Відповідь: 2010, другий тур. Що краще: Янукович, Тимошенко чи "Проти всіх"?
...Если у вас только один аргумент- плохо говорит..То это не аргумент...
Для Вас не аргумент, то це не значить, що не аргумент для інших людей, які цінують честь, гідність, інтелект, розум, ерудицію... І закиди "скільки можна?", "вже не актуально!" залиште комусь іншому. Коли людина відбувала два терміни покарання за кримінальними статтями, то особисто для мене (і, як видно, для багатьох інших) це вагомий аргумент, щоби не бажати бачити його біля владного керма...
Про інші аргументи Вам також писали:
1) Тому що "послідовний"... Перебуваючи біля владного керма розказував про необхідність прямування України до Європи, заявляв, що нашою метою є європейська та євроатлантична інтеграція... Як тільки постає необхідність "зрубати голоси з іншого електорального поля", то починаються нові заяви, забуваються всі попередні промови, а по Раді літають кульки з написами "НАТО - НІ!". В свій час ПР в повному складі голосувала за відправку українського військового контингенту до Іраку, а потім команда "аппазіціонера" кричала, що Ющенко на догоду американцям збирається відправляти наших хлопців в "гарячі точки" за межами України...
2) Тому що "Україна для людей!". Хоча, як тут вже казали, кого назвати "людьми", бо є такі, що до "людей" не дотягують - максимум до "бидла" і "казлів". Так ось, "для людей". В свій перший термін на посаді голови Уряду в 2003 році він скоротив розмір мінімальної зарплати з 237 гривень до 205, тобто на 13%. Це щодо покращення соціальних стандартів. Коли в 2006 році під час другої каденції Януковича, як голови уряду БЮТ запропонував підвищити виплати матерям, що народили дитину, "рупори" ПР кричали, що так не можна робити, що то є популізм і що слід розвивати економіку по інвестиційно-іноваційній моделі, а не моделі проїдання. (Зрозуміло, тоді вони були якось відповідальними за розподіл бюджету, знали що він не безмежний; зате зараз, коли знаходяться поза владним кермом прийняли постанову про збільшення соціальних стандартів - а чому б і ні, їх справа запропонувати, а Юля нехай думає, як ці гроші дістати) Так ось... А коли незабаром на обрії замерехтіли позачергові вибори до ВР ПР просто таки соловейком заспівала про необхідність цього самого підвищення. Так а де ж ваша іноваційно-інвестиційна модель? Чому це ви раптом піддалися на популізм?
Тут також можна зазначити: "Тому що послідовні!"
3) "Тому що справедливий". В першу каденцію - "Криворіжсталь". В другу каденцію - Дніпроенего, Луганський тепловозний, шельф Чорного моря, Межигір'я - все це могло опинитися або опинилося "в потрібних руках". А ще Тимошенко розказувала під час "дебатів", що після прем’єрства Януковича вона порозривала контракти, через які в оренду вже була готова до передачі газотранспортна система...
4) "Тому що чесний". Останнім часом лише і чути, що Янукович буде будувати демократію, буде розвивати свободу слова, буде протистояти намірам бютовців вчиняти масові фальсифікації під час виборів... Очевидно його спічрайтери забули, ящо значить фальсифікації на прикладі виборів 2004 року, що значить його свобода слова (депутат ПР Калашніков, донецький журналіст Олександров, забитий бейсбольними битками, а бо відповідь Мустафі Наєму на програмі Шустера: "Я не перед кем отчитываться не собираюсь" - це з приводу законності купівлі Межигір'я).
5) І причина про яку я Вам вже говорив - ПР, на мою думку, є відверто антиукраїнською партією, дії та вчинки якої є відверто антидержавними та українофобськими.
А ще мені не подобається команда Януковича (брехливі чечетови, неадекватні лук'янови, істеричні бондаренки, а також водії, тренери, масажисти та джуніор). І ще хочу нагадати (для тих, хто кричить про нинішнє зниження рівня життя), що за його прем'єрство так само росли ціни на продукти, на бензин, на комунальні тарифи... Ще Юля закинула своєму опоненту, що в свій час Янукович просто таки відкрив ринки України для імпортних товарів із змістом ГМО. Принаймні тут вона може похвалитися - за її прем'єрства була прийнята постанова, що зобов'язувала виробників маркувати свою продукцію щодо вмісту в ній ГМО.