Янукович і Партія регіонів

Проголосували б Ви за Януковича на виборах 2010?


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    378
Статус
Закрита.

Life-ua

+ плюс - минус
Re: Відповідь: Янукович предает свои идеалы!

В Луганську массовий сплеск судових позовів на боржників по комунальним платежам. Повідомляється, що майно неплательщіків буде розпродаватися з аукціонів ... з цієї новини згадались слова самого "послідовного" про те, що ні за яких підвищень тарифів нікого з громадян за несплату не будуть виганяти на вулицю...
Самое смешное что Партия Регионов во главе с Януковичем - самую весёлую жизнь устроила именно в Донецке и Луганске (там где за него голосовали) - что людей теперь массово на улицы выкидывают (это называется : Покращення життя вже сьогодни )
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Янукович предает свои идеалы!

Ви цьому також не вірете? Порада лише одна - дивіться новини по телевізору, бажано різні канали (по ТРК-Україна такого не покажуть, а ось програма "5 копійок" з Романом Чайкою в досить цікаво-іронічній формі розповідає про "ляпи" політиків, причому, незалежно від їх кольору).
Якщо цікаво, розкажу більш детально... Під час своєї поїздки до одного з регіонів України прем"єр-міністр був присутній на відкритті храму. Хотів сказати красиву промову, але перестарався - заявив, що є знаковим те, що така подія відбувається в день закінчення Великого посту. А до свята Великдня без малого залишалось ще 2 місяці.
Просто не треба іронізувати над тим, чого Ви не знаєте.
 

sniper

New Member
Re: Янукович предает свои идеалы!

Так этож не значит, что он укоротил, просто ошибся.
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Янукович предает свои идеалы!

Ви хоч вірите самі в те, що пишете, чи просто намагаєтесь підсолодити собі пігулку? Як це можна так помилитись? Це те ж саме, що Новий рік перенести на перше грудня! Напівписьменна бабця з глухого села знає, коли буде Пасха, а публічний чиновник вищого рангу, який себе підносить як людину глибоковіруючу, що годинами молиться на святій горі Афон - раптом на знає. Не смішіть людей.
Поки Янукович має імідж політика дружнього до Москви. Але рано чи пізно він буде змушений захищати саме інтереси України, навіть, якщо вони не будуть враховувати інтереси Кремля. Тоді почнеться кепкування та цькування з боку Росії (маємо схожі приклади), і подібні "ляпи" будуть просто знахідкою для якогось там Задорнова (а злословити він вміє, наприклад, над Бушем та американцями). І кепкуючи над Януковичем, потішатись вони будуть над всіми нами.
 

sniper

New Member
Re: Янукович предает свои идеалы!

Напиши ему об этом.
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Янукович предает свои идеалы!

Я пишу тобі, бо ти захищаєш його так наполегливо!
 
Статус
Закрита.
Зверху