Які якості повинні бути у Президента.

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Які якості повинні бути у Президента.

Бджоляр сьогодні значно програє Рогалику саме через те, що на відміну від останньої гроші любить більше за владу. І саме цим фундаментальним ставленням до двох найбільших спокус і має визначатися особистість Президента. Якщо людина гроші любить більше за владу - то всі інші якості безсенсові, бо вона все-одно буде красти, і красти не зважаючи ні на що, навіть на руйнацію країни.
Особистість має прохолодно ставитися до грошей, мати величезні амбіції щодо влади, а також прагнути слави. Так, її теж варто включити до основних чеснот. Тоді збільшення величі і могутності країни стане невід'ємною складовою і єдиним можливим шляхом збільшення величі і могутності її лідера. А якщо це найвища цінність і мета для нього - то можна бути певним, що він зробить все можливе задля її досягнення. А більшого годі й бажати.
Не важливо де красти - в Штатах чи в Гондурасі, накрасти достатньо можна і там і там, проте бути президентом США - почесно, президентом же Гондурасу - скоріше ганебно...
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Які якості повинні бути у Президента.

Особистість має прохолодно ставитися до грошей, мати величезні амбіції щодо влади, а також прагнути слави. Так, її теж варто включити до основних чеснот. Тоді збільшення величі і могутності країни стане невід'ємною складовою і єдиним можливим шляхом збільшення величі і могутності її лідера. А якщо це найвища цінність і мета для нього - то можна бути певним, що він зробить все можливе задля її досягнення. А більшого годі й бажати.
Не важливо де красти - в Штатах чи в Гондурасі, накрасти достатньо можна і там і там, проте бути президентом США - почесно, президентом же Гондурасу - скоріше ганебно...
Ось у такому контексті я не можу не погодитись. Але ж ключеве тут "прохолодно ставитися до грошей". Звісно в такому випадку єдиним реальним стимулом буде прагнення влади, щоб лізти у Президенти.
Ну і відносто слави теж, у такому сенсі, цілком погоджуюсь. І ще бажання потрапити у підручники історії, теж достатньо сильний стимул :).
 

