Президентські вибори 2010

Кого з цих політиків Ви збираєтесь голосувати на Президентських виборах?


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    179
Статус
Закрита.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: Відповідь: Президентські вибори 2010

Да ви шо :), она проехала у ВР на прицепе, и прекрасно понимала, на что идет, как понимала, когда в сговоре с лепшим врагом провернула конституционный переворот, а фитопланктон этого даже не заметил.
На прицепі? За БЮТ у 2005 році голосували реальні виборці. Я у той час за НУ заради Ющенко голосовав. Але до позачергових виборів в ньому вже остаточно зневірився. Ну неможливо таке, він такий святий, а кругом одні зрадники.
Да, Юра Луценко со своей мусрней, Балога, Леня Косомос, Гриценко.. все они с нимбами на затылке 100 пудов :lol:
Я погоджусь, що Луценко інколи буває не зовсім адекватний. Про Балогу взагалі якраз Вам краще було б і не згадувати, бо саме його Ющенко особисто у СП брав і звільнити його у будь який час у нього були повні повноваження, це не міністр, якого ВР призначає. Льоня Космос це теж товариш Ющенко. Саме Ющенко його вигоражував і підтримував під час останніх виборів мера у Києві. І Гриценко теж мабуть не святий, я і не кажу що це так. Святі всі на небі, а ми по грішній землі ходимо. Але у порівнні з усіма іншими кандидатами у нього по всім пунктам, які необхідні для керування державою, значні переваги.
Я не думал что зомбо-ящик на Вас так повлияет... жах.. хорошо что я его смотрю редко... очень редко. А оте шоу, с Кисилевым евречегом, кремлядской шкурой (кто помнит что было с НТВ меня поймет), Савик, продажная шлюха... и прочие... если их смотреть, то можно заработать фимоз головного мозга. Увольте. И вам не советую.. как говорил Преображенский, ну Вы в общем знаете. Кстати, пока всякие святоши от народа фаллометрией занимаются, так ненависный вами Ющенко поспособствовал открытию целой кучи предприятий, начиная от нашего Райза, заканчивая недавним открытием Нестле на Ивано-Франковщине, угадайте, за кого проголосует их регион? А что делали другие? Продавали прибыльные предприятия? Набирали на нас долги у МВФ? А деньги тырили? Впрочем фитопланктон все равно не поймет, он привык выполнять команды с телека, не особо утруждая свои отростки спинного мозга, которые держут уши, чтоб от черепа не отпали.
Ну и тем кто не понял ход моей мысли, которую я повторяю уже много раз - основные враги, которые РЕАЛЬНЫЕ, помимо нашей лени и необразованности , это ПР в большинстве своем и современный БЮТ (в нынешнем составе).
До чого тут зомбоящик? Я Інтер де той Кісельов дуже рідко дивлюсь, та й то коли канали перемикаю, бо у мене на теліку зломалась кнопка де двозначні канали можна перемкнуть. Програму Савіка інколи дивлюсь, грішен. Ну то й що? Профессор Преображенський гарний персонаж. А Ви ще такого персонажа, як Швондер пам'ятаєте? Коли до Вас прийдуть і скажуть "Ми к Вам і вот по какому делу...", то питати дивитесь Ви телебачення чи ні не будуть. Ну Ви зрозуміли..
Ось з цім "Кстати, пока всякие святоши от народа фаллометрией занимаются, так ненависный вами Ющенко поспособствовал открытию целой кучи предприятий, начиная от нашего Райза, заканчивая недавним открытием Нестле на Ивано-Франковщине" зверниться до Нахрапова. Він Вам по дружбі може ще підкаже скільки підприємств завдяки Ющенко губернатори розорили.
Відносно "фитопланктона", Сирожа, дозвольте Вам нагадати, що якщо Ви ще хочь раз дозволите собі такі зверхні вислови на адресу інших, то я згадаю що обіцяв.
Но расклад таков, что кто-то пропихнет "своего" президента, и какие б вы радужные перспективы не строили... они нереальны, а будем рассредотачивать силы каждый на своего идола, и подавно ничего не добьемся.
Ну так от і не витрачайте свої зусілля на Ющенко. Для мене він десь посеред між Якукловичем і Тимошенко, хоча ближче до Якукловича. А відносно Гриценко ніхто нічого дісно компрометуючого сказати не може. Тому давайте гуртуватися навколо того, хто хоча б у 2/3 населення не викликає відразу, бо інакше ми наступні 5 років будемо і далі чубитись між собою, а вони будуть нас тихенько грабувати.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Президентські вибори 2010

