"Мови" та "языки".

• Автор теми Shurik-best
  • Дата створення

Дубляж фільмів якою мовою вам більш подобається?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    578
З

Зверюга.ua

Guest
Sim$Dim сказав(ла):
**ну і як ти розумієш той вільни розвиток???**
Я понимаю его так, что б такие товарищи как ты не морщили носики при при упоминании слов Руский и Россия.

Я понимаю и раздлеляю твою озабоченность русским шовинизмом, однако чрезмерное развитие националитстических (часто псевдонационалистических) взглядов усугубляет положение и вместо решения проблемы приводит к ее развитию...
Я тебе запитував про те як ти бачиш вихід з цьго становища, і як ти розумієш розвиток другої мови, приклади наведіть будьласка

Sim$Dim

бесконечная жесть
Сатори, не нужно повтрятся... тем более я не отношусь ни к националистам ни к проросийским взглядам... Такая уж у меня судьба, быть нелюбимым всеми.

Sim$Dim

бесконечная жесть
**Я тебе запитував про те як ти бачиш вихід з цьго становища, і як ти розумієш розвиток другої мови, приклади наведіть будьласка**
По-моему я уже ответил. Если ответ тебя не удовлетворяет, то это уж не мои проблемы...
Если ты считаешь, что мои посты не достаточно аргументированы, то пожалуйся КОСТа.

З

Зверюга.ua

Guest
Sim$Dim сказав(ла):
**Я тебе запитував про те як ти бачиш вихід з цьго становища, і як ти розумієш розвиток другої мови, приклади наведіть будьласка**
По-моему я уже ответил. Если ответ тебя не удовлетворяет, то это уж не мои проблемы...
Если ты считаешь, что мои посты не достаточно аргументированы, то пожалуйся КОСТа.
Ну от знов... Тобі що важко розтлумачити??? Ти кажеш рівний розвиток різних мов, а хто їм не дає ровиватись??? Нехай вони розвиваються як наприклад наша мова у канаді чи у америці... чи як ти бачиш?? Ти декларуєш лозунги твоєї партії, а мені цікаво, як ти особисто бачиш втілення цієї ідеї!

Satori

Well-Known Member
Sim$Dim - это же не лично для тебя - а ты в какой партии? СОЮЗ?
Извини если вопрос для тебя нескромный.

Sim$Dim

бесконечная жесть
Я бачу її у тому, щоб російська мова розвивалася вільно, щоб це питання взагалі залишили у спокої і ніхто більше не ліз до нього....
Сучасне законодавство у повній мірі забезпечує розвиток російської мови, але спекулювання мовною проблемою з обох сторін несе лише шкоду та розпалювання міжнаціональної ворожнечі.
Якщо людина принципово не хоче вивчати українську, то це лише її проблема, і гірше буде насамперед цій людині. Ми ж з вами знаемо українську, спілкуємося вільно обома мовами і не відчуваемо дискомфорту. Тож пропоную залишити шовіністичні настрої на совісті самих шонвіністів. А до справедливих зауважень прислуховуватись, а не відкидаті зразу ж...

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Розумієш, Sim$Dim, все почалося з того, що Янукович у своєї агітації, казав, що надасть російській мові статус другої державної. І після цього і почалося.
А відносно вільного розвитку, так він і зараз вільний. І не бачу, щоб и в майбутньому цьому заважало. Але, я не вважаю, що вільний розвиток це прирівняння росийської мови до державної. Цей вільний розвиток не повинен відбуватись за рахунок української мови. Україні потрібно починати розмовляти на українській мові. От і все.
Але мені всеодно цікаво вислухати твоє тлумачення цього словозьеднання "вільний розвиток російської мови". Мож ми різні речі назваємо однаково.

З

Зверюга.ua

Guest
Sim$Dim сказав(ла):
Я бачу її у тому, щоб російська мова розвивалася вільно, щоб це питання взагалі залишили у спокої і ніхто більше не ліз до нього....
Сучасне законодавство у повній мірі забезпечує розвиток російської мови, але спекулювання мовною проблемою з обох сторін несе лише шкоду та розпалювання міжнаціональної ворожнечі.
Якщо людина принципово не хоче вивчати українську, то це лише її проблема, і гірше буде насамперед цій людині. Ми ж з вами знаемо українську, спілкуємося вільно обома мовами і не відчуваемо дискомфорту. Тож пропоную залишити шовіністичні настрої на совісті самих шонвіністів. А до справедливих зауважень прислуховуватись, а не відкидаті зразу ж...
Так от і я про теж саме. Не треба спікулювати на тому що у Криму з 450 шкіл одну зробили українською... Це що якісь злочин, чи що??? Чому державна мова не повинна вивчатись на теріторії держави??? А тут ті хто захищає статус російської мови взагалі б бажали що б українська зникла з обличча планети назажди.....

О

октоген

Guest
Зверюга сказав(ла):
Так от і я про теж саме. Не треба спікулювати на тому що у Криму з 450 шкіл одну зробили українською... Це що якісь злочин, чи що??? Чому державна мова не повинна вивчатись на теріторії держави??? А тут ті хто захищає статус російської мови взагалі б бажали що б українська зникла з обличча планети назажди.....
В исторических границах украины образца 1648г. пусть говорят ,но там где исторически русскоязычная территория нечего навязывать...

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор
октоген сказав(ла):
Ravenne сказав(ла):
Здається у відповідних пропорціях
Каких?
Я цим питанням не займаюся, але під час зібрання підписів за признання ОУН-УПА воюючою стороною у кожний регіон надходили підписні листи певної кількості.

Зверху