...если бы это не было ТАК грустно! Почитайте записки выжившего при Аргентинском дефолте и посмотрите на дефолт взглядом из нутри...
Советы недалекого ума людей.
"Переведыть усы грошs в товари" - єто вообще повеселило.
Замість того щоб пересмикувати , краще навчіться читати…(можливо ваше не розуміння викликано тим, що я написав українською… не знаю…)… реально думаете что страна выдержит без импорта? ...
Можливо ваше патсталом викликало «и навіщо зняли Семенюк-Самсоненко..» то це доповнення до вашого коментара, бо через цю посаду проходять всі приватизаціїи навіщо зняли Семенюк-Самсоненко... Я нікуди й не літав...наберуться кредитів, надрукують кілька сотень мільярдів… курс підніметься до 20грн… і все… все залежить не лише від ВВП, а й від платоспроможності населення, експорту і імпорту… якщо Україна не буде нічого імпортувати, то про який дефолт може йти мова?
Теперь понятно, почему хотят сбагрить Стельмаха, и зачем сжили Пинзеныка.
Зробили не зробили, не можу сказати, тому що не можу пояснити, одну річ… гривня, це лише українська валюта, яку використовують лише на внутрішньому ринкові… тоді, дивлячись на платоспроможність населення, а також на полиці в магазинах, можна зробити висновок, що гривня, зараз не на руках у населення… дивлячись на те що банки не дають кредити, а також не мають коштів на виплату зарплат і пенсій, а головне не мають коштів на повернення депозитів, виходить що і в банках немає коштів… Враховуючи що держава недофінансовує ряд програм.. робимо висновок, що гривня кудись зникла, в не зрозумілому напрямку… Кому це вигідно? Перше що спало не думку, що це якісь передвиборчі ігри… Але можливо це штучно створений дефіцит гривні, щоб стримати ріст долара, тим самим не втратити свою, як держава платоспроможність по зовнішнім зобов’язанням і тим самим зменшити платоспроможність населення, що до імпортних товарів… Але ж навіщо припиняти фінансування, досить важливих для держави структур (лікарні, учбові заклади..), для мене загадка, так само як і загадка де поділась гривня…Кризу зробили ми самі….
звичайний стьоб.. від вас я не очікував….… то это пожалуй самое плохое... .
не зовсім зрозуміло, що ви маєте на увазі… «материализабильные»... в моєму словниковому запасі такого слова немає……. "материализабильные" амбиции...
Не будимо переходити на особистості… а тим більше розповідати про свої бурні фантазії……. а то вы мне …. напоминаете.
ГКО мало зобов’язання перед іноземними інвесторами… і в Росії, був дефолт по внутрішнім зобов’язанням, його зробили, щоб не допустити дефолт по зовнішнім!....Вы совершенно не те ….
Дефолт, по зовнішнім зобов’язанням. Допускати не можна, так ніхто війною не підуть… але послідують санкції, штрафи. А головне це залог…. Наприклад Аргентина… ми просто віддамо землю європейцям, і будемо її у них же орендувати… або ж Росії трубу і Крим подаруємо і все…. Внутрішній же дефолт, жоден політик, перед президентськими виборами не оголосить….Не так страшен черт (дефолт), как его малюют.
Вже дійшло.. пропідалив) просто багатьом пенсії не нараховують, саме пінсіонерам….MAX! Пенсию получают также …
До того ж з наступної неділі заняття з 7 години ранку до 7 вечора, напевне щоб економити на світлі….А потом за 1.5 месяца догнать всю прораму…
, за які шиши... російські олігархи втратили 60% своїх капіталів... а от за борг, наприклад за газ.. можливо... або ж нашкребуть 5 млрд. на кредит...Путин купит Севастополь да Великую Украинскую Трубу
Так и я о том же - русским сейчас не до чужих проблем, со своими бы разобраться......за які шиши... російські олігархи втратили 60% своїх капіталів... а от за борг, наприклад за газ.. можливо... або ж нашкребуть 5 млрд. на кредит….
А по осени созревает всё, в т.ч. и проблемы. Возмите статистику - все сколько-нибудь значимые события происходили в основном со второй половины августа до конца октября. Нынешние события, кстати, тоже...А що восени? Панікьори….
...если бы это не было ТАК грустно! Почитайте записки выжившего при Аргентинском дефолте и посмотрите на дефолт взглядом из нутри...
Тогда вы поймете зачем продукты, пистолеты и запас лекарств...!!!