Не лише він. ЦВК і суди надто залежні, довіри їм немає з жодного боку. Тому будь-які результати будуть неприйнятними для опонентів. А з іншого боку повної переваги немає жодна сила, щоб продавити це питання силою. тому це буде довга тяганина з сумнівним кінцем і не впевнено легітимним президентом.
Реальний зиск з цього буде мати лише Ющенко. Ну і трохи Літвин, бо так він буде залишатись Спікером ВР.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: Відповідь: Президентські вибори 2010

Стаття 85. Повторне голосування

1. Повторне голосування призначається Центральною виборчою
комісією на третю неділю після дня виборів.
2. До виборчого бюлетеня для повторного голосування
включаються два кандидати на пост Президента України, які у
підсумку голосування у день виборів одержали найбільшу кількість
голосів.
Дякую. А от створять ситацію, коли того хто зайняв 2-е місце неможливо буде визначить, що тоді? Відразу Януковича на трон? Задля цього Ющенко і намагається так Тимошенко потопити. І щоб у 2-му турі за неї найменьш людей проголосувало. А це що означає? А це означає те, що він відверто працює на Януковича. По кількості вилитого бруду вже переплюнув Богословську.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Президентські вибори 2010

Тимошенко не більше ніж інши претенденти на 2-ге місце. Навить якщо Янукович стане Президентом, ПР зможе зробити більшисть у ВР щоб обрати нового прем'єра, лише об'єднавшись з НУНС. А у разі перевиборів у ВР, у БЮТу позиція не набагато погіршиться, а от у ПР суттєво, не кажучи вже про НУ, у яких взагалі шансів майже нема. Чи "Свобода", яка неминуче потрапить у ВР, буде голосувати за ПРовського прем'єра?
 

MotoMan

Забанен
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Президентські вибори 2010

На прицепі? За БЮТ у 2005 році голосували реальні виборці. Я у той час за НУ заради Ющенко голосовав. Але до позачергових виборів в ньому вже остаточно зневірився.
Хе.. я вкурсе за кого вы тут до последнего агитировали ;)
Ну неможливо таке, він такий святий, а кругом одні зрадники.
Кнаешно... он зраднык, а Януковичь, Тимошенко, Луценко , Балога и др. святые.. я так и думал.
Погоджусь, що Луценко інколи буває не зовсім адекватний.
Он крыса и стукачь, еще и мусор прикормленный ворами.
Про Балогу взагалі якраз Вам краще було б і не згадувати, бо саме його Ющенко особисто у СП брав і звільнити його у будь який час у нього були повні повноваження, це не міністр, якого ВР призначає.
Я никогда не замалчиваю, в отличии от всех вас, и прекрасно помню "ху из ху", также помню каким образом на приказе об увольнении появилась подпись Ющенка.
Льоня Космос це теж товариш Ющенко. Саме Ющенко його вигоражував і підтримував під час останніх виборів мера у Києві.
Да, так оно и есть, от только почему Луценко сказал, что Ющенко отвернулся от него после тех самых выборов (провда тут он умолчал, почему именно, причины)
І Гриценко теж мабуть не святий, я і не кажу що це так. Святі всі на небі, а ми по грішній землі ходимо.
ну хоть что-то. Почемуто нити над Сеней вам глаза режут, а нити над Толиком - ну никак не заметны.
Але у порівнні з усіма іншими кандидатами у нього по всім пунктам, які необхідні для керування державою, значні переваги.
У нас не правовое государство, так что эти пункты можно засунуть... на верхнюю полку. Особенно если это технический кандидат, особенно если у него нет своей партии в парламенте, короче полный НОЛЬ. Бесперспективный.
До чого тут зомбоящик? Я Інтер де той Кісельов дуже рідко дивлюсь, та й то коли канали перемикаю, бо у мене на теліку зломалась кнопка де двозначні канали можна перемкнуть. Програму Савіка інколи дивлюсь, грішен. Ну то й що?
Значит не все потеряно. Как вам дружба Савика с "тем об кого Суркис казявки вытирал"? Еще не забыли как Савелий с него гнал на Интере? А тут полный разворот на 180 градусов. Пипл хавает, и нам можно?
Профессор Преображенський гарний персонаж.
да, классика, как и его фраза про советские газеты перед завтраком, так легко ее применить в современности.
А Ви ще такого персонажа, як Швондер пам'ятаєте? Коли до Вас прийдуть і скажуть "Ми к Вам і вот по какому делу...", то питати дивитесь Ви телебачення чи ні не будуть. Ну Ви зрозуміли..
Это от меня не зависит, поэтому смысла на этотратить время нету. Тем-более когда министр - Луценко.
Ось з цім "Кстати, пока всякие святоши от народа фаллометрией занимаются, так ненависный вами Ющенко поспособствовал открытию целой кучи предприятий, начиная от нашего Райза, заканчивая недавним открытием Нестле на Ивано-Франковщине" зверниться до Нахрапова. Він Вам по дружбі може ще підкаже скільки підприємств завдяки Ющенко губернатори розорили.
О как? Еппрст, а где ж был святоша Юра? А мне кажется у губернаторов в отличии от нардепов иммуитета нету :) И Ктото недавно говорил что он красны (нахрапов) а теперь "я не я, и хата не моя" :).
Відносно "фитопланктона", Сирожа, дозвольте Вам нагадати, що якщо Ви ще хочь раз дозволите собі такі зверхні вислови на адресу інших, то я згадаю що обіцяв.
Память у вас выборочная однако. Однозначно. Не хорошо так поступать, не по мужски :
Это из ЛС:
в стае живёте как раз вы.посмотрите вокруг себя,вы без вожака никуда.ибо ведомые.ну а я не из таких как вы.
ведомый спорит всегда (и с душой своей спорит даже),так что я не удивляюсь вашим отмазкам перед самим собой.

