Президентські вибори 2010

Кого з цих політиків Ви збираєтесь голосувати на Президентських виборах?


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    179
Статус
Закрита.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Президентські

Устроить самый прибыльный контракт Газпрому, это даааа.... это показать свою независимость. С каждым вашим постом убеждаюсь, что ваша любовь к Тимошенко ничуть не угасла, и исходя из этого начинаю догадываться чей технический кандидат пан Гриценко. Как теория, вполне имеет право на жизнь.
Все остальное написаное выше отвечу по личной просьбе, т.к. там толкотня воды в ступе.
Щодо Тимошенко я ілюзій не маю. Але і приписувати їй зайвого теж не збираюсь. Те, що було з газовим контрактом я добре пам'ятаю, і хто поставив Україну у таке невигідне становище, за яким той контракт був на той момент єдиним можливим виходом. Краще було б щоб Тимошенко взяла приклад з Юшенко і стала на роги, залишивши Україну не лише без газу, а і з повною ізоляцією з боку Захода? Бо без контракту Росія припинила постачання газу. Ющенко у всьому, якщо пам'ятаєте, звинувачив Тимошенко, хоча це його делігація вирішила м'язами, яких нема, покрасуватись під час переговорів. Якщо я Вас вкину у клітку до тигра, Ви кого будете звинувачувати: тигра, мене чи себе, що попали туди неозброєним?
В решті решт, думайте відносно Тимошенко що завгодно, мені в принципі однаково, і не треба за мене вирішувати кого я підтримую, а кого ні, і приписувати свої вигадки.
Відносно Гриценко, то я це я, а він це він. Для мене він не ікона, на яку я зібрався молитись, і у деяких питанням мої думки з його можуть розходитись. І серед його прихильників є багато і тих, хто, як у Ющенко з Тимошенко розчарувались, так і у Януковиче. І поєднує їх те, що вважать його єдиним достойним серед кандидатів на цю посаду.
 

MotoMan

Забанен
Не был он таким выходом, не надо с нее перекидывать на других. Газпром тога за неделю терял убытками ровно столько, сколько должна была Украина. И Ющенко на тот момент поддерживал европейский способ начисления цены на газ и транзит, еще б пару дней и Газпром бы согласился на эти условия, но тут выскочило ОНО, и не имея никаких правовых оснований договариваться за других "постаралось" для Украины по полной: теперь у нас самый дорогой в Европе газ, и самый дешёвый транзит. Мало того, мы теперь должны выбирать определенный объем (чтоб обеспечить прибылью Газпром для постройки северного потока к примеру). Молодчага, что и говорить. + Она не перечисляет положенные деньги НафтоГазу, владельцу между прочим трубы, который теперь на грани банкротства и продажи трубы известно кому. Да, обвинял, когда она подписала предательский контракт.Тигры перед штрафными санкциями со стороны Европы просто бы офигели.
з.ы. я не придумую, я просто анализирую текст .
 

mangust

патріот
Відповідь: Re: Відповідь: Президентські вибори 2010

Дякую. А от створять ситацію, коли того хто зайняв 2-е місце неможливо буде визначить, що тоді? Відразу Януковича на трон? Задля цього Ющенко і намагається так Тимошенко потопити. І щоб у 2-му турі за неї найменьш людей проголосувало. А це що означає? А це означає те, що він відверто працює на Януковича. По кількості вилитого бруду вже переплюнув Богословську.
"Янукович президентом не будет. Я за это спокоен", - заявил Ющенко. Свои слова он аргументировал цифрами.

Так, по данным Президента, Янукович сегодня имеет 25% поддержки, “и, максимум, что он может еще получить - это 3% от коммунистов и по 1% - от Литвина или Тигипко”.

По убеждению Ющенко, тот, кто выйдет во второй тур выборов вместе с Януковичем, и станет президентом. Этому кандидату будут отданы голоса и Юлии Тимошенко, и Арсения Яценюка, и Анатолия Гриценко и других кандидатов, которые позиционируют себя как кандидаты демократического лагеря. Суммарно это составит 35-37%.

Поэтому главной своей целью Ющенко считает выход во второй тур выборов. "А во втором туре мы у него (Януковича) выиграем", - заверил он.
 

Djugashvili

Диссидент
Ющенко - 10 баллов,
остальные - по нулю.
ПІДТРИМУЮ. вважаю шо Ющенку просто не вистачило часу реалізувате обіцяне. Тому потрібно надати йому другий термін. Це воля всх українців, всіх хто себе ним відчуває. Згодні ?
 

