Відповідь: eRepublik. еУкраїна на порозі війни!
Wiverni і Mr.Alex.R, то чиї?
Не уважно ви читали те, що я вище писав. Будівельна компанія, на яку ви влаштувались має якість 4. Вона вас дуже швидко приб'є, бо кожного дня буде віднімати по 4 здлоров'я, а відновляти по стільки не вистачає зп навіть у гравців з 5 скілом. Крім того Mr.Alex.R підписав собі смертний вирок не полікувавшись у шпиталі. Якщо це не мультінік Wiverni, то краще зробити нового, бо на того, щоб його велнес відновити, знадобиться дуууже багато грошей. А якщо мультінік, то краще взагалі про нього забути.
Повторю ще раз, дуже стисло:
1. Почавши е-життя, ні в якому разі не треба влаштовуватись на підприємство, на якому під назвою стоїть більше 1 зірочки. Зірочки для вас означають, скільки здоров'я буде відбирати робота на такому підприємстві. Взагалі не маючи власного хоча б 2-х зіркового будинку і скілу більшого за 2, на підприємства з двома зірками краще і не дивитись. Про тих, на яких ще більше зірок, тим більш.
2. Воювати можна тепер з 3-го рівня. Але якщо ви зробили дурницю і "народились" у регіоні де нема шпиталю, краще цього не робити. А ще краще купити квіток і переїхати у регіон Поділ, або у інший, де є шпиталь. Початкових 5 уан якраз вистачить на квіток.
3. Після того, як повоювали, у той самий день потрібно полікуватись у шпиталі. Після нещодавніх змін у шпиталі відновиться тільки те здоров'я, яке було втрачено під час бою у цей день і не більше. І лише 1 раз на день. І не більше максимального значення, яке може вилікувати шпиталь. У нас вони усі 5-ти зіркові і відновити можуть 50, тож стріляти можна лише 5 разів, бо за кожний постріл втрачаєте по 10 здоров'я. І ще раз. Стрільнете 4 раза, втратите 40 велнесу, шпиталь відновить 40, якщо того ж дня полікуєтесь. Вдарите 5 разів - відновить стільки, скільки втратили. Вдарите 6 разів - втратите 60 здоров'я, а відновиться у шпиталі лише 50. Вдарите ще раз після лікування, і це здоров'я у шпиталі ви вже не відновите, ні сьогодні, ні завтра, і доведеться його відновляти за шалені гроші - 1 пункт за 1,62 уан і не більше 10 за добу.