вот что накатал
взгляните кто что скажет.завтра несу в суд.
АДМІНІСТРАТИВНИЙ ПОЗОВ
про визнання протиправною та скасування постанови про накладення...
думаю лучше
про визнання протиправної дії інспектора бла бла та скасування постанови про накладення....
Відповідно до ч. 5 ст. 288 КУпАП, особа, яка оскаржила постанову у справі про адміністративне правопорушення, звільняється від сплати державного мита.
Там МИТА - 3грн, а могут устроить головоморочку
ДОДАТКИ:
.....
3. Копія свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу – 1 аркуш.
? зачем им оно? Им пофиг на машину, бабки с тебя снимаются же.
нуна копія позовної заяви Відповідачу;
и так как их у тебя 2, то всего тебе нужно
1-суд,2-тебе,3-первому,4-второму ответчикам, т.е. всего по 4 штуки.
И я бы убрал параграф про "несоответствие радара БЕРКУТ с №1111 закону", а то возникает чувство что 1- тебе показали его, раз номер увидел, 2- ты уже давишь не на незаконность действий инспектора, а на то что радары неправильные носят.
третий пункт порадовал, "що робить можливим рух та біг назустріч автомобілю, швидкість якого вимірюється, внаслідок чого відносна швидкість, зафіксована приладом, збільшується" - батенька, это же плагиат из 95-го квартала... Это уже цирком попахивает, в суде такой юмор не оценят )))
Я бы немного не таким образом стиль текста сделал, например
Вместо
"На моє прохання показати мені прилад яким було зафіксовано швидкість мого автомобіля та ознайомитися з данними, інспектор суворо відмовився."
Написать
"Інспектор не ознайомив мене зі своїми доказами, на основі яких він зупиненив мій автомобіль"
а в суде уже можешь завернуть и про не показанные циферки радара, и что они не твои и про незаконный беркут.
И про "не зачитал права" тоже не помешало бы написать )))
Если сидели на нычке а не на стационарном посту - то "машина инспектора находилась в нише участка дороги, плохо видимом месте, инспектор остановил машину внезапно, чем мог создать ДТП. Прошу проверить его путевой лист на данное время"