоть немного понимать... почему в Севастополе люди за МФ РФ, но не выходит.Ющенко ще вірніше таке скажуть, бо він замість того щоб якісь реальні справи робити, маше червоною тряпкою перед неадекватами. Щоб ЧФ РФ відправити потрібно ще щось і замість нього створювати. Ющенко за 5 років ніякої уваги цьому питанню не приділяв. Гриценко, коли був на посаді МО, займався. Після приходя Єханурова, а згодом його "ухода", все "завісло", навить навчання не провели.
Президент предлагает, а кто утверждает? Не в курсе часом?:lol: А за что Еханурова поперли (незаконно между прочим, Тимошенко между прочим).Ющенко ще вірніше таке скажуть, бо він замість того щоб якісь реальні справи робити, маше червоною тряпкою перед неадекватами. Щоб ЧФ РФ відправити потрібно ще щось і замість нього створювати. Ющенко за 5 років ніякої уваги цьому питанню не приділяв. Гриценко, коли був на посаді МО, займався. Після приходя Єханурова, а згодом його "ухода", все "завісло", навить навчання не провели.
Если ЧФ РФ уйдет из Крыма ,то кто тогда будет Украину защищать?Щоб ЧФ РФ відправити потрібно ще щось і замість нього створювати. Ющенко за 5 років ніякої уваги цьому питанню не приділяв.
MotoMan, от від Вас точно ніяких "циферок" нема. Написали велики досягнення у якомусь районі, а на питання що то за район відповісти не змогли.Ребятки, циферки.. циферки в студию, а то мы кагбе не литературное наследие Котляревского обсуждаем, без цыферок ваши тексты- набор эпитетов.
По тому що планується для Севастополя замість ЧФ РФ ось тут:Далі:
Сергей Буров, «ВВС»:
— Если вы станете президентом, какими будут ваши приоритеты во внешней политике? Я имею в виду отношения с Россией, вопрос о Черноморском флоте и вступление в НАТО.
— Давайте начнем с НАТО. Когда в прошлом году Ющенко, Тимошенко и Яценюк подписали «письмо трех» о присоединении к НАТОвскому ПДЧ, я призвал президента отозвать заявку на ПДЧ и вообще снять этот вопрос с повестки дня Бухарестского саммита. Потому что не хочу, чтобы Украина ползала на коленях. Зачем поднимать вопрос о НАТО, если наше население его не поддерживает? Зачем создавать проблемы нашим партнерам, которые все равно откажут, и им потом будет неловко? Нам никто не мешает поднимать стандарты жизни, которые являются основой ПДЧ. Моя позиция известна: в течение пяти лет Украина не будет вступать ни в какие союзы, ни в НАТО, ни в ЕС, ни в ЕЭП, ни в Ташкентский договор о коллективной безопасности СНГ. Пять лет будем поднимать экономику и укреплять армию.
Теперь о приоритетах. Куда будет первый визит за границу, в Москву или Брюссель, не знаю. Может, в Анкару. Надо подсчитывать — сколько тот или иной визит, договор принесет в Украину новых рабочих мест? Сколько будет инвестиций на выгодных для нас условиях? Сколько новых технологий? Какой доступ обеспечит нашим экспортерам на внешние рынки? Насколько визит укрепит безопасность в Украине и в мире в целом? Если есть конкретные ответы — едем. Нет — продолжаем перезваниваться. Не будет колоды «дорожных карт», никаких поездок на открытие памятников. Я лучше буду работать в Киеве, в регионах страны, потому что одна поездка за рубеж всей свиты обходится дороже, чем любой памятник.
Что касается Черноморского флота России, то я за то, чтобы межгосударственные договоренности соблюдались неукоснительно. Если написано, что в 2017 году ЧФ России должен покинуть пределы Севастополя, то так и должно быть. В отличие от бывших республик СССР, которые вытолкали российские войска взашей, мы предоставили РФ достаточно времени — 26 лет, чтобы построить для Черноморского флота базы на российской территории. Поэтому пусть будут так же добры и соблюдают договоренности. После 2017 года ЧФ на нашей территории быть не должно.
Так питання ж у тому, що Ющенко взагалі нічого не пропонує! Враження, що його така сітуація або цілком влаштовує, або взагалі не турбує.Президент предлагает, а кто утверждает? Не в курсе часом?:lol: А за что Еханурова поперли (незаконно между прочим, Тимошенко между прочим).
Ну що за маячня? "ему дали знать". Він Президент чи хто?Волнует и очень, просто ему дали знать, что министра от НУ ему не видать, а ставить Кузьмука смысла нет. Я назвал раен, на надо тут включать ... В скором времени выложу фотки (ка с больничного выйду), даже побегаю по городу, хоть это и обессмыслено.