Відповідь: Re: Відповідь: Президентські вибори 2010
Ось з цім "Кстати, пока всякие святоши от народа фаллометрией занимаются, так ненависный вами Ющенко поспособствовал открытию целой кучи предприятий, начиная от нашего Райза, заканчивая недавним открытием Нестле на Ивано-Франковщине" зверниться до Нахрапова. Він Вам по дружбі може ще підкаже скільки підприємств завдяки Ющенко губернатори розорили.
Відносно "фитопланктона", Сирожа, дозвольте Вам нагадати, що якщо Ви ще хочь раз дозволите собі такі зверхні вислови на адресу інших, то я згадаю що обіцяв.
На прицепі? За БЮТ у 2005 році голосували реальні виборці. Я у той час за НУ заради Ющенко голосовав. Але до позачергових виборів в ньому вже остаточно зневірився. Ну неможливо таке, він такий святий, а кругом одні зрадники.Да ви шо , она проехала у ВР на прицепе, и прекрасно понимала, на что идет, как понимала, когда в сговоре с лепшим врагом провернула конституционный переворот, а фитопланктон этого даже не заметил.
Я погоджусь, що Луценко інколи буває не зовсім адекватний. Про Балогу взагалі якраз Вам краще було б і не згадувати, бо саме його Ющенко особисто у СП брав і звільнити його у будь який час у нього були повні повноваження, це не міністр, якого ВР призначає. Льоня Космос це теж товариш Ющенко. Саме Ющенко його вигоражував і підтримував під час останніх виборів мера у Києві. І Гриценко теж мабуть не святий, я і не кажу що це так. Святі всі на небі, а ми по грішній землі ходимо. Але у порівнні з усіма іншими кандидатами у нього по всім пунктам, які необхідні для керування державою, значні переваги.Да, Юра Луценко со своей мусрней, Балога, Леня Косомос, Гриценко.. все они с нимбами на затылке 100 пудов :lol:
До чого тут зомбоящик? Я Інтер де той Кісельов дуже рідко дивлюсь, та й то коли канали перемикаю, бо у мене на теліку зломалась кнопка де двозначні канали можна перемкнуть. Програму Савіка інколи дивлюсь, грішен. Ну то й що? Профессор Преображенський гарний персонаж. А Ви ще такого персонажа, як Швондер пам'ятаєте? Коли до Вас прийдуть і скажуть "Ми к Вам і вот по какому делу...", то питати дивитесь Ви телебачення чи ні не будуть. Ну Ви зрозуміли..Я не думал что зомбо-ящик на Вас так повлияет... жах.. хорошо что я его смотрю редко... очень редко. А оте шоу, с Кисилевым евречегом, кремлядской шкурой (кто помнит что было с НТВ меня поймет), Савик, продажная шлюха... и прочие... если их смотреть, то можно заработать фимоз головного мозга. Увольте. И вам не советую.. как говорил Преображенский, ну Вы в общем знаете. Кстати, пока всякие святоши от народа фаллометрией занимаются, так ненависный вами Ющенко поспособствовал открытию целой кучи предприятий, начиная от нашего Райза, заканчивая недавним открытием Нестле на Ивано-Франковщине, угадайте, за кого проголосует их регион? А что делали другие? Продавали прибыльные предприятия? Набирали на нас долги у МВФ? А деньги тырили? Впрочем фитопланктон все равно не поймет, он привык выполнять команды с телека, не особо утруждая свои отростки спинного мозга, которые держут уши, чтоб от черепа не отпали.
Ну и тем кто не понял ход моей мысли, которую я повторяю уже много раз - основные враги, которые РЕАЛЬНЫЕ, помимо нашей лени и необразованности , это ПР в большинстве своем и современный БЮТ (в нынешнем составе).
Ось з цім "Кстати, пока всякие святоши от народа фаллометрией занимаются, так ненависный вами Ющенко поспособствовал открытию целой кучи предприятий, начиная от нашего Райза, заканчивая недавним открытием Нестле на Ивано-Франковщине" зверниться до Нахрапова. Він Вам по дружбі може ще підкаже скільки підприємств завдяки Ющенко губернатори розорили.
Відносно "фитопланктона", Сирожа, дозвольте Вам нагадати, що якщо Ви ще хочь раз дозволите собі такі зверхні вислови на адресу інших, то я згадаю що обіцяв.
Ну так от і не витрачайте свої зусілля на Ющенко. Для мене він десь посеред між Якукловичем і Тимошенко, хоча ближче до Якукловича. А відносно Гриценко ніхто нічого дісно компрометуючого сказати не може. Тому давайте гуртуватися навколо того, хто хоча б у 2/3 населення не викликає відразу, бо інакше ми наступні 5 років будемо і далі чубитись між собою, а вони будуть нас тихенько грабувати.Но расклад таков, что кто-то пропихнет "своего" президента, и какие б вы радужные перспективы не строили... они нереальны, а будем рассредотачивать силы каждый на своего идола, и подавно ничего не добьемся.