"Мови" та "языки".

• Автор теми Shurik-best
  • Дата створення

Дубляж фільмів якою мовою вам більш подобається?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    578

Fanat-SS

White Power 88
Якщо вас не напрягати вчити нашу мову, то ви зовсім будете як в Росії себе почувати. Це зайве вам нагадування про те, де ви живете і що більшість громадян України не хоче мати нічого спільного з Росією і її мовою, яка з"явилася на Україні штучними і насильницькими шляхами.

Haup

козаченько
Шо ты тут начал про насильницкие пути...типа мы были все вырезаны, разбиты...та Украинци сами убегали от поляков и турков в Россию, историю учи и документы исторические....шарить нада шо говорить....и никто нас не порабощал...експансия была, согласен. Но лучше уж Россия, чем католики Польша и мусульмане Турция с татарами....

а крепаки везде были, по всему миру...в США ваще в 60-х годах ХХ века еще негров щимили...та и щас это есть!!!!

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор
Fanat-SS, ну не вірять вони нам, хай не вірять і далі. У нас у країні нема місце українській мові, і взагалі мову нам придумали росіяни, щоб ми не плакали, вони нас дуже люблять і завжди нас підтримували за просто так. Радіймо, що нам не створили Кук-Лукс-клан.

З.І. Експансія-загарбання державами та монополістичними об'єднаннями чужих теріторій, ринків, джерел сировини, економічне й політичне уяремлення інших країн. І хто від кого тікав-дуже спірне питання.

Haup

козаченько
Равенне, ты фашистка, вот по твоим словам это четко видно....может еще скажешь, что "Украина для украинцев"? У меня в роду много русских....и я буду отстаивать свою позицию, а вы хотите поламать наши отношения окончательно.....не все русские не навидят Украину, а кте кто гонит на Украину не нужно равнятся на них:)

з.ы. у меня бабушка за Россию, дед Коммунист, мама русская, а папа украинец, так шо мне никто не навязывает свое мнение и не думайте, я никого не копирую...а Вы? Читайте поменьше антиросийских книжек и анти украинских и имейте свое мнение!!!!! Равенне, ты мне пишешь здесь то, чему меня учили в школе....пора думать самой....

и не нужно здесь распространять межнациональные розни!!!!!

з.ы. и не нужно удалять мои сообщения!!!

Haup

козаченько
Не нужно мир делить на хороших и плохих!!!! Равенне и не верь учителям, насчет того, что они благотворили и возносили там козачество...теже воры и бандиты........я увлекаюсь историей, занимал призовые места на олимпиадах....читай документы! И не делай выводов из-за прочтения авторских книг!

з.ы. я считаю так, кто считает русский язык своим родным, пусть тот и учит, только не нужно всех косить под украинский!!! Вы осуждаете Россию, шо она навязывала свой язык, а саме чего хотите?Навязать украинский!!! Типа месть? Тупо!!!!!!!!
так шо........хм...мда!!!! Маладцы

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор
Haup сказав(ла):
Равенне, ты фашистка
Голословна заява, за яку вимагаю вибачень або доказів!
І ти ще хочеш миру.
У мені крові різних національностей набагато більше, ніж в тобі. І я цього ніколи не приховувала.
Ми засуджуємо Росію, коли вона нав'язує свою мову в Україні. У Росії що хочуть, те нехай і роблять.
У мене з 14 років власна думка щодо стану речей в Україні і світу, і якщо вона не сходиться з твоєю, то це не значить, що вона хибна.

Haup

козаченько
Хорошо, шо вижу, то и пишу....просто Гитлер тоже с этого начинал..хотя Гитлер великий человек(в какомто понимании)...зло творят только первые и лидеры!!!!

Fanat-SS

White Power 88
Цікаво, скільки має пройти років, щоб українська нація стала єдиною в поглядах, або що для цього треба зробити? Може перечекати, поки помруть усі радянські люди, які досі живуть російськими антиукраїнськими стереотипами... Вони реально заважають Україні рухатися в ЕС!!!! Саме із-за таких наша країна і не може йти в одному напрямку, постійно озирається на ПН. сусіда!!!!

Sim$Dim

бесконечная жесть
Правильно СС, мочити їх треба, ато зовсім обнагліли... Ведуть тут, розумієш, антиукраїнську діяльність, не поділяють "патрітотичних поглядів"... Не правильні вони.
А ми правильні, бо тільки ми знаему усю правду та істину. А вони, покидькі такі, заважають нам рухатися у ЕС. Причому чисто конкретно реально заважають.
Ці тварюки й досі, розмовляють на чортовій москальскій мові у сувереннно-недоторкано-святій Україні.

lordъ

jerk it out
должно пройти ровно столько лет сколько потребуется всем украинцам вернутся к себе в карпаты и гонять скот по полонынам.
СС твои родители навярняка рожденные в СССР?ты им тоже смерти желаешь....

Зверху