"Мови" та "языки".

• Автор теми Shurik-best
  • Дата створення

Дубляж фільмів якою мовою вам більш подобається?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    578

Andy

Well-Known Member
April сказав(ла):
Люди, схаменіться! Де ви бачите нав'язування? Власне я бачу лише спроби ВІДРОДЖЕННЯ, або ж таки ЗАПРОВАДЖЕННЯ вживання рідної мови у ДЕРЖАВНИХ (!) установах і навчальних закладах? То ж що в цьому поганого?!!
Розмовляйте російською, вживайте її у повсякденному спілкуванні, читайте російськомовні газети, книжки, дивіться телепрограмми. АДЖЕ ВАМ НІХТО ЦЬОГО НЕ ЗАБОРОНЯЄ! Так про які утиски російської мови може йти мова?
Ми переливаємо з пустого у порожнєє - ви просто не бажаєте бачити, що саме українська мова утискається - боляче казати - у власній країні!
Мені соромно за вас.
Нуууууу опять.............

Я вижу где претиснения, ни в суд, ни в налоговую, ни в отделе кадров, ни в любой организации не принимают заявления на Русском языке!!!

А "видроджувати" нужно Советский Союз

Только вы со мной не спорьте пожалуйста. Мне это уже надоело. Это так, к слову... Я из этот темы уже вышел со своим мнением...

Анди

Sim$Dim

бесконечная жесть
А мені соромно за вас. Замість того, щоб довести, що наша культура, мова набагато краща за російську, ви намагаетесь споганити, обруднити російську та нав'язати (ой, пробачте, це зараз називается "відродженням") українську.
Замість того щоб доводити що Росія погана, доводьте краще, що Україна гарна. Результат не змусить себе чекати.
П.С. Ви праві, Apri. Мені зовсім однаково, що ви про мене думаете.
Але я ніколи не дозволяв і не дозволю собі публічно робити про когось із своїх опонентів якісь висновки, звинувачувати їх у всіх гріхах, вішати ярлики. Я не буду це робити, хоч і значно молодший вас.

April

из страны чудес
Andy сказав(ла):
Я вижу где претиснения, ни в суд, ни в налоговую, ни в отделе кадров, ни в любой организации не принимают заявления на Русском языке!!!

Анди

Ви глухі, Ви не бажаєте чути нікого окрім себе.
Які утиски? А ну, понесіть у Росії до суду заяву українською - її там теж не візьмуть!

Маячня.

April

из страны чудес
Sim$Dim сказав(ла):
А мені соромно за вас. Замість того, щоб довести, що наша культура, мова набагато краща за російську, ви намагаетесь споганити, обруднити російську та нав'язати (ой, пробачте, це зараз називается "відродженням") українську.
Замість того щоб доводити що Росія погана, доводьте краще, що Україна гарна. Результат не змусить себе чекати.
П.С. Ви праві, Apri. Мені зовсім однаково, що ви про мене думаете.
Але я ніколи не дозволяв і не дозволю собі публічно робити про когось із своїх опонентів якісь висновки, звинувачувати їх у всіх гріхах, вішати ярлики. Я не буду це робити, хоч і значно молодший вас.
По-перше, я не споганюю і не обруднюю російську мову. Доведіть протилежне.
По-друге, вкажіть коли саме і який саме ярлик я на Вас навісила.
По-третє, в яких саме "в усіх гріхах" я звинуватила Вас, мій любий опоненте?

Ну і четверте. Це висловлювання оф-топ, але я прошу КОСТу його не видаляти.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Andy сказав(ла):
У меня нет слов. Ты поедь в любую страну, кроме России, и там на русском языке не будут заявлений принимать. Так почему ты к Украине прицепился? Обьяви войну всему миру и неси великую русскую культуру. А на Украине есть и своя культура и свой язык, которые долгое время были "притеснены" и которые сейчас пытаются возрождать.
В общем, если ты не хочеш , чтобы с тобой спорили, я согласен. Впредь я на твои высказывания вообще отвечать не буду, можеш тихо сам с собой вести беседу.

April

из страны чудес
Так, і ще одно. Немає потреби доводити, що українська мова краща або гірша за російську. Вона НЕ ТАКА. Так само, як польська, чеська, білоруська та інші мови слов'янської мови.
І як громадяни України, як українці, ми повинні її знати і поважати.

Sim$Dim

бесконечная жесть
**По-перше, я не споганюю і не обруднюю російську мову. Доведіть протилежне.**
По-перше, я звертався не до вас особисто, а в цілому до Вас, людей які прагнуть "відродити" українську шляхом штучного витіснення російської мови. По друге, доводити щось я про вас особисто буду лише тоді, коли ви самі дасте пояснення на образи у мою адресу.
**По-друге, вкажіть коли саме і який саме ярлик я на Вас навісила.**
Ви фактично назвали мене провокатором у одній із тем цього форуму та звинуватили у неповазі до української мови. Також, на вашу думку, яку ви виразили публічно, я отримую задоволення від цього (від провокацій та неповазі до мови).
**По-третє, в яких саме "в усіх гріхах" я звинуватила Вас, мій любий опоненте?**
Виходячи з вищесказаного, виходить, що відповідно ваших "характеристик" я стою на заваді "відродження" української самобутності.

April

из страны чудес
Шановний СімДім, і в російській, і в українській мові, коли пишути "Ви" з великої літери, звертаються до особистості, якщо "ви" - то узагальнюють певну кількість людей. Якщо Ви уважно почитаєте мої висловлювання, я чітко проводила межі поміж цими двома поняттями.
По-друге, мені дійсно здається, що Ви не прислуховуєтеся до логічних зауважень, а значеть у нас виходить не дискусія, (в якій, як відомо, з'ясовується істина), а просто базарна перепалка. Адже з багатьма Вашими висловлюваннями я погоджуюсь, а Ви, пропри всі докази, не бажаєте визнавати, що російська мова не зазнає тих утисків, про які галасують проросійськи налаштовані політики.
І з усього сказаного, можна зробити висновок, що ваш третій висновок є хибним по своїй суті, бо ви його зробили з хибних посилок. Адже ніде і ніяким чином я не казала, що Ви є гнобителем української самобутності.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
СТОП!
Вы оба начинаете тут разборки, которые остальным не интересно читать. Вы начинаете высасывать из пальца какие-то обиды. Заканчивайте выяснения через ПС. Здесь я завтра всё почищу, и уж извините, удалять буду всё, к вашим разборкам относящееся.

sezal

українець/веб-програмiст
Satori сказав(ла):
И потом - Эйприл! - вы так молоды - я никогда не поверю, что у вас что то відібрали - это просто максимализм! так бывает в периоды социальных перемен - ветра революций теребят мозги порой нешуточно!
Революцiйнi подiї тут нi до чого. Я ще з 9-10 класу (коли вивчали iсторiю України) вiдчув, що занадто багато у нас росiйського, нав'язаного. Крiм того я досить багато часу жив у полтавськiй областi i українська мова менi рiдна з дитинства. Помаранцева революцiя просто вiдкрила менi очi на те, що я не один такий (навiть у Сумах) i нiчого соромитись своїх тардицiй, мови.

Зверху