MotoMan

Забанен
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Президентські вибори 2010

Останнім часом Ющенко нагадує дитину за своїми думками, та ще й небезпечну, яка полюбляє ламати іграшки, аби тільки самого себе позабавляти... Краще б він ще на початку свого правління зробив те що було потрібне : випрацювати якусь творчу лінію на відбудову та усунення всіх хто знищує країну ! Ну припустимо оберуть його знову, так чого чекати ? Знову меморандуми та мир з "тіньовими фігурами" ? Але ж саме через це Україна так і не просунулась далі за всі роки його правління, просто стоїмо на місті та топчемо багно. Навіть ті високі ідеї, що звучать в його агітації, належать простому народу який за них вийшов боротись, а от вже Ющенко як обраний президент нічого не зробив для їх втілення. Або ж такий яскравий епізод за цей рік з банками та курсом, котрий тіліпало просто через тіньові оборутки. Можна багато в чому критикувати і ту ж Тимошенко, але як раз вона зупинила це, а от Ющенко відзначився лише тим, що захищав Стельмаха, без участі якого не відбулось би таке нахабство, як бажання когось на фоні кризи непогано поживитись...
Ну так і що чекати далі з таким президентом ? Звісно поміж Януковичем та Ющенко, останній виглядає більш цивілізовано, але я не вважаю що країні потрібен і надалі такий президент.
Ребята, читайте право. Там написано, кто ЧЕМ должен заниматься. Относительно плана развития, то он у него есть и он выполняется, я уже писал, сколько предприятий открылось благодаря его способствованию. Тимошенко и прочие только разбазаривать и воровать умеют. Хотя это тоже можно считать планом. Могу конкретно по своему раену расказать: за время правления главы администрации ( Наша Україна ) провели капремонт больницы+закупка оборудования (узи, современный цыфровой ренген и др. в т.ч. автомобили экстренной помощи), введена котельня с итальянскими котлами (у которой КПД раза в два выше), построены детские площадки, отремонтирован спортзал, по программе "Школьный автобус" закуплены автобусы (в числе самых первых), отремонтирована школа-интернат, введен в эксплуатацию новый комплекс по переработке канализационных стоков. Приведен в подобающее состояние стадион, ведется ремонт в кинотеатре, отремонтрован спортзал, запустили комбикормовый завод (который до этого был разграблен ПР, как и 90% всех предприятий, Щербань то поклялся раён "сгноить"), согласно договору с ЮЖД на базе вагонного депо создается вагоноремонтный завод (вот только закончили набор рабочих), проводятся плановые ремонты школ (особенно в энергетическом плане - замены и утепление крыш и окон), пытаются запустить сырзавод. Все я перечислить не могу, не запомнил но это результат работы людей Президента, как говорит КОСТа и ниранян, предателей и детей с игрушками. А что ПР? Бегают и вопят как недорезанные, и вся с их работа. Мрази. Есть у нас еще завод агонизирующий, собственник из Славянска, так они за 5 ть лет собственничества ни одного станка не купили нового. Заводу скорее всего полная опа. Конечно не могу не отметить тот факт что власть в лице БЮТ на уровне раена палок в колеса не вставляет, зато ваш областной бютовец, делает это постоянно, и с особым рвением(особенно ему по душе в "объективных" сумских газетенках джинсу клепать).
Еще что я с форума (да и вообще) заметил - бютовцы числами оперируют в исключительных случаях, когда прижмут к стенке, да и то числа у них квазиреальные. Одни эпитеты и метафоры... профи.:lol:
 
Останнє редагування:

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: Відповідь: Президентські вибори 2010

"Янукович президентом не будет. Я за это спокоен", - заявил Ющенко. Свои слова он аргументировал цифрами.
mangust, Віктор Андрійович вже дуже багато чого казав. Але справами показує зовсім протилежне.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Президентські вибори 2010

