Подчиненные Минаева запугивают Сумских журналистов бандитами

VIB

vib : bash
Модератор
Re: Відповідь: Подчиненные Минаева запугивают Сумских журналистов бандитами

І адмін чудово розуміє, що "нєдоглядєл" вилізе йому мінімум доганою чи неповною службовою відповідністю, тому "глядіт" адмін в чотири ока і по п'ять разів.
Я это все прекрасно понимаю. Но вы же сами знаете, что не от хорошей жизни админ "проглядел" выткнутые наружу порты и прочие безобразия на сервере.
Но я с вами согласен, что в меру своего понимания админ будет на 100% уверен в своей правоте.

Также, конечно, возможен и озвученный вами вариант:
З кожним днем передвиборчі перегони стають все цікавішими: більше драйву, більше скандалів, більше піни на губах!

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Подчиненные Минаева запугивают Сумских журналистов бандитами

Я это все прекрасно понимаю. Но вы же сами знаете, что не от хорошей жизни админ "проглядел" выткнутые наружу порты и прочие безобразия на сервере.
Я, наприклад, порт на Фрі не закрию, але от логи нормально прочитати можу. Можливо, звісно, хтось і не зможе, але переплутати 38.98.45.68 та 192.168.35.42... ну не знаю...

Также, конечно, возможен и озвученный вами вариант
О да! Це було б надзвичайно цікаво! Особливо враховуючи деякі висловлювання з форуму Данкора:
"Минаева - на нары, Сокуры - в мэры!"
;)

ANGRYMAN

Забанен
Re: Відповідь: Подчиненные Минаева запугивают Сумских журналистов бандитами

Ви упускаєте головну річ: це державна служба, тут кожен підпис - це гіпотетична стаття. Подібна інформація, якщо вона надається, перевіряється разів сорок. І якщо вони пишуть, що це комп'ютер А, то це значить, що у них є залізні свідчення того, що це саме комп'ютер А, а не Б. Якщо були б найменші сумніви, чи двоякість трактувань, неспівпадіння ІР, чи нестача логів - відповідь була б "встановити достеменно неможливо". І адмін чудово розуміє, що "нєдоглядєл" вилізе йому мінімум доганою чи неповною службовою відповідністю, тому "глядіт" адмін в чотири ока і по п'ять разів.
Ага, только текучка у таких админов, которым по 800 грн платят такая, что там мало кто больше чем на год\полтора задерживается потому кладут там "одминко" на все болт с прибором ))) И задницу свою от "линейки" или "вов" оторвут только тогда, когда жареным запахнет.
Штайн, а ты что, реально "админко"?:shock:

Зверху