:arrow:Спонсоров множество, в основном крупные частные предприниматели нашего города.думаю многим будет интересно узнать про спонсоров.
+ увидеть статут организации.
Ну почему же "несколько раз в неделю" ?Мне интересно на фотках очень много людей, неужели они просто так, за идею несколько раз в неделю бесплатно посещают вашу организацию???
Питання не відпадуть після викладення на форум статуту. Тому що статутні завдання - це одне, а реальна діяльність громадської організації - це інше. І тут постає ще одне важливе питання - люди, які ці ідеї і статутні завдання втілюють. Повірте людині, яка є одним з засновників СОМГО "Студентське братство Сумщини" і безпосередньо писала статут цієї організації.Ваня буд добр выложи устав и большинство вопросов-нападений ещё непоявившись сами по себе ищезнут
Шановний Kramar. Вірно кажете.Питання не відпадуть після викладення на форум статуту. Тому що статутні завдання - це одне, а реальна діяльність громадської організації - це інше. І тут постає ще одне важливе питання - люди, які ці ідеї і статутні завдання втілюють. Повірте людині, яка є одним з засновників СОМГО "Студентське братство Сумщини" і безпосередньо писала статут цієї організації.
Особисто для мене найкращий спосіб скласти уявлення про ту чи іншу громадську організаціє - спитати думку різних громадських діячів (з тих, яких я поважаю) про цю організацію.