Bi(ookl
New Member
Ответ: "Настоящий мужчина". Манипуляция?
"ви просто не бачили жінки" - вы намекаете на себя? т.е. большинство женщин такие же? Понаблюдайте в жизни, или сравните свои посты с другими, может ОБЪЕКТИВНЕЕ будете. Не надо все воспринимать персонально.
Где я это писал? Хорошее воображение? Я в который раз убеждаюсь что вы девушка не умеете читать, додумываете за других и не хотите вникать в суть вопроса.Pluto сказав(ла):чомусь ви кажете, що жінки здатні лише попадати під вплив тб, читати глянцеві журнали, цілими днями ходити по крамницях.........
Т.е. по вашему я сижу в одинокой комнате возле комьютера и никого не вижу? Я не равняю всех, а лишь говорю о распространенном явлении, которое свойственно некоторым.Pluto сказав(ла):ви просто не бачили жінки, і самі мислите на рівні стереотипів, які пропагандуються масовою культурую і тим самим тб.....
"ви просто не бачили жінки" - вы намекаете на себя? т.е. большинство женщин такие же? Понаблюдайте в жизни, или сравните свои посты с другими, может ОБЪЕКТИВНЕЕ будете. Не надо все воспринимать персонально.
Это возможно вы их видите такими(мои темы). Я вполне разделяю мнение об обратном явлении про "настоящих женщин".Pluto сказав(ла):мені набридло, що такі люди, як ви роблять з нас вид тварин із певними звичками...
ми теж особистості.....
може ваші особисті негаразди пов"язані саме з таким ставленням до жінок? зрозумійте, що ми різні, але рівні у всьому і тоді вас перестануть ігнорувати....
а зараз ваші пости викликають у мене лише огиду.....
це так низько і це не варте вас, тим паче, якщо ви претендуєте на звання людини високоінтелектуальної і сучасної......
ЗІ шановні модератори!пан Bi(ookl створює теми, які принижують як жінку, так і людину взагалі. це, здається суперечить навіть конституції.......