:lol: вы - народ,вот и будьте им.народ :lol: а ещё есть синонимы - люд,толпа,быдло... и т.п.
общество (если хотите) - звучит более солидней,но суть от этого не меняется.
разговор окончен.
Ну так от і не витрачайте свої зусілля на Ющенко. Для мене він десь посеред між Якукловичем і Тимошенко, хоча ближче до Якукловича.
Это не усилия, мне если чесно всеравно, я знаю что даже если я изменю мнения 10 человек на форуме, это ничего ровным счетом не решит, я не такой мечтатель как вы.
А відносно Гриценко ніхто нічого дісно компрометуючого сказати не може.
Не переживайте, выберут - накопают, оно давно уже на полочках лежит, ждет своего времени (могу даже предпложить некоторые заголовки "свободной прессы", если интересно).
Тому давайте гуртуватися навколо того, хто хоча б у 2/3 населення не викликає відразу, бо інакше ми наступні 5 років будемо і далі чубитись між собою, а вони будуть нас тихенько грабувати.
Это следствие необразованности. Умные не дерутся, а решают вопрос с обоюной выгодой, я (хоть и виртуально) предложил список нашей "верхушки", и плохо что вы не заметили, что Ющенко там президент с нынешними правами, а министр и глава Уряду там Гриценко, но тут я помочь увы ничем не могу.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Президентські вибори 2010

Почемуто нити над Сеней вам глаза режут, а нити над Толиком - ну никак не заметны.
У Толіка гроши на передвиборчу компанію збирають прихильники. Вже витрачено майже 3 млн. На сайті можна подивитись усі розходи по копійкам. І при цьому Ви особливо помітили його рекламу? А реклама Сені на кожному кроку. А гроши звідки у нього? У разі перемоги ті хто вкладав гроши будуть вимогати якщо не повернення, то компенсації. Толі доведеться повертати їх народу, тим, хто в нього повірив. Він це зможе зробити лише відповідним керівництвом. А Сеня буде повертати гроши конкретно Фірташу і решті товаришив, які крім нього ще фінансують Януковича. І, як Ви дамаєте чиї він інтереси буде відстоювати? Народа, якому локшини на вуха понавішував, чи олігархів?
У нас не правовое государство, так что эти пункты можно засунуть... на верхнюю полку. Особенно если это технический кандидат, особенно если у него нет своей партии в парламенте, короче полный НОЛЬ. Бесперспективный.
Можна поспорити. Для Президента власна кішенькова партія у ВР бажана, але не обов'язкова умова. Як приклад той самий Ющенко, у якого зараз у ВР десь біля 30 стійких прихильників, якщо не меньш. Відносно технічний, то теж заява необгрунтована. Гриценко в рівній мірі критикує і Вітьків і Юлю, але більше уваги приділяє якраз своєму баченню шляхів вирішення тої чи іншої проблеми. А головною ознакою технічного кандидата є його зосередженість на критиці противника того чий він технічний. Ющенко тут яскравий приклад.
И Ктото недавно говорил что он красны (нахрапов) а теперь "я не я, и хата не моя" :).
Алє. Саме тому у нього і повинна бути вичерпна інформація з компроматом на Ющенко. Я перед собою такого завдання не ставив бруд збирати.
Память у вас выборочная однако. Однозначно. Не хорошо так поступать, не по мужски :
Сирожа, товариш Prav_da ще лише перши кроки зробив по тому шляху, який Ви вже пройшли майже 2 роки тому. Я так само і Вас спочатку довго попереджував, тому повертатись знову до попереджень немає сенсу. У разі наступного незначного порушення Вам доведеться реєструвати новий нік. Це запеспечує місяць врівноваженого з Вашого боку спілкування, після якого Ви знову починаєте нахабствувати. Не варто провокувати.

