сегодняшнюю Украину я не люблю

_RaShaD_

Bombardir
Ответ: сегодняшнюю Украину я не люблю

Я люблю Украину в рамках ее теретории, не больше!
Не люблю украинцев, точнее славян, уж очень подлые люди
по своей натуре по отношению к таким же славянам как они!
Каждый пытается урвать себе лакомый кусок, наплевавши
на всех, дествует по принципу:
"хорошо там, где задница в тепле",
пытается всячески навредить соседу...и т.д.
Таким я вижу нашего брата.

Ориген

в пути

Знаете дорогие мои господа товарищи. вот посмотрел я что тут пишут подумал, и мне стало страшно, прям какая то секта образовалась в высшей мери тоталитарная, секта патриотов Украины, что мне только не довелось услышать в свой адрес, и прямые угрозы, и сумасшедшим меня называли, и пятой колонной, и предателем, и в Россию предлагали чемодан собирать, вобщем грустно...
И честно меня поражает то что из какой то аморфной субстанции, под названием "страна" сделали прямо обьект для поклонения, истукана какого-то, священную корову, слово против которой ни то что нельзя сказать но и даже подумать. Поставили ее на пьедестал и возносят хвалу, и готовы убивать всех несогласных.
А может аморфная любовь к стране, ко всему человечеству, или еще ко чему то глобальному, затмевает собою простую человеческую любовь к своему ближнему, действие которой я ощутил на себе :(
Простите если что не так

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Ответ: сегодняшнюю Украину я не люблю

Знаете дорогие мои господа товарищи. вот посмотрел я что тут пишут подумал, и мне стало страшно, прям какая то секта образовалась в высшей мери тоталитарная, секта патриотов Украины, что мне только не довелось услышать в свой адрес, и прямые угрозы, и сумасшедшим меня называли, и пятой колонной, и предателем, и в Россию предлагали чемодан собирать, вобщем грустно...
И честно меня поражает то что из какой то аморфной субстанции, под названием "страна" сделали прямо обьект для поклонения, истукана какого-то, священную корову, слово против которой ни то что нельзя сказать но и даже подумать. Поставили ее на пьедестал и возносят хвалу, и готовы убивать всех несогласных.
А может аморфная любовь к стране, ко всему человечеству, или еще ко чему то глобальному, затмевает собою простую человеческую любовь к своему ближнему, действие которой я ощутил на себе :(
Простите если что не так
Навить не смішно. Спочатку спровокувати флейм, а потім прикинутися янгелочком з любов'ю до усіх ближніх, але до всього не забувши нашу країну обізвати "аморфной субстанцией".
Німб не жме?

Ориген

в пути

знаете, не надо искать в моих словах того что там нет.
Да я не отказіваюсь от моих слов - вообще понятие "страна", а не в частности Украина, понятие аморфное и неопределенное, и признаваться к нему в любви конечно немного странно. это признание в любви вообще и ни к кому конкретно.
А тему я начал потому что никто мне не запретит это делать и она стала индикатором тех не совсем здоровых процесов которые происходят в нутри государства.
А нимба у меня нет и не будет, и пожалуйста уймите вашу фантазию.

aker122

Active Member
Модератор
Ответ: Відповідь: сегодняшнюю Украину я не люблю

Ви не любите ЦЮ Україну.Добре.А якщо(не дай Боже) Ваші батьки або рідні занедужають,Ви теж парестанете їх любити?
золоті слова. и начхати мені на все,люблю Україну !

Bezdelnik

Я плюю на всю попсу!

Ви не любите ЦЮ Україну.Добре.А якщо(не дай Боже) Ваші батьки або рідні занедужають,Ви теж парестанете їх любити?
+1.
Шановнi,подивіться на підпис KRAMAR ,та на мою пiдпис-це сама гідна відповідь по цій темі.

aker122

Active Member
Модератор

прям какая то секта образовалась в высшей мери тоталитарная, секта патриотов Украины
патриотизм секта ? ну тоді я королева Великобританії.

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Ответ: сегодняшнюю Украину я не люблю

К стати, это стихотворение про УССР, а не про Украину "патриотов" :(
Як кажуть в рекламі, іноді краще жувати, ніж говорити. Своїм невіглаством Ви поставили себе в безглузде становище. Я розумію, що Вам важко усвідомити, що значить бути справжнім патріотом України. Але не треба чіпати Сосюру - справжнього сина України, її славного патріота. Рекомендую зайти , ознайомитись, кого Сосюра вважав героєм України, а кого - її поневолювачем. А тоді вже посперечаємось.

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: Відповідь

Ваши поздравления как-то даже смешно выглядят, то есть, от пиндоса, под ником пиндоса, с аватарой пиндоса. Тем неменее спасибо :)...
Отак ми вже забалакали? Що ж, якщо Вам буде завгодно погулятись в гру "Зміни нік опоненту", то залюбки приймаю Ваші правила. Якщо маєте намір називати мене "піндосом", то я так само вигадаю щось для Вас. "Люцифер"... Ні, для Вас надто колосально, не потягнете. Скажімо, "отєц Фьодор" - о, в самий раз. Персонаж водночас трагічний та комічний (прямо як Ви, коли носитесь по форуму, наче курка з першим яйцем, з новими антинатівськими, пардон, "антипіндосівськими" агітками, та плакатами, закликаючими знищити Нью-Йорк до 2025 року, освяченими, ніяк не менше, ніж самим Олексієм ІІ), плюс до того ж, з Вашого любого МП. Одним словом, домовились. Доречи, а чого ж це Ви, такий великий "антипіндосник" в своєму ніку використовуєте латиницю, так само, як і кляті "піндоси" з католиками? Чи православних святих Кирила та Мефодія не шануємо? Нєхорошо вишло!
1,2,3,4 - интересные у вас критерии, под этот список попадает 50% населения Украины.
Вы что не понимаете, что брызгаете русофобским ядом на русских, а попадаете на украинцев? тем более не на худшую половину.
Оце і все, що Ви спромоглися сказати!? Оце і всі факти любові Ваших опонентів до "піндостану", що Ви спромоглися навести. Примітивно, трьоп і "паражняк" (як сказав би Віктор Федорович, який після відповідної обробки отцями з МП відкрив святу гору Афон в Єрусалимі).
А ще я розумію, що саме Ви плюєте отрутою на українців та таки вціляєте в них, коли захищаєте покидьків, що прагнуть , переводите на жарт злочин проти основ національної безпеки України.
Посмотрим к чему это приведет...
Краще здогадайтесь до чого можуть привести заяви любого Вам лідера сусідньої країни. Наші депутати намагались перевірити правдивість подібних заяв, але як то кажуть гора сама прийшла до Магомеда, тобто прийшов на радіо "Эхо Москвы" коментувати розмову босса з президентом Аме... тобто, "піндосів" (Вам так зрозуміліше буде). Нагадаю, що подібні заяви "изрёк" чоловік, з яким так полюбляє лобизатись Ваш духовний лідер Олексій ІІ, що готовий відпустити "гному" всі гріхи наперед, в тому числі і наміри розколоти Україну. А скоріше за все, він цілком і повністю підтримує таку політику свого патрона. Що Ви на це скажите? Ась, не чую?

Останнє редагування:

bsv

Странник

1) не совсем адекватно - единствено допустимый вариант, на пиндоса ответить москаль.
2) факты вы увидите когда раскроете глаза.
3) Одно и тоже, про вашу ненависть к МП, России и все что с этим связано я знал и до этого.

Зверху