2010, другий тур. Що краще: Янукович, Тимошенко чи "Проти всіх"?

Як Ви плануєте голосувати у другому турі виборів Президента 2010?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    328

Faradey

Живой
У меня тесть работает на Фрунзе... Мастером в цеху...
Так что не надо сказки рассказывать...
Пиарьте в другом месте, и Кота старого заберите...:)
А на счет дачки, так она не его... Как и Юля он снимает ее у друзей...

На счет Фрунзе... Есть хоть кто нибудь кто не "слышал от кума кумы моего кума"... А напрямую подвергался давлению?

Останнє редагування:

Old_Cat

Active Member
Какой же вы юморист. Собирают информацию про участки, говорят чтоб за Януковича голосовали, что будут проверять. Естественно, в кабинку лезть никто не будет. Но люди, которые держатся , как могут за свою работу запуганы. Тёти и дяди не такие мудрые и смышлёные как ты, верят в то, что реально проверить за кого ты голосовал. И сарказм ваш неуместен абсолютно
Да, я тоже слышал, что фрунзенцев заставляют за Якуновича голосовать.
И газету Фрунзенец превратили в газету голос регианалов.

Но вот я не понимаю, они не боятся закона?

Порушення виборчого законодавства
Витяг з Кримінального кодексу України.

Стаття 157. Перешкоджання здійсненню виборчого права або права брати участь у референдумі, роботі виборчої комісії або комісії з референдуму чи діяльності офіційного спостерігача
1. Перешкоджання вільному здійсненню громадянином свого виборчого права , поєднані з підкупом, обманом або примушуванням, - караються штрафом від трьохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до двох років, або позбавленням волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк від одного до трьох років.

3. Діяння, передбачені частинами першою або другою цієї статті, вчинені за попередньою змовою групою осіб чи іншою службовою особою з використанням свого службового становища, -
караються обмеженням волі на строк від двох до п'яти років

DarKnight

Member
Mirabella не будьте наивны...вы думаете члены комиссии для чего сидят на участках????
и почему это не означает...все может быть,есть же такие понятия как надбавки или премии,ведь многие получили перед НГ эти премии,а если их голоса не оправдали надежд,то так же легко эти деньги снимаются с очередной зарплаты...в виде штрафов,брака и неустойки...делается это легко и просто))))))

Old_Cat

Active Member
У меня тесть работает на Фрунзе... Мастером в цеху...
Так что не надо сказки рассказывать...

На счет Фрунзе... Есть хоть кто нибудь кто не "слышал от кума кумы моего кума"... А напрямую подвергался давлению?
Ветераны уже призывают...Просто так наверное, а может еще годик им пообещали, что поработают? Лица у них какие то грустные...

You must be registered for see images

Faradey

Живой
Но то что Спортсмены призывают голосовать за Тимошенко Вас не смущает?
Там же все по-чесному..А тут лица грустные..

MoLotok

UAMURHCP
Да, вижу вы, молодой человек, уже необратимо зомбированы... Как об стену горохом. За Тимошенко никто же и не агитировал, мы о беспределе на Фрунзе. И если вас такая первая полоса заводской газеты не наталкивает ни на какие мысли, значит нечего уже говорить

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: 2010, другий тур. Що краще: Янукович, Тимошенко чи "Проти всіх"?

...Если у вас только один аргумент- плохо говорит..То это не аргумент...
Для Вас не аргумент, то це не значить, що не аргумент для інших людей, які цінують честь, гідність, інтелект, розум, ерудицію... І закиди "скільки можна?", "вже не актуально!" залиште комусь іншому. Коли людина відбувала два терміни покарання за кримінальними статтями, то особисто для мене (і, як видно, для багатьох інших) це вагомий аргумент, щоби не бажати бачити його біля владного керма...
Про інші аргументи Вам також писали:
1) Тому що "послідовний"... Перебуваючи біля владного керма розказував про необхідність прямування України до Європи, заявляв, що нашою метою є європейська та євроатлантична інтеграція... Як тільки постає необхідність "зрубати голоси з іншого електорального поля", то починаються нові заяви, забуваються всі попередні промови, а по Раді літають кульки з написами "НАТО - НІ!". В свій час ПР в повному складі голосувала за відправку українського військового контингенту до Іраку, а потім команда "аппазіціонера" кричала, що Ющенко на догоду американцям збирається відправляти наших хлопців в "гарячі точки" за межами України...
2) Тому що "Україна для людей!". Хоча, як тут вже казали, кого назвати "людьми", бо є такі, що до "людей" не дотягують - максимум до "бидла" і "казлів". Так ось, "для людей". В свій перший термін на посаді голови Уряду в 2003 році він скоротив розмір мінімальної зарплати з 237 гривень до 205, тобто на 13%. Це щодо покращення соціальних стандартів. Коли в 2006 році під час другої каденції Януковича, як голови уряду БЮТ запропонував підвищити виплати матерям, що народили дитину, "рупори" ПР кричали, що так не можна робити, що то є популізм і що слід розвивати економіку по інвестиційно-іноваційній моделі, а не моделі проїдання. (Зрозуміло, тоді вони були якось відповідальними за розподіл бюджету, знали що він не безмежний; зате зараз, коли знаходяться поза владним кермом прийняли постанову про збільшення соціальних стандартів - а чому б і ні, їх справа запропонувати, а Юля нехай думає, як ці гроші дістати) Так ось... А коли незабаром на обрії замерехтіли позачергові вибори до ВР ПР просто таки соловейком заспівала про необхідність цього самого підвищення. Так а де ж ваша іноваційно-інвестиційна модель? Чому це ви раптом піддалися на популізм? :)
Тут також можна зазначити: "Тому що послідовні!"
3) "Тому що справедливий". В першу каденцію - "Криворіжсталь". В другу каденцію - Дніпроенего, Луганський тепловозний, шельф Чорного моря, Межигір'я - все це могло опинитися або опинилося "в потрібних руках". А ще Тимошенко розказувала під час "дебатів", що після прем’єрства Януковича вона порозривала контракти, через які в оренду вже була готова до передачі газотранспортна система...
4) "Тому що чесний". Останнім часом лише і чути, що Янукович буде будувати демократію, буде розвивати свободу слова, буде протистояти намірам бютовців вчиняти масові фальсифікації під час виборів... Очевидно його спічрайтери забули, ящо значить фальсифікації на прикладі виборів 2004 року, що значить його свобода слова (депутат ПР Калашніков, донецький журналіст Олександров, забитий бейсбольними битками, а бо відповідь Мустафі Наєму на програмі Шустера: "Я не перед кем отчитываться не собираюсь" - це з приводу законності купівлі Межигір'я).
5) І причина про яку я Вам вже говорив - ПР, на мою думку, є відверто антиукраїнською партією, дії та вчинки якої є відверто антидержавними та українофобськими.