Это следствие необразованности. Умные не дерутся, а решают вопрос с обоюной выгодой, я (хоть и виртуально) предложил список нашей "верхушки", и плохо что вы не заметили, что Ющенко там президент с нынешними правами, а министр и глава Уряду там Гриценко, но тут я помочь увы ничем не могу.
Неосвіченості... А те що 5 років українці чубляться це факт. Тож будемо усіх наступні 20 років освічувати, чи як? Список бачив. Але не згоден. Президент, який у більшості громадян буде викликати замість поваги відразу, фактично легітімним не буде, навить якщо і буде таким юридично. Для прем'єра Гриценко покищо не зовсім підходе. В усякому разі я його у такий ролі не зовсім уявляю. А от у той частині керування, яка підпорядкована Президенту він, як професіонал, на посаді МО себе вже достатньо добре показав. В усякому разі при ньому літаки літали, а солдати стріляти. А Ющенко про армію згадує лише як про масовку під час його урочистої промови на день Незалежності, СБУ використовує замість бібліотекарів, а ГП віддав взагалі невідомо кому, бо та взагалі нічого не робіть. Що з ціми відомствами буде робити Янукович і на кого вони будуть працювати навить страшно уявити. З Тимошенко хочь простіше, вони будуть хочь на неї, а не сусідню державу, працювати.
 

MotoMan

Забанен
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Президентські вибори 2010

У Толіка гроши на передвиборчу компанію збирають прихильники. Вже витрачено майже 3 млн. На сайті можна подивитись усі розходи по копійкам. І при цьому Ви особливо помітили його рекламу? А реклама Сені на кожному кроку. А гроши звідки у нього? У разі перемоги ті хто вкладав гроши будуть вимогати якщо не повернення, то компенсації.
Я уже отвечал, сегодня позвали к ящику. там про Сеню сюжет был показан (аля новости) домишка вполне зауряден.
Толі доведеться повертати їх народу, тим, хто в нього повірив. Він це зможе зробити лише відповідним керівництвом.
Толи я в другом государстве живу(может в другой реальности), но чето мне не припоминается чтоб с 1917 года народу долга возвращали :)
А Сеня буде повертати гроши конкретно Фірташу і решті товаришив, які крім нього ще фінансують Януковича.
Ага, и Коломойскому, и всем остальным вернет.
І, як Ви дамаєте чиї він інтереси буде відстоювати? Народа, якому локшини на вуха понавішував, чи олігархів?
Чесных политиков у нас НЕТУ.
Можна поспорити. Для Президента власна кішенькова партія у ВР бажана, але не обов'язкова умова.
Хоть у нас и нелегитимная власть но темнеменее ей подчинаются, и сейсчас расклады таковы, что суды под Тимошенко, а именно они последняя инстанция (так что забудте про всякие громкие слова типа "вето" и т.д.)
Як приклад той самий Ющенко, у якого зараз у ВР десь біля 30 стійких прихильників, якщо не меньш.
Весьма авторитетные люди (да остались там и мрази, которых даже Юлька опасается, ну и шпиены.
Відносно технічний, то теж заява необгрунтована. Гриценко в рівній мірі критикує і Вітьків і Юлю, але більше уваги приділяє якраз своєму баченню шляхів вирішення тої чи іншої проблеми.
Все они видят Украину процветающим государством ;).
А головною ознакою технічного кандидата є його зосередженість на критиці противника того чий він технічний. Ющенко тут яскравий приклад.
Текущий президент не может быть техничным априори. Подумайте почему.
Алє. Саме тому у нього і повинна бути вичерпна інформація з компроматом на Ющенко.
Слив принят.
Я перед собою такого завдання не ставив бруд збирати.
Не волнуйтесь, собирают другие, им деньги платят.
Сирожа, товариш Prav_da ще лише перши кроки зробив по тому шляху, який Ви вже пройшли майже 2 роки тому. Я так само і Вас спочатку довго попереджував, тому повертатись знову до попереджень немає сенсу. У разі наступного незначного порушення Вам доведеться реєструвати новий нік. Це запеспечує місяць врівноваженого з Вашого боку спілкування, після якого Ви знову починаєте нахабствувати. Не варто провокувати.
Это полная брехня, но увы доказать я ничего не могу. Вы любитель затереть следы. И этим никогда не брезгуете. Поэтому я не шевелю этот "послид", так как опять завоняет.

