ВО "Свобода"

Проголосували б Ви за Тягнибока на виборах 2010?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    200

Randomize

Забанен
років мені нормально, є власна сім"я, дитина, робота і на життя не жаліюсь.
а чому це ви людей заочно вішаєте? ви яке право маєте: це підсудна справа із образою та зазіханням на життя. зі словами обережніше!
Да не зазіхаю я на вас, боронь Боже )). Це просто констатація, і не більше. Так завжди було - голодні пожирали багатих, а за разом і тих, хто поруч опинився.
міняти влади сенсу нема? ну сидіть дивіться як ті пани чубляться і сподівайтеся на диво. колишні комуністичні країни заходу пройшли люстрацію і такі товстосуми як у нас пішли із своїх посад і це їх врятувало
Виходячи з ось цього:
це підсудна справа із образою та зазіханням на життя.
я міняти владу не збираюся (і хоча б тому, що дана операція називається "шило на мило", скільки разів ми їх не обирали б), набагато легше примусити їх працювати, бо повірте, розума у них для цього вистачає, тільки мотивації не має :cool:

Randomize

Забанен
українець, це той хто вважає у кого коріння українське.
а в принциповості, так в программі видно, що з комуністами ми принципово розрізняєсмось
... Це той, хто любить Україну, а хто він там за корінням, єврей чи папуас - байдуже ;). Ось так. Доречі, ви шотландців бачили, правда ж красиві? Це я до того, що наша різноманітність нам тільки на користь (ну якщо використовувати її з розумом).

Zuzuka

прагну...
просто думки: якщо вважаєте, що легше примусити працювати їх ніж привести нових, то діліться своїм "легким" механізмом, несіть ідею в маси. якщо це звісно не просте патякання.

а ми тут нагадаю Свободу обговорюємо.ну от як буде за що Свободу їсти, тоді поговоримо.

українець це той хто етнічно належить до українців. а папуаси про нашу державу не знають, вони і про свою не здогадуються!

Randomize

Забанен
просто думки: якщо вважаєте, що легше примусити працювати їх ніж привести нових, то діліться своїм "легким" механізмом, несіть ідею в маси. якщо це звісно не просте патякання.

а ми тут нагадаю Свободу обговорюємо.ну от як буде за що Свободу їсти, тоді поговоримо.

українець це той хто етнічно належить до українців. а папуаси про нашу державу не знають, вони і про свою не здогадуються!
Хм, я щось казав про "належання"? Я казав про коріння, ви плутаєтесь у поняттях. Української раси не існує ;) Любити Україну - це бажати добра та розвитку (і втілювати у життя) відновлення та розвиток української культури, економіки мови та іншого. Ті хто за двомовність - не українці, ті хто за поглинання нашої країни іншою - не українці. І ті що патякають як вони люблять Україну, а на ділі зовсім іншу країну - теж не українці. Для таких взагалі раджу почитати В. Яна "Батий", там доладно показано, за що тримають таких "блазнів".
У ВО є мотивація (ті самі зойки про безмежну любов до Батьківщини), але нема конкретного плану розвитку, нема міжнародних зв"язків, штату спеціалістів по всіх галузях економіки (реальних спеціалістів, а не тих, що називаються "експертами" та проводять "незалежні експертизи"). Вони повторюють помилку Бандери, про що я писав вище (і ви я, так зрозумів не прийняли це до уваги). Чому замість того щоб вчитися на помилках, історії, та досягнень інших країн, ви пропонуєте нам чергову "гулю" на лобі та синці самі знаєте де?

Vlad_S

Скептик
українець, це той хто вважає у кого коріння українське...
Т.е. абсолютно кто угодно. Тогда какие у вас могут быть претензии к тем самым 94% депутатов ВР, которые не являются этническими украинцами :)
...в программі видно, що з комуністами ми принципово розрізняєсмось...
Только тем, что у них "пролетариат", а вас "титульная нация" :)

Вот и разобрались, как будут определять кто пренадлежит к "титульній нації", а кто нет. Оказывается, определять будут по "теории крови", а с остальными как поступать думаете? С теми, у кого корни не украинские?

У меня вопрос, кто дал право вообще проводить какую-либо "иерархию наций", абсурдно рассматривать людей лишь с позиции принадлежности к какой-либо нации, необходимо рассматривать с позиции Личности и только.

Zuzuka

прагну...
Randomize, Vlad_S відповіддю на ваші питання буде інфа на офіційних сайтах

Vlad_S персонально для вас третій раз: це принципово різні ідеологічні сили і базуються на різних засадах. прочитайте статут КПУ і Свобода, далі програми. але якщо у вас вже всталене враження то рекомендую розконсервуватися і відкрити нове для себе!

Randomize, дякую, читали. різнокваліфіковані спеціалісти у Свободі є, навіть цілий штаб. багато хто наробив ще жахливіших помилок ніж Бендера. лишень той не помиляється , хто нічого не робить

Zuzuka

прагну...
Вот и разобрались, как будут определять кто пренадлежит к "титульній нації", а кто нет. Оказывается, определять будут по "теории крови", а с остальными как поступать думаете? С теми, у кого корни не украинские?

У меня вопрос, кто дал право вообще проводить какую-либо "иерархию наций", абсурдно рассматривать людей лишь с позиции принадлежности к какой-либо нации, необходимо рассматривать с позиции Личности и только.
Гітлер - особистість? угу. ієрархію націй робив гітлер. уважно почитайте. там нижчою расою були цигане, далі евреї, а трохи згодом ми, слав"яни, потім европейці ну і богами були ясна справа німці. оце вам підхід включаючи особистістний
АЛЕ Свобода пропонує, щоб українці були головними у своїй країні і чітко визначити права меншин. партія любить всі нації, але українців любить більше. так само як ви ж свою маму та сім"ю любите більше за сусіда, навіть якщо він дуже сильна особистість? я - так! думаю як і кожен.

поняття титульної нації існує в усіх розвинених країнах. і якщо хтось почне у тих країнах захищати іноземну державу та принижувати націю, то йому розкажуть, а може і покажуть :furious: не відходячи від міста промови.

Гітлер - особистість? угу. ієрархію націй робив гітлер. уважно почитайте. там нижчою расою були цигане, далі евреї, а трохи згодом ми, слав"яни, потім европейці ну і богами були ясна справа німці. оце вам підхід включаючи особистістний
Это к чему? Я про Гитлера не говорила - это, во-первых; во-вторых, если уж вдаваться в подробности, то родоначальником "теорий крови" был Розенберг.

Личностный подход к данной теории вообще никаким боком не относится. Личностный подход предполагает рассматривать человека с позиции его знаний, умений, способностей, моральных качеств, которые могут быть полезны данному обществу, не вдаваясь в подробности кем были его прабабушка/прадедушка. И не давать привилегии, образно "бомжу Васе", лишь за то, что у него корни украинские.

Любовь к личностному подходу тоже никаким боком не относится.

В развитых странах стремятся не к иерархии наций, а к гражданскому, здравому обществу, прежде всего.

зы:
Свобода пропонує, щоб українці були головними у своїй країні
А что, сейчас кто-то иной?

Останнє редагування:

Randomize

Забанен
Те кто ее применил первыми, и поверьте, это был не Адди Шикельгрубер.
И не Розенберг.
А что, сейчас кто-то иной?
Да иной. Родоначальники теории крови.

Останнє редагування:
Зверху