МАХ

Active Member
SteinНу що? Пивко звичайно попивати по пабах Києва, це не програму писати, ще й на халяву… Хоча Гітлер саме так починав свою кар’єру… звичайно жартую але все ж таки…
Влада… слава… так скажемо що слава буває різною… згадаймо Сталіна… при житті та й до розпаду СССР він був комуняками піднесений до вищого рангу слави… Чи сам Сталін усвідомлював свої гріхи та помилки, чи думав що за мільйони загублених життів, через пару десятків літ його осудять… думаю що ні… він був на піку своєї слави… тому вважаю що лідер нації не повинен гнатися за славою… якщо потрібна слава їдьте до Голівуду… до речі це одна з проблем наших політиків… одні гоняться за владою, щоб набити кармани зеленими, інші гоняться за славою, щоб полишити свій слід в історії… а як результат.. самі знаємо… от ви… вас ,я маю на увазі «проти всіх» не підтримали, хто б сумнівався… тепер замість того щоб підтримати кандидата з наближеними цінностями до ваших, ви вставляєте палки в колеса… бо всі правоцентриські сили, не можуть об’єднатися… «звісно ж нам потрібна слава… а що виходить я їх підтримаю, вони прийдуть до влади, наведуть порядок і їм дістанеться вся слава.. а як же я, я не потраплю в історії як рятівник нації…» НЕ МОЖНА бути такими егоїстичними, відкиньте власні амбіції і подумайте про країну… чи не так Stein?
Але яка наша головна проблема? Хіба наша проблема у владі?... ні проблема у самих нас… «Україна починається з тебе!» всі (частково) злобні, недовірчиві, заздрісні, зневірені…
« Хоч і стоїте с світлими думками – а в серці злоба. Гризня, огнем дихає чи байдужістю. Заздрим і осмілюємо, лаємо чорно і шкодимо ближньому, як змії: без каяття, ніби так і треба. Хочемо упертістю пересилити правду. Вийдемо з відси і знову живемо, як погани: в ненависті… Розпилися і розсобачилися. Непоштиві ми, насмішкуваті і злі, нещирі, пліткуємо, як свині, про кожного - нечисто. Живемо без страху правосуддя. В неділю бійка на вулиці. Озвіріли! Хіба що кара справить! Інших засуджуємо, а самі забуваємо слідкувати за своїми вчинками…»… Як писав Барка у творі про голодомор….
Stein ви пропонуєте захопити владу, Сталінськими методами всіх ворогів народу в Гулаги і так далі… а чи не це наша основна проблема? Що саме через комуністичний режим ми стали такими? Коли здаєш сусіда у котрого 7 дітей і прихована діжка з борошном, щоб дали шматок хліба, бо це єдина можливість роздобути їжі на вечір своєму синові котрий вже три дні не встає з ліжка, матір вчора поховали… і саме головне що люди розуміли такі дії, будь-хто вчинив би так само… всі озвіріли.. кожній сам за себе… я не говорю коли їли своїх дітей…. Коли твої предки вдень і в ночі не покладаючи рук шили кожухи на продаж, щоб купити землю… а потім прийшли комуняки забрали землю, збудували ферму… а на могилах тих предків зробили вигрібну яму… і ти ходиш обробляєш ту землю, щоб отримати ту жменю зерна, а головне навіть й заїкнутись не можна було що предки були багатими, бо б дітей би не прийняли б до університету… так і проживши все життя навпроти тої ферми в бараку… а як всі заносили зади партійникам?...і головне що народ боявся висловити своє невдоволення… духовність повністю знишіли… можна довго розповідати… але саме з відти ростуть ноги… Stein так ви так само хочете прийти до влади народ запрягти, всіх залякати, половину в кулагах згноїти… і бути впевненим що ви прославились?... не варто наступати на одні й ті ж граблі… От Китай… всі здається щасливі… дивовижні темпи розвитку, чи не так? Китай вже захопив половину ринку світу… а хтось запитав себе чому так? Бо у них дешева робоча сила… запитати у робочого, на камеру скаже що пишається своєю країною, а в очах ненависть, і розпач… Китай приречений на крах… Ви те ж саме хочете збудувати? Те що буде приреченим???... побудувати сильну країну, це добре… а що з того отримає народ?.. невже матеріальні блага це все що вас цікавить? Ви хочете країну як США? Де на очах у лікарів гине хвора людина? Чи як Голландія з аморальними цінностями? Чи Європейські країни де править холодний розрахунок… тим самим знищуючи самих себе свою спадщину і історію…
Так от ближче до теми… що президент має хотіти… славу?, владу?, гроші? Багату розвинену країну? НІ! Президент повинен будувати націю! Бажання виховати націю по новому, привити самоповагу та гордість, підняти моральні-вольові якості, розвивати патріотизм, та відновити духовність українців! а все інше прийде само...
 

Merime

New Member
он не должен быть бедным(пока всю родню обеспечит мы окачуримся)
Найтиповіша хибна думка виборців! По-перше, у всіх нинішніх багатіїв капітал нажитий злочинним шляхом, а отже ви оберете латентного злочинця. По-друге, багач все-рівно буде забезпечувати себе і свою рідню, але апетити його будуть в тисячу разів більші, ніж у бідняка. І ви окачуритесь в тисячу разів швидше.
 

Merime

New Member
Re: Відповідь: Які якості повинні бути у Президента.

Найголовніша вимога до президента - він повинен любити владу більше за гроші.
Дуже дивна вимога. Тобто він має любити усього дві речі: 1) владу 2) гроші. (Але одне має бути хоч на скількись більшим). А все інше по барабану:)

P.S. Читаю бачення якостей омріяного президента і плачу...
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: Які якості повинні бути у Президента.

SteinНу що? Пивко звичайно попивати по пабах Києва, це не програму писати, ще й на халяву… Хоча Гітлер саме так починав свою кар’єру… звичайно жартую але все ж таки…
Влада… слава… так скажемо що слава буває різною… згадаймо Сталіна…
...
МАХ, прохання не переводити тему на Steinа особисто чи його уподобання. Мова йде про те, які якості повинні бути у Президента нашої країни. І Stein тут цілком дотримувався цієї теми і якщо є бажання до нього апелювати, то слід використовувати те що він тут і казав.
Тож щоб повернутися до теми, давайте згадаємо чим саме визначались згадані Гітлер і Сталін, до того як отримали безмежну владу.
Про Гітлера я пам'ятаю, що він був художником-невдахою з купою комплексів, єдина корисна якість якого була складно висловлювати власні думки. Завдяки ней і деяких обставин він заразив ідеєю, пов'язаною з його комплексами інших. Ніяких якостей лідера, крім ораторських в нього не спостерігались, а террор, який він распочав прийшовши до влади, можна цілком віднести на самореалізацію пригниченої комплексами особистості.
Сталін починав спочатку дрібним злодієм, а згодом ватажком бандитського укрупування, яке грабувало банки. І життеве переконнаня силою відібрати і привласнити, після потрапляння до влади було головною рушийною силою його політики. Ораторських здібностей за ним не спостерігалось. Спостерігалась манія переслідування з усіма наслідками. І ще трусость і розгубленість у відповідльні моменти. Якщо дивитись на нього відкритими очима, то жодної з лідерських якостей у нього не було.
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Re: Які якості повинні бути у Президента.

Влада… слава… так скажемо що слава буває різною… згадаймо Сталіна… при житті та й до розпаду СССР він був комуняками піднесений до вищого рангу слави… Чи сам Сталін усвідомлював свої гріхи та помилки, чи думав що за мільйони загублених життів, через пару десятків літ його осудять… думаю що ні… він був на піку своєї слави…
"Вы можете тысячу раз обвинять нас, богиня вечного суда истории усмехнеться, разорвет приговор вашего суда, и, после, объявит нас свободными".
Сталін за життя побудував велику могутню країну, рівно як і Гітлер. І їх імена на завше увійдуть до підручників історії. Імені ж якогось антифашиста-єврейчика замученого в концтаборі чи вбитого на Соловках десидента - не згадає ні хто, як ні хто не згадає розчавленого на дорозі кота. Жорстоке середньовічне уявлення мало рацію - більшість людей позбавлені душі і є лише знаряддями, що говорять. Душа дається разом зі шляхетністю. Тому Сталін та Гітлер - мали душі, а жертви нацизму - були лише знаряддями.
Не має значення скільки рабів згноїв Тутанхамон поки будував собі піраміду, історія знає лише піраміду та його ім'я, і лише вони мають значення.
тому вважаю що лідер нації не повинен гнатися за славою…
Тоді це не лідер, а вівця, як наш бджоляр...
якщо потрібна слава їдьте до Голівуду…
Не плутайте миттєву "славу" дешевих одноразових поп-зірок з величчю сторінок Історії.
до речі це одна з проблем наших політиків… одні гоняться за владою, щоб набити кармани зеленими, інші гоняться за славою, щоб полишити свій слід в історії… а як результат.. самі знаємо…
Поки що ми маємо лише тих, хто женеться за владою заради грошей.
Найвеличніші моменти в історії країн, моменти їх найбільшого розквіту і могутності пов'язані з великими людьми, а всі вони прагнули влади і слави і вони могли їх отримати лише возвеличенням того, чим керували, своєї країни, а разом із нею і свого народу.
Олександр Македонський йшов завойовувати Персію не заради грошей.
Наполеон брав Москву не з лозунгом проведення водопроводу в кожен дім Парижу.
І Цезар будував імперію не заради "громадянських свобод".
тепер замість того щоб підтримати кандидата з наближеними цінностями до ваших, ви вставляєте палки в колеса… бо всі правоцентриські сили, не можуть об’єднатися…
Справжні праві ніколи не об'єднаються з центристами. Не можна сидіти на двох стільцях одночасно. Не можна бути правим і центристом, можна бути або правим, або центристом. Правоцентристи - зрадники правих ідей. А той, хто зрадив раз - зрадить і вдруге. Справжні ліві і ті кращі за "псевдо правих", бо не встромлять ножа в спину - у них вистачить сміливості вистрілити в обличчя.
До того ж ми вже маємо одного "право-центриста"-бджоляра, мали іншого-нафтовика, вам мало? Еволюція українського націоналізму - це Коновалець - Бандера - Івченко на Мерседесі. А чим Тягнибок кращий за Івченка? Чим КУН кардинально відрізняється від Свободи?
НЕ МОЖНА бути такими егоїстичними, відкиньте власні амбіції і подумайте про країну…
Людина без амбіцій - мертва. З неї жодної користі. Відсутність амбіції притаманна вівцям. Той, хто сам не здатен визначати цілі - як може вести за собою інших?
Stein ви пропонуєте захопити владу, Сталінськими методами всіх ворогів народу в Гулаги і так далі… а чи не це наша основна проблема?
У 90-ті за Корчинського лозунгом УНСО було: "Українці звикли жити у могутній державі, і ми повернемо її, щоб народу не довелося міняти своїх звичок."
Що саме через комуністичний режим ми стали такими? Коли здаєш сусіда у котрого 7 дітей і прихована діжка з борошном, щоб дали шматок хліба, бо це єдина можливість роздобути їжі на вечір своєму синові котрий вже три дні не встає з ліжка, матір вчора поховали… і саме головне що люди розуміли такі дії, будь-хто вчинив би так само…
Саме це і є найголовніша проблема. Проблема ставлення до влади. Саме тому, в 40ві УПА могла повноцінно діяти лише на Заході, куди ще не встигли привити цього. На Сході було прийнято стучати на сусіда, на Заході - стріляти в мєнта. І це найголовніше. І саме це давало можливість до існування повстанців. Тоді в душах українців ще лишалося щось від козака, сьогодні ж там лише міліцейський сержант...
всі озвіріли.. кожній сам за себе… я не говорю коли їли своїх дітей….
Коли пухли від голоду в 30-ті - то думали: "треба було піти в банду в 20-х - краще миттєва смерть від кулі аніж повільна від голоду". Проте деякі вижили, і сказали своїм дітям: "жити можна, головне не рипатись". І наслідки цього ми маємо й донині. І доки ми не виб'ємо цього зі свідомості нащадків "жертв голодомору" - тут нічого не буде.
Stein так ви так само хочете прийти до влади народ запрягти, всіх залякати, половину в кулагах згноїти… і бути впевненим що ви прославились?...
Молитися і стріляти, стріляти і молитися нам іще доведеться дуже багато. І я сподіваюся, що все ж-таки молитися більше, ніж стріляти. І ті люди, які повставали у пізніші роки. Усіх цих людей ми повинні згадувати. Тіла їх лежать у землі, але душі — у Царстві Небесному, очікують на нас. І ми туди зможемо увійти тільки в тому випадку, якщо будемо у чомусь крутіші за них. Тому що менш крутих у Царство Небесне вже не беруть. Там забагато народу. Забагато людей, котрі виявляли чудеса мужності. Забагато людей, котрі виявляли чудеса віри. Тому не потрібні повторення. Потрібні лише ті люди, які увійдуть в історію. Тільки ті люди, які зможуть „переплюнути" попередників.
Китай приречений на крах…
Китай переживе і нас з вами. Доки лінія партії буде триматися - Китай буде могутньою світовою державою. Бо навіть той невдоволений китаєць, якщо Партія покличе, стоятиме до кінця, до останньої краплі крові захищатиме свою Батьківщину. Ситий європеєць не здатен на це, він краще здасть країну ворогу ніж гнитиме в окопах. Згадайте Францію 1940го це найяскравіший приклад.
побудувати сильну країну, це добре… а що з того отримає народ?..
Ідеальне вище за матеріальне. Велика країна важливіша за дешеві кредити.
Ви хочете країну як США? ... Чи як Голландія ... Чи Європейські країни ...
Цікаво, а яку державу ви маєте за приклад наслідування?
Так от ближче до теми… що президент має хотіти… славу?, владу?, гроші? Багату розвинену країну? НІ! Президент повинен будувати націю! Бажання виховати націю по новому, привити самоповагу та гордість, підняти моральні-вольові якості, розвивати патріотизм, та відновити духовність українців! а все інше прийде само...
Всього цього досяг Гітлер і багато в чому Сталін. Проте первинні мотиви були саме влада та слава. Просто без всього цього вони неможливі.

P.S. Неможливо будувати мораль доки гроші є вищою ціннстю. Неможливо привити гордість і повагу до державного трупу. Чому у нас сьогодні на стільки низькі патріотичні настрої і високі настрої про-російські? Бо Путін на відміну від Бджоляра не займається ефимерною "розбудовою нації" - він будує державу, він не ратує за демократію - він культивує велич. Люди тягнуться до величи. Бути громадянином США і бути громадянином Гондурасу - дві величезні різниці. Націю ми побудуємо навколо великої держави, а не залишків трипільського глечика.
 

МАХ

Active Member
Коста.. в теме уже давно перешли на личности.. не раз вспоминая Ющенко… я же не просто высказал свою точку зрения но и подкрепил аргументами взявши из истории две личности… касательно Стейна…. Я к ниму обращался потому как категорически не согласен с его позицией о том что президент должен хотеть славы… Потому как это дурное чувство которого всегда мало, в итоге получем своего Сталина и Гитлера… которые построить сильную страну смогут построить… но не сильную нацию…
Stein и что это за много букофф?? Бред сивой кобылы! Я даже и комментировать не буду… Для вас главное слава? Вы считаете что лидер должен прославить себя? Построить свою славу на костях своего народа??? Тот кто таким образом гонится за славой, просто аморальны! А после построения сильной страны таким людям, кажется мало… и… впрочем мы знаем… мы знаем таких от двух шизиков Сталина и Гитлера! поэтому президент не должен гнаться за славой!
Всього цього досяг Гітлер і багато в чому Сталін. Проте первинні мотиви були саме влада та слава. Просто без всього цього вони неможливі..
Я в шоке… с кем я дискутирую и о чем…. Идите почитайте литературу.. та вам.. та какую страну… слов нету… Это Сталин поднял нашу духовность… религия.. до 91 года сколько в Сумах было действующих храмов…??? А сколько их было до 1891?? Комуняки их уничтожали… что они построили так это иллюзию!
Павличко Дмитро : "Коли помер кривавий Торквемада..."
Коли помер кривавий Торквемада,
Пішли по всій Іспанії ченці,
Зодягнені в лахміття, як старці,
Підступні пастухи людського стада.

О, як боялися святі отці,
Чи не схитнеться їх могутня влада!
Душа єретика тій смерті рада -
Чи ж не майне де усміх на лиці?

Вони самі усім розповідали,
Що інквізитора уже нема.
А люди, слухаючи їх, ридали...

Не усміхались навіть крадькома;
Напевно, дуже добре пам'ятали,
Що здох тиран, але стоїть тюрма!

Звичайно не важко здогадатися про кого йде мова… Мені ще й розповідали, що приходили навіть в школи, дивитися як себе веде народ, діти… а вчителя бігали, і шептали дітям… Плачте, плачте…
Я приводил аргументы.. а вы только языком чешете… поэтому куда вам страной править… вы в элементарных вещах не можете разобраться…
И Стейн… самое интересное что вы так бурно всех называете овцами… а сами? Идете не понятно за кем не понятно за что…. А все ваше сознание строиться от того как бы было лучше нашему бандформированию… а логика, объективное мышление вообще напрочь отсутствует… Я же цитатку не зря приводил
« Хоч і стоїте с світлими думками – а в серці злоба. Гризня, огнем дихає чи байдужістю. Заздрим і осмілюємо, лаємо чорно і шкодимо ближньому, як змії: без каяття, ніби так і треба. Хочемо упертістю пересилити правду.» это же про вас… печально…
И еще если у Ющенко есть агитплакат с надписью «сильна нация» то это не значит что он ее пытается сделать… поэтому смешно эго сюда приписывать… я же говорю о совершенно новой или очень сильно позабытой старой концепции, которую нужно разрабатывать… но нашим хероям писать программы не к лицу, им бы пивася да автомат… П.С. я в ваших идеях не вижу интереса Украины и народа.. лишь возвышения, добыча славы для себя… печально…
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Re: Які якості повинні бути у Президента.

