НОВИЙ МАЙДАН ???!!!

ЯК ВИ ГАДАЄТЕ? ЧИ БУДЕ НОВИЙ МАЙДАН???

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    80

Sim$Dim

бесконечная жесть
Ющенко не поміркований, він просто ніякий....
Тимошенко ж жодного разу не була на вершині влади, завжди від когось залежала. Якщо їй дати всю владу, то вона закріпится там надовго.
Юля - не радикальна, вона трохи імпульсивна, а радикальна - Вітренко.

Fanat-SS

White Power 88
Якби Ющенко був ніяким, то не відбулася б революція і за ним би не пішов би народ.

Sim$Dim

бесконечная жесть
Ось тут і помилка!!! Ющенко не відіграв зовсім ніякої ролі у революції... під його бубнотіння та причмокування люди засинали.
Революцію почала, провела і закінчила Тимошенко. Всі активні дії робила вона і ніхто більше.
У підтвердження моїх слів може служити рейтинг Тимошенко, симпатії більшості сумчан саме до неї, а не до президента. Ющенко мало кому потрібен, бо він ноль.

З

Зверюга.ua

Guest
Sim$Dim сказав(ла):
Ось тут і помилка!!! Ющенко не відіграв зовсім ніякої ролі у революції... під його бубнотіння та причмокування люди засинали.
Революцію почала, провела і закінчила Тимошенко. Всі активні дії робила вона і ніхто більше.
У підтвердження моїх слів може служити рейтинг Тимошенко, симпатії більшості сумчан саме до неї, а не до президента. Ющенко мало кому потрібен, бо він ноль.
А от тут вже ви помиляєтесь! Люди пішли не за Тимошенко, а за Ющенко! І на майдані я не засинав коли президент щось казав зі сцени, не треба перебільшувати. А що до Тимошенко то її стримували усіма можливими засобами бо вона тоді б наломала стільки дров що б хто зна чим би майдан закінчився....

Fanat-SS

White Power 88
Якби не Ющенко, то майдан Незалежності був би весь залитий кровью. Але я не жалкував би, бо я стояв би там до кінця. Краще померти як нація за незалежність, чим жити як бидло!!!!! І таких була більшість!!!

Fanat-SS

White Power 88
Я дуже радий був, що в Україні відбулася революція перш за все, що нас став поважати світ за сміливість і патріотичність!!!!!!! Як справжню націю!!!!

Fanat-SS

White Power 88
Я дуже жалкував, що не відбувся переворот 10 березня 2001 року. Причина - не булопідтримки регіонів та погана пропаганда та інформованість!!!

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор
Fanat-SS сказав(ла):
Якби Ющенко був ніяким, то не відбулася б революція і за ним би не пішов би народ.
Народ ішов не за Ющенко, а проти Януковича і Кучми. А Ющенко з кожним днем доводить свою неспроможність самостійно вирішувати проблеми. Якщо б Юлія Володимирівна і Ющенко помирилися, то Єханурова б не "прокатили" при голосуванні. Якщо ж Тимошенко буде призначена міністром у цьому році, то це взагалі буде комедія.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Загляните в правила раздела.
Устроили тут офтопик, вместо того, чтобы мне ПС написать.

Fanat-SS

White Power 88
Отже, новий майдан при необхідності буде 100%! Люди вже не бояться захистити себе і сказати своє НІ. Якщо буде потрібно в потрібний момент люди вийдуть для боротьби, бо це у нас в крові!

Зверху