Liberte o Muerte
Α|Ω
В идеологии национал-социализма принято считать Розенберга, но естественно полностью с Вами соглашусь, что и до него "умы" были
Они были есть и будут, так же как и государства в которых стать гражданином может только тот, у кого в крови (задумайтесь!!!) были эти сами граждане. Розенберг просто скопировал то, что было, и работало. Между прочим национал-социалисты много дали современной цивилизации:от компьютеров до ракет. Моя позиция в данном вопросе такова - отсекать все негативное, и принимать все позитивное.В идеологии национал-социализма принято считать Розенберга, но естественно полностью с Вами соглашусь, что и до него "умы" были
у 94% депутатів в анкетах прочерки стоять у графі національність?Свобода пропонує, щоб українці були головними у своїй країні? в тому то і справа, що 94% вр невідомо якої національності. в анкетах у графі національність прочерки ставляються
Если речь идет о словесной мишуре и благоглупостях, типа: "дать, увеличить, предоставить, обеспечить и т.д и т.п.", - то их можно вписывать в программу и устав любой партии, будь то КПУ, "Свобода" или партия вольных водопроводчиков. Дело не в словах, а в основополагающем принципе...Vlad_S персонально для вас третій раз: це принципово різні ідеологічні сили і базуються на різних засадах. прочитайте статут КПУ і Свобода, далі програми...
Ну что тут еще скажешь. Маразм крепчал...партія любить всі нації, але українців любить більше...
наведіть приклад країни, окрім нашої, де владні мужі не є представниками національності тієї країни де вони живуть и поводять себе настільки неадекватно.у 94% депутатів в анкетах прочерки стоять у графі національність?
навіть якщо припустити, що так і є... 1 слово робить їх неукраїнцями?
До свободи вступають ті, хто хоче з цього "бабла настругать" )))) Я це точно знаю ).Гарно вдома сидіти і писати, що всі ідіоти. а щось корисне зробити зась-створіть свою силу, а ми подивимся в кого краще з маячнею
якщо вам не подобаються засади Свободи, то памятайте, що це не якась там партія Кирпи, куди усіх залізничників насильно затягнули, а до Свободи люди вступають вільно, тим більше нам люди, які не носять у собі національну ідею в партію для збільшення кількості членів не потрібні!