Потому как это дурное чувство которого всегда мало, в итоге получем своего Сталина и Гитлера… которые построить сильную страну смогут построить… но не сильную нацию… [...] А после построения сильной страны таким людям, кажется мало… и… впрочем мы знаем… мы знаем таких от двух шизиков Сталина и Гитлера! поэтому президент не должен гнаться за славой!
Так, Сталін і Гітлер - погані приклади, краще Ющенко, оце дійсно лідер світового масштабу, батько нації! А може краще Кравчук? Навіщо нам амбіційні великі особистості? Краще миршевенькі сірі нездари...
Для вас главное слава? Вы считаете что лидер должен прославить себя? Построить свою славу на костях своего народа?
Завжди доводиться чимось жертвувати. Завжди будуть незадоволені. Це природний процес, не треба робити з нього фетиш.
Тот кто таким образом гонится за славой, просто аморальны!
Аморальні як раз ваші уявлення про мораль.
Я в шоке… с кем я дискутирую и о чем…. Идите почитайте литературу.. та вам.. та какую страну… слов нету… Это Сталин поднял нашу духовность… религия.. до 91 года сколько в Сумах было действующих храмов…??? А сколько их было до 1891?? Комуняки их уничтожали… что они построили так это иллюзию!
Ви надто вузько дивитеся на поняття. Духовність це не лише кількість храмів. Релігію вони замінили ідеологією. Суть від того не змінилася. Людям треба у щось вірити - і вони дали їм віру в ідею. "Пища души" від отців церкви замінилася оною від отців комунізму. Мораль на основі Заповідей замінилася мораллю на основі Маніфесту. І я б не сказав що вона була гіршою.
Я приводил аргументы..
Ваш головний аргумент:
Stein и что это за много букофф?? Бред сивой кобылы! Я даже и комментировать не буду…
Дуже змістовно! :lol:
Идете не понятно за кем не понятно за что…. А все ваше сознание строиться от того как бы было лучше нашему бандформированию…
Як раз за благо виключно власного бандформування "Свобода" ратуєте ви. Я ж виступаю за велич всієї країни.
но нашим хероям писать программы не к лицу, им бы пивася да автомат…
Я вже розповідав вам детально про програми в темі виборів.
П.С. я в ваших идеях не вижу интереса Украины и народа.. лишь возвышения, добыча славы для себя… печально…
Уважно причитайте моє повідомлення, увімкніть вашу славнозвісну "логіку" та "об'єктивне мислення" - там все детально розписано.
 

МАХ

Active Member
Stein давайте без йорничаний и стебов… от любимое занятия в СССР таи до сейчас остались индувидумов, это накручивания счетчиков… прямой грабеж страны… дальше вы забыли как после уборки урожая в каждом дворе по стоге сена, за бутылку…. Прямой грабеж страны… забыли вы наверное о том как в поле выливали солярку, потому как заправили и нужно выкатать, а робыть те не хотьця… прямой грабеж страны…. Дальше продолжать??? Ето вы говорите о етой духовности и моральности? Это ту любовь к стране которую вы хотите от народа??? Смешно… не нужно смотреть назад… только вперед.. я же еще раз повторю что такого президента еще не было… целью которого будет перевоспитания народа…
И еще я в Свободе ни каким боком не отношусь.. я не имею ни одного знакомого из этой партии... и в отличии от некоторых на пикник (майдан) с палатками я с ними не ходил...

построить страну что бы прославить себя? и пливать вы хотеле на народ... так? это идея ваша?
 
Останнє редагування:
Зверху