посеешь поступок - пожнешь привычку,
посеешь привычку - пожнешь характер,
посеешь характер - пожнешь жизнь
Банально робити висновки під впливом емоцій, а не від конкретних фактів.. часу ж звісно представити їх у вас не знайшлося… А же розумніша людина сказала…То МАХ
Хватит перекручивать чужие слова и косить под дурочку, читать противно. А то как говорил один умный человек
Существа,напроч лишонные агрессии,обречены на вымирание.
тогда о чем мы вообще с Вами спорим?:shock:ситуацію після дефолту, мені, як не економісту важко спрогнозувати…
я говорил о торговле (внешней торговле), Вы - о инвестициях. Для Вас это одно и то же?Тобто ви вважаєте що дефолт залучить в Україну інвестиції?.. але ж інвестиції ж бувають різними…
Ой, Вы такой умный, может пойдете в правительство?:razz:Мало теорії? У виробництві розрізняються 4 типи економічних систем… Не регульована (навіть не можу привести приклад, можливо Сомалі…), Регульована (це майже всі країни, сучасний тип), Командно-адміністративний(Китай, СССР), Традиційна економіка (деякі країни Африки і Азії…).. першу й другу я відкидаю… Ви як економіст, розумієте ж що ті два типи до України не відносяться… І тут хочу нагадати що Комуністичну економіку СССР, вивчають як експериментальну, і називають невдалою… мені наприклад дивно… так були маса проколів, але називати часи розбудови, індустріального буму, перестройки не вдалими, як на мене не зовсім вдало… регульована ж досить вразлива, і має велику залежність від банківської сфери, яка в свою чергу, досить залежна від стабільності… криза то взагалі створена штучно… і навмисне... Навіщо ж я це писав?... Бо я вважаю, що Україні потрібно поєднувати регулювань і командно-адміністративну економіку в сфері виробництва… тому на мою думку держава повинна інвестувати в розвиток легкої, машинобудівної, технічну промисловість, а також в с/г. й самій керувати, але й від регульованої, не відмовлятися… це б стримувало спекуляційні ціни, та припинити приватизацію що унеможливило б монополізації окремих сфер….
Вы не обижайтесь, но я же не рассуждаю допустим на тему того, как функционирует кровеносно-сосудистая система в человеке, потому что я не кардиолог и у меня нет специальных знаний в этой области. Так же я вряд ли смогу адекватно спорить с Вами в той области, в которой именно Вы являетесь специалистомP.S. якщо вас «коробить» потрібно вказувати (цитувати!) від чого саме… і чому… а не кидати слова на вітер…
MAX меня спросил по "теории", я ему по теории вкратце и ответилВы так теоретически рассуждаете, но ведь у нас страна дураков
Интересно, ктонибуть реальный процен ВВП знает? Думаю таких нет ). Как может работать станок, когда он в руках у Стельмаха? Вот то что ФГИ теперь уже у Тимошенко - не есть хорошо, и сдается мне что она все по возможности продаст (угадайте кому)? Ведь банк, обслуживающий 80% промышленности продала ведьMAX меня спросил по "теории", я ему по теории вкратце и ответил
По последним данным, вовсю заработал печатный станок, это создает предложение гривны, большая часть которой тут же идет на валютный рынок (обменники, межбанк) и давит на курс в сторону повышения, что мы сейчас и наблюдаем.
Еще есть данные, что правительство засекретило сведения о размере и динамике ВВП.
Можно вопрос. А чем хотя бы автор бредовый?Бредовая тема, и автор бредовый!!!!))))))))))