ВО "Свобода"

Проголосували б Ви за Тягнибока на виборах 2010?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    200

МАХ

Active Member
Бедная, несчастная Украина! Ну все вокруг прям ополчились вокруг её...
Где же справедливость?
И если вы хотите "нейтральную власть", то чего поддерживаете Тягныбока, он же за ЕС и НАТО!
А з якого переляку це я підтримую ВО Свобода??? зараз я не підтримую жодну із партій... хоча з нинішніх Свобода це напевне для мене кращій з ІСНУЮЧИХ варіант…

Zuzuka

прагну...
И если вы хотите "нейтральную власть", то чего поддерживаете Тягныбока, он же за ЕС и НАТО!
помилочка. Олег Тягнибок і ВО Свобода вважають оптимальним шляхом розвитку держави військову позаблоковість України .

Shah

Member
помилочка. Олег Тягнибок і ВО Свобода вважають оптимальним шляхом розвитку держави військову позаблоковість України .
А что вы скажите по этому поводу?

Зовнішня політика. Оборона. Національна безпека

Всеукраїнське об'єднання "Свобода" дотримується засад, що в зовнішній політиці держави необхідно перейти від політики невизначеності і постійного балансування до політики чітких позицій і керуватися винятково національними інтересами. Партія вважає, що в сучасних умовах однополярного світу національні інтереси України полягають у вступі до Північноатлантичного альянсу. Членство в НАТО означає для України бути в товаристві найрозвиненіших і наймогутніших країн світу. На сьогодні членство в НАТО означає надійний захист нашої держави від можливих агресивних зазіхань третьої сторони, а отже, - безпечне майбутнє для наших дітей. Врешті, членство в НАТО -означає підтримати вибір наших братів-слов'ян - болгарів, поляків, хорватів, словенців, словаків, які вже стали членами альянсу.

Партія - за вступ України до Євросоюзу. Українці - європейський народ. Це означає, що в українців спільні з європейцями такі цінності, як свобода, справедливість, національна ідентичність, повага до особи, самоповага, бажання жити за правилами, перевага і верховенство закону. Сучасний світ неоднорідний: є і багаті, і бідні країни, є і високорозвинені, і відсталі суспільства - членство України у Євросоюзі дасть змогу українцям жити в умовах світової вищої ліги і широко користуватися цивілізаційними досягненнями в Європі, а також вільно, без усяких віз, мати змогу пересуватися по світу. ВО "Свобода" буде активно проводити агітаційну і роз'яснювальну роботу про переваги європейського вибору.

Zuzuka

прагну...
у Сумах Тягнибок казав, що у данний момент Свобода притримується позаблоковості НАТО. згідно зі статутом партії лідер може висловлюватись від імені всієї організації.

Shah

Member
Мало ли что там вам Тягнибок говорил. Эта информация взята из программы партии на официальном сайте ВО Свобода.

hed1n.ru

стебанутый
у Сумах Тягнибок казав, що у данний момент Свобода притримується позаблоковості НАТО. згідно зі статутом партії лідер може висловлюватись від імені всієї організації.
эх вы! член партии!))) смешно не знать програму :) зарплату не платят, решили программу не читать? :)
Вот, прочтите...

Вкладення

• 84.2 КБ Перегляди: 214

МАХ

Active Member
А ви назвіть хоча б одну політичну силу яка за нейтралітет??? Тільки таку щоб мала чіткий план співробітництва з НАТО і Росією, а також план розвитку Військових сил України!
А між незрозумілим планом співпраці з Росією, краще діяти за читко визначеними пунктами з НАТО…

Shah

Member
MAX, прочти вот это...

..а потом программу партии и тогда поймёшь о чём пишу я и hed1n.ru!

Zuzuka

прагну...
hed1n.ru ніяких офіційних статусів члена будь-яких партій у мене немає і не було. покищо.
ви знову помилились. цікавлюсь партійними документами, які є на сайті Свободи і доступні усім бажаючим.

стосовно НАТО. Свобода розглядає НАТО, як організацію, яка може тимчасово прихистити Україну від можливих зазіхань на теріторіальну цілісність. не більше.
але після зникнення загрози бути позаблоковою.
Свобода розуміє, що зараз Україну в НАТО ніхто не візьме через становище армії та її фінансування. але все буде!

про Евросоюз. я у своєму повідомленні зазначила, що позаблоковість військову. читайте уважно і не виокремлюйте зайвого.

Зверху