Та да, Haup. Или мне таки прийдётся твои посты удалять.Ravenne сказав(ла):Голословна заява, за яку вимагаю вибачень або доказів!Haup сказав(ла):Равенне, ты фашистка
Пане Лорд, а ви ніколи не міркували над тим що ви гість у цій країні??? Якщо ні тоді я вам нагадую, що умови та вимоги ви висувайте там звідки ви приїхали до нас. Бо треба поважати хоча б тих с котрими ти поруч живеш, а не розповідати що усі навколо к....и!LorD сказав(ла):должно пройти ровно столько лет сколько потребуется всем украинцам вернутся к себе в карпаты и гонять скот по полонынам.
СС твои родители навярняка рожденные в СССР?ты им тоже смерти желаешь....
Знайди хоч одне з моїх повідомлень, де я когось ображаю?!Hed1N сказав(ла):мде, когда на когото говорят фашистка - это плохо, но когда на русских говорят быдло - выходит хорошо.
странные ВЫ :hlp:
Не шановний мною Хеден, те що вас називають бидлом(що вперекладі за української є "ЖЫВОТНОЕ") То цім вас я мабудь образив??? Якщо так то вам треба ображатись не на мене, а на пана ЛОРДА котрий сказав що руськи-бидло! Це ж ваш соплимінник чи нетак??? Так тоді чого ви ображаєтесь на мене??? Чи якщо ви самі себе бидлом називаєте то це можна, а коли це я кажу, доречі з ваших же слів, то це образа???Hed1N сказав(ла):мде, когда на когото говорят фашистка - это плохо, но когда на русских говорят быдло - выходит хорошо.
странные ВЫ :hlp: