Відповідь: Подчиненные Минаева запугивают Сумских журналистов бандитами
Естественно, если воспользоваться нужным логином с паролем - будем иметь реквизиты владельца кабинета №409, или другого соответствующего.
Ідентифікувати комп'ютери за іменем користувача при підключенні до проксі-серверу - наївно. Кожна машина має власну ІР-адресу у внутрішній мережі. Аби підключитись ззовні вам треба мати доступ до інтернету. Аби ідентифікувати себе як комп'ютер внутрішньої мережі вам треба мати внутрішній ІР. Але змінивши свій ІР на внутрішній мерії (якщо ви його ще й знаєте) - ви втратите доступ до інтернету через власного провайдера, а значить, і доступ до "відкритого ззовні" проксі-серверу... Epic Fail.
Які ще будуть варіанти?
Проверяют - это когда вызывают тех, кто давал интервью и кто рассказывал факты, а не журналистов которые это опубликовали.
Спочатку перевіряють того, хто писав і питають "звідки брав інформацію". Потім, на основі свідчень писаки допитують інших. Бо я можу написати, що брав інтерв'ю у Януковича і за це мені нічого не буде. А от за підписані свідчення - буде.
Есть факт поступления УГРОЗ В АДРЕС ЖУРНАЛИСТА ИЗ МЭРИИ ГОРОДА. ТОЧКА.
Я особисто взагалі не бачу жодних погроз в тому коментарі.
Думаю мы сейчас услышим очередной бред что простой житель города имеет возможность зайти в мэрию, сесть за стол начальника управления и набрать любой текст в Интернете.
Я вам просто кажу, що у випадку подання в суд чи до міліції та відмови самої Мирошніченко давати свідчення (на що вона має право) - слідство нічого не встановить і справа нічим не закінчиться. Ібо судити можуть лише конкретну людину, а не "мерію" взагалі. А довести беззаперечно факт написання чогось в інтернеті саме якоюсь конкретною людиною - неможливо.
Почему с "ее" рабочего компьютера пишет "не она"?
А в туалет сходити можна?