Все ясно - очередной "украиномовный пЭтриот" :? ваши детские передергивания и перекручивания и коментировать не хочется. Вы б учились лучше в Сельхозе ) потом поработали, а потом и будем говорить о высоких идеалах. А сейчас говорить неочем, логики у вас нету одна теория, а на указанные прорехи в ваших идеях вы реагируете, не совсем этично.Замість того щоб пересмикувати , краще навчіться читати…(можливо ваше не розуміння викликано тим, що я написав українською… не знаю…)
Можливо ваше патсталом викликало «и навіщо зняли Семенюк-Самсоненко..» то це доповнення до вашого коментара, бо через цю посаду проходять всі приватизації
Це лише як приклад, того, що закриття заводів, а тобто падіння ВВП, не все вирішує… і якщо знизилось ВВП, а з ним і знизиться імпорт, то платоспроможність держави не зміниться… Восени ж долар виріс, що знизив попит на імпортовані товари, з полиць магазинів зникли не лише деякі дог оцінні речі, а й навіть м’ясо-молочні вироби, що закуповували сировину за кордоном (приклади, Сумський Мясокомбінат, і Роменський завод молочних виробів…)
Я й не писав, що ми можемо обійтись від імпорту… якщо від деяких товарів ми і можемо відмовитися то без газу нам не обійтися... Забороняти, це просто смішно… ізоляція країни ні до чого доброго не призведе… а от підняття курсу, регулює ситуацію… але такий метод просто банальний… нам потрібно розвивати легку, машинобудівну, наукомістку промисловість, а також сільське господарство, і не чикати на інвестора, це повинна бути державна програма… на такі потреби ми випрацюємо мільярди… ( легкових автомобілів в Україну за рік ввозиться 200-300 тис. на суму десь 3 млрд. доларів, а якщо сюди додати інші види машинобудівельної галузі, то Україна на цьому втрачає від 5 млрд. доларів… легка промисловість (одяг), навіть якщо на кожного взяти по 1000 грн. то це 10 млрд. доларів… А в загальному обсязі Україна витрачає на імпорт від 30млрд доларів (це не включаючи газ, вивіз валюти громадянами…. И т.д.. взагалі ж Україна витрачає до 90 млрд. доларів на рік…) мені цікаво чим ми можемо покрити такі витрати… як не міжбанкові кредити… які після взяття кредиту у МВФ, стали обов’язком держави.. і тепер державний борг, реальний, становить приблизно 120 млрд. доларів…і це аж ніяк не 11% від ВВП… тому вважаю пріоритетним для держави повинно бути, підняття машинобудівельної, легкої, наукомісткої промисловості а також с\г… що б зменшити імпорт, а не заборонити його зовсім…
Зробили не зробили, не можу сказати, тому що не можу пояснити, одну річ… гривня, це лише українська валюта, яку використовують лише на внутрішньому ринкові… тоді, дивлячись на платоспроможність населення, а також на полиці в магазинах, можна зробити висновок, що гривня, зараз не на руках у населення… дивлячись на те що банки не дають кредити, а також не мають коштів на виплату зарплат і пенсій, а головне не мають коштів на повернення депозитів, виходить що і в банках немає коштів… Враховуючи що держава недофінансовує ряд програм.. робимо висновок, що гривня кудись зникла, в не зрозумілому напрямку… Кому це вигідно? Перше що спало не думку, що це якісь передвиборчі ігри… Але можливо це штучно створений дефіцит гривні, щоб стримати ріст долара, тим самим не втратити свою, як держава платоспроможність по зовнішнім зобов’язанням і тим самим зменшити платоспроможність населення, що до імпортних товарів… Але ж навіщо припиняти фінансування, досить важливих для держави структур (лікарні, учбові заклади..), для мене загадка, так само як і загадка де поділась гривня…
звичайний стьоб.. від вас я не очікував….
не зовсім зрозуміло, що ви маєте на увазі… «материализабильные»... в моєму словниковому запасі такого слова немає…
"Речь истины проста."
Платон
Не будимо переходити на особистості… а тим більше розповідати про свої бурні фантазії…
ГКО мало зобов’язання перед іноземними інвесторами… і в Росії, був дефолт по внутрішнім зобов’язанням, його зробили, щоб не допустити дефолт по зовнішнім!....
Дефолт, по зовнішнім зобов’язанням. Допускати не можна, так ніхто війною не підуть… але послідують санкції, штрафи. А головне це залог…. Наприклад Аргентина… ми просто віддамо землю європейцям, і будемо її у них же орендувати… або ж Росії трубу і Крим подаруємо і все…. Внутрішній же дефолт, жоден політик, перед президентськими виборами не оголосить….
Вже дійшло.. пропідалив) просто багатьом пенсії не нараховують, саме пінсіонерам….
До того ж з наступної неділі заняття з 7 години ранку до 7 вечора, напевне щоб економити на світлі….
, за які шиши... російські олігархи втратили 60% своїх капіталів... а от за борг, наприклад за газ.. можливо... або ж нашкребуть 5 млрд. на кредит...
А що восени? Панікьори….
Черговий стьоб у вашому виконанні… логічно б було відповісти на запитання а не кивати на «прорехи» це просто «совсем этично»…Все ясно….
На мою ж думку, патріотичність людини полягає не в її намаганні возвеличити себе патріотом перед кимось, а в її вчинках та думках. Достатньо жити по совісті і честі, знайти своє місце в житті, любити, творити, мріяти на благо собі, своїм близьким, своєї країни!... тому я себе й не величаю величним словом «патріот» і не кидаюсь ним на кожному кроці….Патріотизм (грец. patriótes — співвітчизник, грец. patrís — батьківщина) — любов до Батьківщини, відданість своєму народові, готовність заради них на жертви і подвиги.
Тут навіть не варто коментувати, я не скриваю свого віку, тому ви можете все списувати на мій вік, але є досить влучний афоризм…ваши ….Вы б учились лучше ….. поработали, а потом и будем говорить о высоких идеалах.
Стосовно того, що я не досконало знаю українську мову, і тому іноді користуюся словником не бачу нічого патріотичного…то что у вас…
На відміну від декого я не роблю банальних висновків очередной "украиномовный пЭтриот"… і намагаюсь аргументувати свою точку зору…У щоденній мові, логіка є способом судження що полягає в отриманні висновку із набору припущень. Формальніше, логіка стосується виведення — процесу що продукує нові твердження із вже встановлених.