Відповідь: Суд над Тимошенко.
Я ж кажу - потрібна суть, текст звинувачення: "громадянка Ю. в день Н. скоїла ..., чим порушила статтю Х. закону У. та перевищила свої службові повноваження..." і т.д. Тоді можна буде говорити конкретно.
P.S. І, доречі: "На разі Ю. Тимошенко разом з адвокатом знайомиться з матеріалами кримінальної справи, після чого справу буде направлено до суду." Дата: 11.04.2011. А сьогодні яке? Це до тих, хто кричав "не дали часу на ознайомлення" і рахував швидкість читання адвоката...
Я особисто не бачу зв'язку зі справою тої довіреності. Можливо суддя теж не побачив.Тебе напомнить Штейн что по законодательству Украины Суд обязан обьективно и равноправно относится как к обвинению так и к защите ?
Які саме звинувачення це поставить під сумнів?Большое . Если их додать к материалам дела , часть свидетелей по этому делу от обвинения - будут уже в другом статусе (не в статусе обьективных чиновников , а статусе заинтересованных лиц) Можна часть обвинений поставить под сомнение . И ты ещё говоришь про какую-то справедливость ...
А вона оскаржувала їх авторство?1) Кто установил подленность её высказываний на Твиттере ? Пушкин ? На каком основании они приобщены к материалам дела ? Тото-же , это и говорит про упередженность судьи .
Вони мають відношення до неповаги до суду.2) Какое они имеют отношение до обвинения её в превышении полномочий ?
На скільки я знаю її звинувачують ну конкретно у підписанні. А у "перевищенні своїх службових повноважень під час укладання угод". Якби були претензії до підпису, то сказали б "вона, перевищуючи свої службові повноваження, підписала газові контракти у 2009 році". Я так розумію трактування.Ты или не слышишь , или не видишь что я пишу . Её обвиняют в превышении служебных полномочий и точка ! В чём суть превышения полномочия - в каком-либо деянии . А что она сделала ? Подписала контракт , вот в чём суть .
Я ж кажу - потрібна суть, текст звинувачення: "громадянка Ю. в день Н. скоїла ..., чим порушила статтю Х. закону У. та перевищила свої службові повноваження..." і т.д. Тоді можна буде говорити конкретно.
Де? За вашим посиланням цього словосполуччення немає.Зайди хоть на сайт прокуратуры , там часто усматривается словосочетание "незаконно подписала"
P.S. І, доречі: "На разі Ю. Тимошенко разом з адвокатом знайомиться з матеріалами кримінальної справи, після чого справу буде направлено до суду." Дата: 11.04.2011. А сьогодні яке? Це до тих, хто кричав "не дали часу на ознайомлення" і рахував швидкість читання адвоката...