А ще мені не подобається команда Януковича (брехливі чечетови, неадекватні лук'янови, істеричні бондаренки, а також водії, тренери, масажисти та джуніор). І ще хочу нагадати (для тих, хто кричить про нинішнє зниження рівня життя), що за його прем'єрство так само росли ціни на продукти, на бензин, на комунальні тарифи... Ще Юля закинула своєму опоненту, що в свій час Янукович просто таки відкрив ринки України для імпортних товарів із змістом ГМО. Принаймні тут вона може похвалитися - за її прем'єрства була прийнята постанова, що зобов'язувала виробників маркувати свою продукцію щодо вмісту в ній ГМО.

Old_Cat

Active Member
Фокс Малдер , слышал последнюю наглость регианалов?

Приняли закон, по которому кворум для комиссии не требуется...

То есть любой человек, забравший себе печать, может оформить результаты голосования тысяч людей...

Поэтому...

03.02.2010 22:54

Тимошенко экстренно встретилась с послами "большой семерки", и просит мировое сообщество остановить фальсификацию выборов
Премьер Юлия Тимошенко ждет, что мировое сообщество отреагирует на поддержание закона о выборах президента.

Об этом она заявила в эфире 1+1, рассказывая о своей встрече с послами и руководителем миссии наблюдателей ОБСЕ.

"Я сейчас буквально после принятия закона встретилась экстренно с руководителем миссии ОБСЕ в Украине и с послами "большой семерки", которых мы смогли в это нераннее время найти экстренно", - рассказала она.

"Безусловно, я им рассказала все нюансы об изменениях в закон о выборах и сказала, что если этот закон станет реальностью, выборов президента в стране не будет, а это будет фальсификация такого масштаба, которой в стране не было даже в 2004 году", - сказала она.

"Я жду, что мировое сообщество, которое может, не вмешиваясь в процесс, давать оценки, давать выводы, свою позицию, что все-таки мировое сообщество на это отреагирует", - сказала Тимошенко.

Она добавила, что в среду был принят именно тот закон, "против которого боролся Ющенко когда был кандидатом в президенты и ради чего проводился третий тур".

Тимошенко также заявила, что процесс фальсификации уже начался.

"Сегодня уже начали выкидывать наших представителей из окружных комиссий избирательных. Уже четыре комиссии по сути через ЦИК, которая имеет большинство Партии регионов, уже лишили паритетности четыре окружных комиссии, то есть по-сути уже начался процесс масштабной фальсификации", - подчеркнула она.

Old_Cat

Active Member
Да, вижу вы, молодой человек, уже необратимо зомбированы... Как об стену горохом. За Тимошенко никто же и не агитировал, мы о беспределе на Фрунзе. И если вас такая первая полоса заводской газеты не наталкивает ни на какие мысли, значит нечего уже говорить
Он просто на ПР работает...
Работа у него такая...

Faradey

Живой
Сплошная комсомольска риторика...
Максимум епитетов, сравнений..Призывов к чести и достоинству...
А на счет ГМО почитайте инфо в теме Юлия Тимошенко... Именно депутаты БЮТ предлагают отменить ГОСТы...
Еще раз скажу...Наше с Вами мнение устоявшее...И ничего не изменит...
Одно радует, что судя по всему Янукович впереди:))

Молоток
При чем тут зомбирование... Человек мне одну газету показал..Я ему про вторую сказал... И почему первая полоса газеты должна быть о чем-то другом?
Или в период выборов вы ждете других тем? Руководство фрунзе и газеты не скрывает своих убеждений..и что?
У меня на Фрунзе отец, тесть, теща, и еще сестра жены.. И никто не говорит, что на них давят... В основном о проблемах других говорят.. Слухи всякие ходят..
То говорят Лукьян уговаривает Ахметова выкупить у Григоришина завод.. То грят сократят еще 5 тыс..То поставки срываються.. Слухи..слухи...
И я абсолютно не зомбирован...
Просто мне не нравитсья, когда безотвено поливают кого-то грязью..Неаргументированно и без предоставления фактов...
Про работу на ПР уморили:)) Готов работать на БЮТ...Сколько там платят?

Зверху