Могу конкретно по своему раену расказать: за время правления главы администрации ( Наша Україна ) провели капремонт больницы+закупка оборудования (узи, современный цыфровой ренген и др. в т.ч. автомобили экстренной помощи), введена котельня с итальянскими котлами (у которой КПД раза в два выше), построены детские площадки, отремонтирован спортзал, по программе "Школьный автобус" закуплены автобусы (в числе самых первых), отремонтирована школа-интернат, введен в эксплуатацию новый комплекс по переработке канализационных стоков. Приведен в подобающее состояние стадион, ведется ремонт в кинотеатре, отремонтрован спортзал, запустили комбикормовый завод (который до этого был разграблен ПР, как и 90% всех предприятий, Щербань то поклялся раён "сгноить"), согласно договору с ЮЖД на базе вагонного депо создается вагоноремонтный завод (вот только закончили набор рабочих), проводятся плановые ремонты школ (особенно в энергетическом плане - замены и утепление крыш и окон), пытаются запустить сырзавод. Все я перечислить не могу, не запомнил но это результат работы людей Президента, как говорит КОСТа и ниранян, предателей и детей с игрушками.
І все це про який район?
 

MotoMan

Забанен
сумской области ) (спроси у Жени).
Может это будет выглядеть шкурно, но факт остается фактом - после смены Президента начнется передел, который был в 2004-2005, думаю у всех не такая короткая память чтоб забыть ЭТО. Конкретно моих интересов в НУ нет, я беспартийный и в партии не стремлюсь, хоть и зовут.
 

mangust

патріот
Відповідь: Re: Відповідь: Президентські вибори 2010

mangust, Віктор Андрійович вже дуже багато чого казав. Але справами показує зовсім протилежне.
Ну принаймі він єдиний,хто заявляє,що відстоюватиме виведення ЧФ РФ до 2017 року,українську мову,як єдину державну.
Чого Гриценко,Тимошенко не збираються робити,а це знов преценденти в Криму.
Після обрання Ющенка президентом в 2005 році,відтоді і почалась компанія по його дискркдитації в очах виборців.До цього була залучена навіть пані Тимошенко,вдало спіймана на гачок російською прокуратурою

Варто почитати,є навіть ксерокопії постанов :mrgreen:

З.І.Краще б було б якби в другий тур пройшов Тягнибок.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: Відповідь: Президентські вибори 2010

Ну принаймі він єдиний,хто заявляє,що відстоюватиме виведення ЧФ РФ до 2017 року,українську мову,як єдину державну.
Чого Гриценко,Тимошенко не збираються робити,а це знов преценденти в Криму.
Після обрання Ющенка президентом в 2005 році,відтоді і почалась компанія по його дискркдитації в очах виборців.До цього була залучена навіть пані Тимошенко,вдало спіймана на гачок російською прокуратурою

Варто почитати,є навіть ксерокопії постанов :mrgreen:

З.І.Краще б було б якби в другий тур пройшов Тягнибок.
mangust, українська мова ітак у нас єдина державна, вже, навить і у Януковича додавати другу у програмі нема. Що там заявляти?
По ЧФ РФ Гриценко чітко сказав, співпрацювати будемо без зайвого галасу, але у 17 році скажемо "прощавайте". Йому ж належить і розробка проекту українського корвету.
Ющенко діскредитувати не потрібно було. Віс сам себе постійно діскредетував. Я ще у 2006 році сподівався, що це все наклепи і брехня, але далі вже його дій мене остаточно переконали що все так і є. Що його діскредитувати, коли він замість країни займався невідомо чим, а керування віддав Балозі? Хто як не він не може до цього часу когось призначити на посаду МО? Хто заступников у СБУ призначав, одного міліонера, а другого з підробленим діпломом? Так це те, що просто на очах робиться. А є ще переконливи ( для мене ) факти, які підтверджують те що у прибутку РусУкрЕнерго була велика і його особисто доля. А його поведінка відносно тої самої Тимошенко нічим як розхитуванням кораблика під назвою "Україна" під час шторму я назвати не можу. Я все розумію, може вона і заслуговує критики, але ж не треба займатись її публічним приниженням. А це відбувається постійно, починаючи зпершого її прем'єрства і до сьогодні. Вибачайте, вона теж український держпосадовець по рангу не особливо нижче ніж Президент. І казати про пром'єра "набралась как ссучка блох" це може гідно якогось водія маршрутки, але ні Президента тої є держави.
Я "Свободу" буду підтримувати на виборах до ВР. Як Президент він може б і був гарним, але Україна цього не переживе. Які б деяки донецькі не були зазомбовані, але стріляти в них я не збираюсь. А Тягнибока вони точно як Президента не сприймуть. І ще. Якщо у другому турі опиняться Янукович і Тягнибок, це буде 100% перемога Януковича.
 
Статус
Закрита.
Зверху