Я теж проти. Єдине, що нас різнить, це погляд на факти. Те що ти вважаєш тиском на рускомовних я тиском не вважаю. Я вважаю це нормальним. Окрім України, якщо даже брати зовсім забуті афріканськи країни, немає, здається більш такої країни, де б рідну мову країни вважали необовзковой вивчати.Sim$Dim сказав(ла):Я не люблю радикализма, давления и насилия от кого бы оно не исходило. Пусть это хоть русские хоть "рідні брати". Насилие порождает только насилие.
И правильно сделают!!!April сказав(ла):Ви глухі, Ви не бажаєте чути нікого окрім себе.
Які утиски? А ну, понесіть у Росії до суду заяву українською - її там теж не візьмуть!
Маячня.
Ну можете попробовать мне доказать, что Украинская культура лучше Росийской! Все равно не получится... Ведь Пушкин же, Лермонтов, Некрасов и т.д.Sim$Dim сказав(ла):А мені соромно за вас. Замість того, щоб довести, що наша культура, мова набагато краща за російську, ви намагаетесь споганити, обруднити російську та нав'язати (ой, пробачте, це зараз називается "відродженням") українську.
А я ее очень уважаю, и свободно на ней говорю!!! Но говорю в основном на Русском, и хочу чтоб заявление на Русском языке принимали!!!April сказав(ла):Так, і ще одно. Немає потреби доводити, що українська мова краща або гірша за російську. Вона НЕ ТАКА. Так само, як польська, чеська, білоруська та інші мови слов'янської мови.
І як громадяни України, як українці, ми повинні її знати і поважати.
90% левобереговой Украины говорит на Русском!!! Я много раз был в Киеве, и ни разу не слышал Украинской речи на улице!!!Зверюга сказав(ла):Шановний, я вкотре неможу зрозуміти, чому ми на території України повинні впроваджувати ще одну мову окрім рідної????
Считаю твое заявление некорректным и оскорбительным. Хотя если для тебя украинская культура заключается в Гоголе (который писал на русском) и Шевченко, то ты меряешь стандартами и даже не пытался узнать украинскую культуру.Andy сказав(ла):Ну можете попробовать мне доказать, что Украинская культура лучше Росийской! Все равно не получится... Ведь Пушкин же, Лермонтов, Некрасов и т.д.
А вот Гоголь с Шевченко некрасиво пишут, мне не нравится...
Анди