Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Президентські
В решті решт, думайте відносно Тимошенко що завгодно, мені в принципі однаково, і не треба за мене вирішувати кого я підтримую, а кого ні, і приписувати свої вигадки.
Відносно Гриценко, то я це я, а він це він. Для мене він не ікона, на яку я зібрався молитись, і у деяких питанням мої думки з його можуть розходитись. І серед його прихильників є багато і тих, хто, як у Ющенко з Тимошенко розчарувались, так і у Януковиче. І поєднує їх те, що вважать його єдиним достойним серед кандидатів на цю посаду.
Щодо Тимошенко я ілюзій не маю. Але і приписувати їй зайвого теж не збираюсь. Те, що було з газовим контрактом я добре пам'ятаю, і хто поставив Україну у таке невигідне становище, за яким той контракт був на той момент єдиним можливим виходом. Краще було б щоб Тимошенко взяла приклад з Юшенко і стала на роги, залишивши Україну не лише без газу, а і з повною ізоляцією з боку Захода? Бо без контракту Росія припинила постачання газу. Ющенко у всьому, якщо пам'ятаєте, звинувачив Тимошенко, хоча це його делігація вирішила м'язами, яких нема, покрасуватись під час переговорів. Якщо я Вас вкину у клітку до тигра, Ви кого будете звинувачувати: тигра, мене чи себе, що попали туди неозброєним?Устроить самый прибыльный контракт Газпрому, это даааа.... это показать свою независимость. С каждым вашим постом убеждаюсь, что ваша любовь к Тимошенко ничуть не угасла, и исходя из этого начинаю догадываться чей технический кандидат пан Гриценко. Как теория, вполне имеет право на жизнь.
Все остальное написаное выше отвечу по личной просьбе, т.к. там толкотня воды в ступе.
В решті решт, думайте відносно Тимошенко що завгодно, мені в принципі однаково, і не треба за мене вирішувати кого я підтримую, а кого ні, і приписувати свої вигадки.
Відносно Гриценко, то я це я, а він це він. Для мене він не ікона, на яку я зібрався молитись, і у деяких питанням мої думки з його можуть розходитись. І серед його прихильників є багато і тих, хто, як у Ющенко з Тимошенко розчарувались, так і у Януковиче. І поєднує їх те, що вважать його єдиним достойним серед кандидатів на цю посаду.