ВО "Свобода"

Проголосували б Ви за Тягнибока на виборах 2010?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    200

mi][a

Человеку нужен человек
Randomize, я ж не кажу, що анкета це не документ... просто ситуація нагадує байки про масові порабування в маршрутках =)
і дуже цікаво дізнатися методи визначення приналежності до української нації =)
доречі, дуже сумніваюсь, що багато людей знає деталі свого генеалогічного дерева

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: ВО "Свобода"

Такс, начали делить по национальному признаку.
Интересно, аусвайсы фольксдойча (точнее фольксхохла) выдавать будут? Я 1й на очереди, у меня 1и хахлы в роду!
Видно одразу ж, що одні "хахли" в роду. Наскільки я зрозумів, то для ВО "Свобода" хахли ніякої цінності не являють, на відміну від українців. Так що можете і далі "хахлувати", хоча тут більше підійде термін "кацапіти"...

МАХ

Active Member
Ідеологія ВО «Свобода» чимось нагадує принципи націократія розроблені членом Проводу ОУН полковником Миколою Сціборським… дійсно цікаво…

hed1n.ru

стебанутый
а мне фашистскую Германию :)
Национальность, очевидно, будут определять, как в былые времена - с линейкой. Мерить черепа, размер глаз и т.п.
МАХ, смотрите, а то вдруг черепок у вас формы не той...

МАХ

Active Member
а мне фашистскую Германию :)
Национальность, очевидно, будут определять, как в былые времена - с линейкой. Мерить черепа, размер глаз и т.п.
МАХ, смотрите, а то вдруг черепок у вас формы не той...
А чому ви так переживаєте? напевне знаєте що саме у вас не той?... Національність досить образна річ… якщо ж ви ще й досі її визначаєте лінійкою, то напевне не варто й сперечатись… Я вам приклад наведу США! Там «смешались кони, люди» а все ж таки нація! І кожний громадянин знає як права так і обов’язки… а ви ж останнє забуваєте… отже українець на сам перед той хто душею українець… Цікаво говорячи о методі лінійки… ви знаєте параметри справжнього українця? Напевне таких немає…Не радійте бо й росіянина немає їх… тому методом лінійки ви до ФЕликой націі не приєднаєтесь…

hed1n.ru

стебанутый
ой)) зато вы видный представитель галицайской нации. Поддерживаете энту идеологию с пеной у рта. Смешно, что самая "украинская" территория стала центром "развития" нынешней идеологии. Украина больше чем вы думаете. К счастью таких как вы - мало, есть люди которые помнят свои корни, помнят кто с ними был в тяжелые моменты.
А что сейчас? Ваша любимая Румыния (НАТО, Евросоюз) оттяпала кусок шельфа, кроме того, украинско-румынский шпионско-дипломатический скандал набирает
обороты. Вот она дружба народов. Одним утром проснётесь и увидите новую карту Украины, без Бессарабии и Буковины. А если к власти ещё придёт Тягныбок, то вообще от Украины останутся Галиция, Волынь да Закарпатье.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: ВО "Свобода"

ой)) зато вы видный представитель галицайской нации. Поддерживаете энту идеологию с пеной у рта. Смешно, что самая "украинская" территория стала центром "развития" нынешней идеологии. Украина больше чем вы думаете. К счастью таких как вы - мало, есть люди которые помнят свои корни, помнят кто с ними был в тяжелые моменты.
А что сейчас? Ваша любимая Румыния (НАТО, Евросоюз) оттяпала кусок шельфа, кроме того, украинско-румынский шпионско-дипломатический скандал набирает
обороты. Вот она дружба народов. Одним утром проснётесь и увидите новую карту Украины, без Бессарабии и Буковины. А если к власти ещё придёт Тягныбок, то вообще от Украины останутся Галиция, Волынь да Закарпатье.
hed1n.ru, а що означає "галицайска нация"?

Zuzuka

прагну...
ой)) зато вы видный представитель галицайской нации.
ви так непокоїтесь стосовно національної приналежності. я вас вітаю!
от і знайшовся спеціаліст, який буде національність визначати. це будете ви! ви можете це робити через кілометри дроту, за стилем написання у форумі, по смайлах і типу аваторки! дивовижно!!!
а ви димпломований спеціаліст у цій справі? країна і партія Свобода потребує кваліфікованих працівників!

hed1n.ru

стебанутый
Бо судячи з усього ви нічого не тямите в історії краю де зараз знаходитесь!!! Років зо 800 це був степ!!! Що долі трапилось почитаєте історію зрозумієте… от і пам’ятайте де там ваше коріння… Вибач набридло сперечатися з людиною, шовіністично налаштованою… Козаки ж звісно були терористами... а національність у них була сомалійці...
Люди которые переселялись в наши края бежали от УНИАТСТВА и прочей ерунды навязанной ляхами и иже с ними. Может вы забыли от кого Герасим Кондратьев получил землю и права на эти края? Или может забыли для кого и от кого строились слободы на нашей земле?

Зверху