Неосвіченості... А те що 5 років українці чубляться це факт. Тож будемо усіх наступні 20 років освічувати, чи як? Список бачив
. Я в отличии от некоторых способен идти на компромис, и даже учитывать чужие интересы, исли они обеспечивают статус-кво.
Але не згоден. Президент, який у більшості громадян буде викликати замість поваги відразу, фактично легітімним не буде, навить якщо і буде таким юридично.
Я уже давно вырос с того возраста когда о людях судят по длинне носа етс. (еще раз повторю, для меня лично основной принцип:"табула раса" )
Для прем'єра Гриценко покищо не зовсім підходе. В усякому разі я його у такий ролі не зовсім уявляю. А от у той частині керування, яка підпорядкована Президенту він, як професіонал, на посаді МО себе вже достатньо добре показав.
Все рычаги управления (почти все) сейчас сосредоточены в КМУ.
В усякому разі при ньому літаки літали, а солдати стріляти. А Ющенко про армію згадує лише як про масовку під час його урочистої промови на день Незалежності,
Я чтото пропустил? Ющенко министр обороны?
СБУ використовує замість бібліотекарів,
а чо в секретных архивах спецслужб должны ковырятся журналисты? Не вижу логики.
а ГП віддав взагалі невідомо кому, бо та взагалі нічого не робіть.
Что такое ГП?
Що з ціми відомствами буде робити Янукович і на кого вони будуть працювати навить страшно уявити.
И так понятно, впрочем 60-70% сотрудников этих служб не придется даже переквалифицироваться ;)
З Тимошенко хочь простіше, вони будуть хочь на неї, а не сусідню державу, працювати.
Вот только Тимошенко сейчас упорно работает на Владимира Владимырыча. Как бы всеравно.
П.С. кто-то там про хамство заикался?
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Президентські вибори 2010

Я в отличии от некоторых способен идти на компромис, и даже учитывать чужие интересы, исли они обеспечивают статус-кво.
Я якось цього не помітив.
Я уже давно вырос с того возраста когда о людях судят по длинне носа етс. (еще раз повторю, для меня лично основной принцип:"табула раса" )
Але чомусь дозволяєте собі когось називати "фитопланктона"... Інши вислови не хочу і шукати.
Все рычаги управления (почти все) сейчас сосредоточены в КМУ.
Ну так ми ж не КМУ на ціх виборах обираємо. У Президента є РНБО, Міністерсво Закордонних Справ (МЗС), Міністерство Оборони(МО), СБУ і він призначає Генерального Прокурора (ГП)
Я чтото пропустил? Ющенко министр обороны?
МО йому підпорядковується. В усякому разі вплив Президента на МО набагато більший ніж у прем'єра.
а чо в секретных архивах спецслужб должны ковырятся журналисты? Не вижу логики.
Якби вони крім архивів, ще й займались безпекою, толку було б набагато більше. А там заступники, один краще іншого: один собі диплом намалював, інший денді мільони на РусУкрЕнерго заробив.
Генеральна Прокуратура, яка повинна займатися у тому числі і корупционерами. Ви щось чули про справи доведені до суда? А про злочинців, які сидять у тюрмах?
Вот только Тимошенко сейчас упорно работает на Владимира Владимырыча. Как бы всеравно.
Тимошенко відверто працює на себе. ВВ і всіх інших вона лише використовує. Якраз у цьому вона вже неоднаразово показувала свою незалежність.
 

MotoMan

Забанен
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Президентські вибори 2010

Якраз у цьому вона вже неоднаразово показувала свою незалежність.
Устроить самый прибыльный контракт Газпрому, это даааа.... это показать свою независимость. С каждым вашим постом убеждаюсь, что ваша любовь к Тимошенко ничуть не угасла, и исходя из этого начинаю догадываться чей технический кандидат пан Гриценко. Как теория, вполне имеет право на жизнь.
Все остальное написаное выше отвечу по личной просьбе, т.к. там толкотня воды в ступе.
 
Статус
Закрита.
Зверху