Відповідь: Re: Які якості повинні бути у Президента.
Stein, ви вимірюєте велич кількістю загублених душ? А, забув, у тих кого ці "велики" знищили не було души, бо вони вівци.
Я вважаю що мета виправдовує засоби і враховуючи те, скільки людина зробила для країни і народу вцілому, то деяка кількість жертв серед тих, хто стояв тому на заваді - не має жодного значення. Коли ви захоплюєтеся пірамідами - вас мало цікавить те, скільки рабів довелося замучити щоб їх побудувати. Бо це не має значення, значення мають лише самі піраміди.
я же говорил, что в СССР все держалось на страхе, а не на духовности, морали…
Страх був необхідний доки будувалася нова духовність (чи то ідейність, як вам зручніше) і формувалася мораль. Пізніше все восновному трималося на них. В 70-х вже особливо не боялись, принаймні ті, кому не було чого боятися.
Проигрался бы в цивилизацию, или еще в какую то стратежку и попустило бы… и а вось бы и обошлось бы без него…
...і іменувалися б ми зараз Райхскомісаріатом Україна...
да я считаю что сейчас лучше чем лет 50 назад… но не более того…
Чим? З цього моменту докладніше, будьте ласкаві.
я вам пол дня объясняю что в моем понимании… лидер, президент не должен зацикливаться на своих амбициях по поводу славы… а вы снова о своем…
Я вам доводжу чому він повинен прагнути слави, а ви мені лише повторюєте що не повинен. А чому не повинен? Пояснити не можете. Я вам історичні приклади - а ви мені лише свої порожні "умозаключєнія".
вот смотрите, вы как «ярый поклонник коммунисткой идеологии, наверняка восхищаетесь Китаем.. да? А кто там президент вы знаете?
Я не прихильник комуністичної ідеології, я приводжу СРСР лише як приклад тоталітарної держави. Можу наводити перелелі з гітлерівською Німеччиною - вам стане легше?
Щодо Китаю - то особистістю був Мао, як Сталін в СРСР. І слава його не оминула. Нинішні вожді - лише використовують його досягнення.
А голова зачем на плечах? Коммунизм тоже когда-то кто-то придумал… когда-то не было демократии… я за новую концепцию…
За нову концепцію? Та ви що? І що ж то за така цікава нова концепція? В студію її, народ хоче ознайомитись.
если страна, то таких возможно и нету… Япония близка с императором который является символ государства и единства народа… но о личностях таких рано говорить… если они есть то они явно не у власти и по сему о них мало кому известно…
Тобто ви хочете "того, не знаю чого"...
да и с точки идеологии много разногласий… но как человек, эго человеческие качества должны быть у президента, лидера…
А що ви маєте на увазі під "человеческими качествами"?