просто думки: якщо вважаєте, що легше примусити працювати їх ніж привести нових, то діліться своїм "легким" механізмом, несіть ідею в маси. якщо це звісно не просте патякання.
а ми тут нагадаю Свободу обговорюємо.ну от як буде за що Свободу їсти, тоді поговоримо.
українець це той хто етнічно належить до українців. а папуаси про нашу державу не знають, вони і про свою не здогадуються!
Хм, я щось казав про "належання"? Я казав про коріння, ви плутаєтесь у поняттях. Української раси не існує
Любити Україну - це бажати добра та розвитку (і втілювати у життя) відновлення та розвиток української культури, економіки мови та іншого. Ті хто за двомовність - не українці, ті хто за поглинання нашої країни іншою - не українці. І ті що патякають як вони люблять Україну, а на ділі зовсім іншу країну - теж не українці. Для таких взагалі раджу почитати В. Яна "Батий", там доладно показано, за що тримають таких "блазнів".
У ВО є мотивація (ті самі зойки про безмежну любов до Батьківщини), але
нема конкретного плану розвитку, нема міжнародних зв"язків, штату спеціалістів по всіх галузях економіки (реальних спеціалістів, а не тих, що називаються "експертами" та проводять "незалежні експертизи"). Вони повторюють помилку Бандери, про що я писав вище (і ви я, так зрозумів не прийняли це до уваги). Чому замість того щоб вчитися на помилках, історії, та досягнень інших країн, ви пропонуєте нам чергову "гулю" на лобі та синці самі знаєте де?