Шановні, ви взагали розумієте що кажите??? Не нав’язувати українську мову - це все одно що просто її заборонити!Sim$Dim сказав(ла):Людина може стати другим гатунком тільки тоді, коли сама того забажає. Тому не треба їй нав'язувати те, що на чиюсь думку правильно.
Українська культура, мова це дуже добре, але коли намагання пробудити національну самобутність cтає нав'язуванням, то це викличе несприйняття.
"Насильно мил не будешь" - треба розрізняти розумне від фанатичного, а спроби пробудити людей з насиллям над їх волею.
***Але, погодьтеся, саме російська мова, культура, нація були панівними. Казали "Росія-матушка", а не "Радянський Союз - батєнька".***
Тож з цього випливає, що навмисне і штучне викорінення російської культури, мови є проявом відновлення справедливості?
Щодо історії, то так, її треба вивчати і пам'ятати, але не використовувати у брудних цілях і не маніпулювати нею.
Насаждение (навязывание) языка, культуры или чего-либо никогда не приведет к позитивным результатам, так как любое насилие над личностью приводит к сопротивлению. В психологии этот процесс насаждения (навязывания) будет называться садизмом.Зверюга сказав(ла):Не нав’язувати українську мову - це все одно що просто її заборонити!
Росіяни не вважають за потрібне вчити мову іньшої країни. Тому що вони не вважають Україну іншою державою.
.
Голосование уже всех достало. Если его ещё раз сделать это уже будет фарсом. Могу тебе сказать, что в предыдущих 3-х проголосовали за украинский язык. Так что, учись уважать культуру и язык той страны, в которой живёш.Liberte o Muerte сказав(ла):p.s. Не уважая язык и культуру другого народа, невозможно добиться того, чтобы уважали твой язык и культуру.
Ви ж не знаєте, скільки мені років, шановний.Satori сказав(ла):И потом - Эйприл! - вы так молоды - я никогда не поверю, что у вас что то відібрали - это просто максимализм! так бывает в периоды социальных перемен - ветра революций теребят мозги порой нешуточно!
Я розумію, що Вам однаково, що я думаю про Вас, але до цього моя думка була значно вищою.Sim$Dim сказав(ла):Українська культура, мова це дуже добре, але коли намагання пробудити національну самобутність cтає нав'язуванням, то це викличе несприйняття.