"Мови" та "языки".

• Автор теми Shurik-best
  • Дата створення

Дубляж фільмів якою мовою вам більш подобається?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    578

Fanat-SS

White Power 88
Мої батьки не живуть антукраїнськими гаслами, тому їх це не стосується. На щастя наша територія не обмежена Карпатами, тому не дочекаєшся.

Sim$Dim

бесконечная жесть
Шановне панство, давайте как нибудь без родителей обойдемся. Не нужно это.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Ravenne сказав(ла):
Haup сказав(ла):
Равенне, ты фашистка
Голословна заява, за яку вимагаю вибачень або доказів!
Та да, Haup. Или мне таки прийдётся твои посты удалять.
И вообще, хватит тут гнать что попало. Тема тут про язык была, а про национализм, другая.

З

Зверюга.ua

Guest
LorD сказав(ла):
должно пройти ровно столько лет сколько потребуется всем украинцам вернутся к себе в карпаты и гонять скот по полонынам.
СС твои родители навярняка рожденные в СССР?ты им тоже смерти желаешь....
Пане Лорд, а ви ніколи не міркували над тим що ви гість у цій країні??? Якщо ні тоді я вам нагадую, що умови та вимоги ви висувайте там звідки ви приїхали до нас. Бо треба поважати хоча б тих с котрими ти поруч живеш, а не розповідати що усі навколо к....и!

Неподобається вчити мову не вчіть її але тоді не треба жалітись з того приводу що вас де-хто незрозуміє. Що до викладачів, то як почували себе у 48 році ті викладачі котрі викладали усе життя українською, а потім раптом стали викладати російською??? Та що не треба розповідати про те, що вам шкода кось, бо такі як ви і знищіли нашу мову і культуру і зараз продовжуєте вашу чорну справу.....

Haup

козаченько
Може перечекати, поки помруть усі радянські люди, які досі живуть російськими антиукраїнськими стереотипами...(слова Фаната-СС)

Красава Ярик, отето сказанул....я в шоке от тебя....далеко не в русских проблема!!!! Хватит уже на них спирать все ваше нещастя......не они виноваты, шо у нас бандюки балатировались в президенты(я про Януковича)....кто каким хочет языком говорит, тот пусть тем и говорит...

з.ы. русские то наши братья, у нас других народностей "клевых" хватает...

еще на болгар и греков спихуйте все ваши нещастя, може хоть тогда заживем...
не главное каким языком общаться, главное, что б понимали друг друга!!!!

hed1n.ru

стебанутый
мде, когда на когото говорят фашистка - это плохо, но когда на русских говорят быдло - выходит хорошо.
странные ВЫ :hlp:

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор
Hed1N сказав(ла):
мде, когда на когото говорят фашистка - это плохо, но когда на русских говорят быдло - выходит хорошо.
Знайди хоч одне з моїх повідомлень, де я когось ображаю?!

З

Зверюга.ua

Guest
Hed1N сказав(ла):
Не шановний мною Хеден, те що вас називають бидлом(що вперекладі за української є "ЖЫВОТНОЕ") То цім вас я мабудь образив??? Якщо так то вам треба ображатись не на мене, а на пана ЛОРДА котрий сказав що руськи-бидло! Це ж ваш соплимінник чи нетак??? Так тоді чого ви ображаєтесь на мене??? Чи якщо ви самі себе бидлом називаєте то це можна, а коли це я кажу, доречі з ваших же слів, то це образа???

Haup

козаченько
Пропустил я кажись, шо Лорд говорил быдло на русских!!!! Меж национальные розни распространяете......та хотя и популярные украинци называют тех же украинцев "Быдлами"(Януковича припоминаете?)...

з.ы. выгон, я гоню, ......хи

Зверху