По новостям слышал только что это был Киевский патриархат.Даже саму молитву показывали.Сьогодні до речі, в усіх церквах московського патріархату молились за нього.
Лишний раз показали как они себя любят...По новостям слышал только что это был Киевский патриархат.Даже саму молитву показывали.
я тоже молчуО покойниках или хорошо или ничего. Ну не знаю я ниче хорошего, поэтому ничего.
Точно, собаці-собача смерть (слова, сказані харковчанкою. Так що хто там кого поважав, не знаю)Жил как шакал и здох как шакал.
То ж для нормальних людей, тобто для сірої маси (одним словом, для нас всіх)... А вони ж депутати!!! Для них спецзарплати, спецпенсії, спецжитло, спецфінансування (800 млн.грн. на рік для 450 чоловік), збільшені повноваження (в зв"язку з доповненнями до Конституції, т. зв. політреформою), депутатський імунітет і прочая, прочая, прочая... Одним словом, для них закон не писаний, в тому числі і про полювання.Самое странно что охота на Кабана сейчас запрещенна в Украине :nap:
Абсолютно згоден.Наскільки я зрозумів, ніхто тут не радів, Ви помилились. Але і особливо співчувати теж, я так бачу, ніхто не збирається...
17.01.2007 20:48
Краще і не скажеш! Що він видатного зробив для України, щоб трезвонити про нього по всіх каналах та FM-станціях? Що поклав на вівтар заради своєї Батьківщини, чим він значним відзначився? ПІСУАРом? Треба згадати незлим, тихим словом, висловити співчуття рідним - бо кожна людина єдина і неповторна... Але ось так безперестану, та ще про чоловіка, який намагався розколоти Україну, якого після цього назвали головним федерастом...Він що рятівник нації, свята людина? Чим він кращий за сотні інших, які помирають щодня, безвинні, нужденні..
В одного вышесказанного Кушнаря - статки больше наверное чем ты назвал ... Г гТо ж для нормальних людей, тобто для сірої маси (одним словом, для нас всіх)... А вони ж депутати!!! Для них спецзарплати, спецпенсії, спецжитло, спецфінансування (800 млн.грн. на рік для 450 чоловік), збільшені повноваження (в зв"язку з доповненнями до Конституції, т. зв. політреформою), депутатський імунітет і прочая, прочая, прочая... Одним словом, для них закон не писаний, в тому числі і про полювання.