ВО "Свобода"

Проголосували б Ви за Тягнибока на виборах 2010?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    200

Tom d`Cat

Кот. Просто кот.
Модератор
ось Свобода і привносить національну ідею, навколо якою хоче згуртувати українців<...>
Свобода пропонує, щоб українці були головними у своїй країні в тому то і справа, що 94% вр невідомо якої національності. в анкетах у графі національність прочерки ставляються
Чи не розповість мені шановний пан, як він пропонує визначати, хто є українцем, а хто - ні? За паспортом? Так немає п'ятої графи... За анкетою? Так тоді (на основі переписів радянських часів і теперішніх) можна сказати, що на Україні вчинили різню росіян - надто відчутно змінився відсотковий склад населення. За записами радянськіх часів? Так я серед своїх знайомих можу навести приклади, коли росіян та румунів записували, як українців, а українців - як росіян...

Що пропонуєте? Просто питати, ким себе людина вважає? Вимагати формального документального підтвердження? Чи у всіх сумнівних випадках проводити судове розслідування і ділити населення за категорією "українськості"? У цього батько/мати, діди/баби - українці - перша категорія, а в цього баба-полячка - друга, баба-татарка чи дід-поляк - третя, а як росіянин вліз - так і п'ята... Так тоді цілі області й регіони слід вважати неповноцінними.

У народів з гіпертрофованим національним відчуттям є традиції визначення "крові": єврей - той, в кого мати єврейка, турок - в кого батько турок... Ну немає такого у нас! Пропонуєте ввести?

Коли Україна набувала самостійності, першим документом була Декларація. І у ньому фігурувало поняття "Народ України" - тобто всі її громадяни. А зараз "національно свідомі" починають пересмикувати: є, мовляв, "Український народ" і є зайди, що йому жити заважають уже самим фактом свого існування і тому повинні сидіти тихо і мовчати у тряпочку. А вони чогось не хочуть, чогось кажуть, що є рівноправними громодянами цієї країни. І не виженеш же їх - 10 000 000... А ще є "російськомовні українці", котрі хочуть розмовляти російською і не вважають вояків УПА героями, а росіян - ворогами... Що з ними робити? У канцтабори, на перевиховання?

Супчик

Съёмщик
Може обійдуться тестом на рівень національної свідомості та лояльності до української ідеї?

Vlad_S

Скептик
...Що пропонуєте? Просто питати, ким себе людина вважає? Вимагати формального документального підтвердження? Чи у всіх сумнівних випадках проводити судове розслідування і ділити населення за категорією "українськості"? У цього батько/мати, діди/баби - українці - перша категорія, а в цього баба-полячка - друга, баба-татарка чи дід-поляк - третя, а як росіянин вліз - так і п'ята... Так тоді цілі області й регіони слід вважати неповноцінними...
И эти самые регионы, в строгом соответствии с принципами политического национализма, потребуют себе государственного суверенитета, чтобы самостоятельно определять - кто у них какой категории :)

Randomize

Забанен
Т.е. собеседованием в парткоме :)
Чем вас партком не устраивает? ВЫ ж за СССР голосовали тут в опросе ;) А какая разница, украинский язык будет или русский, главное что мы снова начнем строить комунизмЪ? Все равно бензина по 12 коп не будет НИКОГДА )

Vlad_S

Скептик
Чем вас партком не устраивает? ВЫ ж за СССР голосовали тут в опросе ;)...
Я не за СССР голосовал, а за КПУ, да и то по приколу :)
А что касается сабжа, то уж очень он на КПСС смахивает, только вместо трех бород и лысины портреты другие, а вместо "рабочего класса" "титульная нация" :)

Zuzuka

прагну...
вже писали як визначати українеця. почитайте попередні пости

mi][a

Человеку нужен человек
наведіть приклад країни, окрім нашої, де владні мужі не є представниками національності тієї країни де вони живуть и поводять себе настільки неадекватно...
зачекайте... ви так і не назвали представників влади, які не є українцями... окрім розмов про якісь анкети жодного аргументу не було

Останнє редагування:

Randomize

Забанен
Міха, анкета - документ, такий як і паспорт, чи громадянство в паспорті - не аргумент? Ми не Розенберги, до трусів заглядати не будемо, і попутньо міряти носи.
Я взагалі не розумію одного, як у нас в ВРУ можуть сидіти депутати, у яких подвійне громадянство???? За Законом, в Україні нема фіз осіб з подвійним громадянством.
Конкретний приклад - Тимошенко, в інтернеті купа публікацій на цю тему, і ЖОДНОЇ не було спростовано. Сама Тимошенко заявляла що дід у неї латиш, а як виявилося, у Латвії нема ЖОДНОГО носія такого прізвища, і так далі і тому подібне. Проте нещодавно вона заявила що її предки козаки до 7-го коліна :lol:. Особисто в мене не буде ніколи довіри до людини, яка приховує хто вона є. Особливо це стосується євреїв, що б"ють себе п"ятою в груди, волаючи "Я українець -ка, та ще й патріот (??? ізраїлю)". Однозначно це злодії. І таких дуже багато сидить у ВРУ. З цим я погоджуюсь з ВО, але чомусь упевнений що вони як мінімум наламають дров, давши можливості банді під назвою "міратворци Фєдєрациі" привід для захисту своїх щойно "оросієних", таких як "лорд", наприклад, (може тільки в мріях з російським паспортом, але на формі точно) від "фашистів". І повірте, за нас заступляться так, як заступились за Грузію - тобто ніяк.
Я вже мовчу про самих євреїв, які вважають що тільки вони мають право канючити гроші у світа за нібито "геноцид" (хоча як можна назвати геноцидом, коли наказ на вбивство євреїв відали євреї). Згадайте що було з ректором МАУП, який по п"яні бовкнув не подумавши, а декотрі сенатори у США після "кляузи" наших сіоністів одразу відновили "поправку Возняка-Вєніка".
Висновок по ВО"Свобода" : завжди після таких галопуючих інфляцій і колапсу економіки до влади приходять націоналісти, це закономірно. До сьогоднішніх часів. Тому у Тягнибока повинно було б вистачити клепки в голові не провокувати поборників "демократії", що палять людей білим фосфором, на вчинки щодо розчленування та поглинання нашої країни. Але з того небагатого що я побачив клепки у нього явно не вистачає. Тому голосувати за нього не буду, а там видно буде, може і варіанту іншого не буде, а може як минулого разу у списках мене не знайдуть;).

Зверху