"Мови" та "языки".

• Автор теми Shurik-best
  • Дата створення

Дубляж фільмів якою мовою вам більш подобається?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    578

Sim$Dim

бесконечная жесть
А чи не вважаете Ви, пане Sezal, що так зване "не соромлення традицій і мови", а саме у вигляді нетерпимості до російської культури та спроб ії передчасно похоронити є нічим іншим як перенав'язуванням, але вже українських (або часто псевдоукраїнських) традицій і мови?
PS. Ця фраза на містить іронії або спроб "укусити опонента", це лише питання, на яке я хочу отримати відповідь.

З

Зверюга.ua

Guest
Sim$Dim сказав(ла):
А чи не вважаете Ви, пане Sezal, що так зване "не соромлення традицій і мови", а саме у вигляді нетерпимості до російської культури та спроб ії передчасно похоронити є нічим іншим як перенав'язуванням, але вже українських (або часто псевдоукраїнських) традицій і мови?
PS. Ця фраза на містить іронії або спроб "укусити опонента", це лише питання, на яке я хочу отримати відповідь.
Шановний, я вкотре неможу зрозуміти, чому ми на території України повинні впроваджувати ще одну мову окрім рідної????
Чому ті "росияне" котрі проживають у нашій країні не прохають, а вимагають що би їх мова була на рівні з державною??? Поясніть чому такого не вимогають грузини, поляки, білоруси??? Чому у нас є одна проблема с "рускоговорящим" населенням??? Чому теж населення котре на цей час живе у Великий Британії не вимагає у англійців що би вони впрвадили другою мовою російську мову??? Чому нахаби з росії почали цей гвалт лише після того як сталась помаранчева революція??? Чому вони не валували коли був Чучма і Медведчук??? В ті часи теж російська не була другою національною мовою в нашій державі. А й більше того в ті часи вона була ще й більш скрутному становиші ніж зараз.
Як що ви відстоюєте статус російскої мови як другої національної, то будте ласкаві наведіть приклади й аргументи чому вона має набути такого статусу. Тільки велике прохання, не треба мені росповідати про 60% котрі розмовляють російскою й нехочуть знати українську мову. Неповірю бо це не так і мої слова може підтвердити(тричи) опитування котре була на цьому форумі (44 прти- 22 за те що би російська мова набула стутусу національної)

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Шановний Sim$Dim, не треба знову починати про тиск на російську мову. Ви вже приводили приклади и докази. Їх тут легко спростували. Я ніякого тиску, окрім того, що в Україні хочуть відновити українську мову не бачу. Як що у Вас буде інформація, що комусь на Україні заборонили розмовляти на російскій мові, тоді будете казати про порушення прав росіян.
Як що є якіїсь порушення прав людини, то існує ООН, комітет з прав людини. Тільки я шось не чув, щоб там шось про тиск на росіян на Україні щось казали. І мабуть такого не існуе? Чи мабуть до росіян якось упереджено ставляться? Чи може і не існує всеж таки ніякого порушення прав людини, є тільки галас тих хто шукає до чього би причепитися і зграти на людський слабкісті. Як що з трибуни, або по телебаченню казати, що права руських порушують, не дають їм вільно розмовляти на рідній мові і висмоктувати факти із пальців, руські так і будуть думати, бо вони так і бажають думати. Але це назвається провокацією. Навищо казати, що в Криму зачиняють російські школи? Це нє факт. А от кто бажав обуритися, мав нагоду.

Останнє редагування:

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Зверюга сказав(ла):
Як що ви відстоюєте статус російскої мови як другої національної, то будте ласкаві наведіть приклади й аргументи чому вона має набути такого статусу.
Він цього не відстоює. Він каже, що росіян притискають на Україні. А я цього не бачу.

Sim$Dim

бесконечная жесть
Так как цитировали меня, то я так понял, что и сообщение адресовалось мне.

***Як що ви відстоюєте статус російскої мови як другої національної, то будте ласкаві наведіть приклади й аргументи чому вона має набути такого статусу.***
Не знаю сколько еще раз повтроять, я ПРОТИВ придания русскому языку статуса национального, но считаю инициативу русских совершенно законной.
Все остальное уже настолько затягано, что и обсуждать не хочется.

З

Зверюга.ua

Guest
Sim$Dim сказав(ла):
Так как цитировали меня, то я так понял, что и сообщение адресовалось мне.

***Як що ви відстоюєте статус російскої мови як другої національної, то будте ласкаві наведіть приклади й аргументи чому вона має набути такого статусу.***
Не знаю сколько еще раз повтроять, я ПРОТИВ придания русскому языку статуса национального, но считаю инициативу русских совершенно законной.
Все остальное уже настолько затягано, что и обсуждать не хочется.
Тоді доведіть законність ціх вимог!
Вони в котре намагаються провести референдум з цього питання і не можуть назбирати потрібну кількисть підписів на підтримку цього питання, та й потім здіймають чималий гвалт. Бо законо вони нічого не можуть зробити:eusa_wall

Sim$Dim

бесконечная жесть
Они имеют право валовать? Имеют. Пусть валуют и собирают подписи сколько их душе угодно. Перебесятся когда нибудь.
Но вот некоторые "патриоты" начинают думать "вот блин гады распоясались совсем, ща я им покажу кузькину мать. Они еще будут у меня гимн Украины петь, твари поганые." Это по-моему, ничем не лучше.

Останнє редагування:

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Я согласен, имеют право. Это не повод конечно на них гнать. Но когда начинают говорить, что нафиг вообще этот украинский, это что? Ну вообще, мы топчимся на одном месте. Сам вопрос маразматичен до нимогу. "Нужен ли на Украине украинский язык?". Я конечно передёргиваю, но смысл всех этих движений с вторым государственным для меня такой. И те, кто тут в пользу второго государственного чем мотивируют? Мол я украинского не знаю, и учить его не собираюсь. Поэтому вы должны сделать так, что бы мне было удобно, сделать так, что бы у меня и не было нужды его учить. И это раздражает не тем, что они борятся за своё право, а тем, что они не уважают культуру и язык страны, в которой живут. Но, если сделают русский вторым государственным, то как быть тогда с украинским? Как тогда сделать, что бы русскоязычные понимали украиноязычных? Документы на 2-х языках? Математику один урок на русском, а второй на украинском? Или половина страны не будет понимать вторую? Через переводчиков общаться будем? Маразм. Или заставлять украинцев учить русский язык, чтобы они могли свободно общаться с русскоязычным населением? А как же права? Почему русскоязычным лень учить язык страны, в которой они живут, а украинец должен учить русский?
Вот это раздражает. Раздражает тем, что русскоязычные требуют себе не просто равных прав, а сверх прав.

Sim$Dim

бесконечная жесть
***Ви вже приводили приклади и докази. Їх тут легко спростували. ***
Ніхто їх не спростовував, просто для того, кому я приводив ці факти (завідомо знаючи результат) ці факти виявились "брєхливимі".

Sim$Dim

бесконечная жесть
Скажу это один раз и брошу обсуждать языковую проблему на этом форуме навсегда.
На своей работе я одинаково часто сталкиваюсь как с русским шовинизмом так и с украинским национализмом. Оба эти явления для меня глубоко противны. Была бы тема про русский шовинизм, то я бы его осуждал, сейчас же я осуждаю чрезмерное усердие украинизаторов и говорю об этом. Однако меня уже называют проросийским и.т.
Я не люблю радикализма, давления и насилия от кого бы оно не исходило. Пусть это хоть русские хоть "рідні брати". Насилие порождает только насилие.

Зверху