Дефолт в Украине

Randomize

Забанен
Да да да :))) Это страшилка такая )) Российская Империя без Украины НИЧТО. Сказано умным человеком очень давно.

Elk_Polite

+38О6З7бЗЗ85О my phone
:)
Советы недалекого ума людей.
"Переведыть усы грошs в товари" - єто вообще повеселило. :)
...если бы это не было ТАК грустно! Почитайте записки выжившего при Аргентинском дефолте и посмотрите на дефолт взглядом из нутри...

Тогда вы поймете зачем продукты, пистолеты и запас лекарств...!!!

mangust

патріот
Заяви політиків і експертів про катастрофічну економічну ситуацію в країні розпалюють істерію і посилюють депресію в суспільстві.

Такого висновку дійшли експерти Інституту Горшеніна на основі свого моніторингу всіх видів ЗМІ і щоденного аналізу одержаної інформації.

Як повідомили УНІАН в Інституті Горшеніна, експерт інституту Володимир Застава зазначив, що впродовж останнього місяця експерти інституту виділили тенденцію, що чітко позначилася: певні політичні сили і економічні експерти постійно заявляють про прийдешній економічний колапс, продовольчий дефіцит і навіть про майбутній голод навесні 2009 року.

Такі висловлювання, на думку В.Застави, сприяють деструктивному настрою українців. «Вони розпалюють істерію і посилюють депресію в суспільстві. Автори подібних заяв — злочинці», — вважає експерт Інституту Горшеніна.

За його словами, істерія у ЗМІ з приводу прийдешнього колапсу прямо екстраполюється на очікування людей, які і без того мають тенденцію до погіршення.

Це підтверджують і результати дослідницьких програм Інституту Горшеніна «Пульс кризи». Зокрема, зіставляючи дані хвильових досліджень за жовтень, листопад і грудень 2008 року, експерти інституту дійшли висновку, що українці стали економити навіть на найнеобхіднішому. Так, сьогодні 59,2% громадян економлять на продуктах харчуння, 43,4% — на одязі, а 17,7% — на ліках.

Також, згідно з дослідженнями, збільшилася кількість людей, які вже роблять і планують робити продуктові запаси — з 22% до майже 30%.

«На жаль, певні політичні сили використовують ці тенденції як політичне питання. Своїми гучними заявами у ЗМІ про майбутній дефолт, який відкине нашу країну на 15–20 років назад, про економічний колапс навесні-літом 2009-го і про майбутній голод вони посилюють і без того негативні очікування людей. Невизначеність у завтрашньому дні, що підігрівається деструктивними заявами, викликає у людей бажання економити навіть на найнеобхіднішому. Такі негативні прогнози і безвідповідальні заяви є нічим іншим як злочином проти свого народу», — вважає В.Застава.

Randomize

Забанен
Да, давайте тратится на все подряд, так мы спасем Украину - идиотия, имхо.
По поводу истерии : спичи Тимошенко напоминают истерику Шикельгрубера весной 45-го, когда он распинался "мы вот-вот победим этих русских свиней..." и бла-бла-бла.
Осознание проблемы (как и правильная постановка задачи) - 50% к ее решению, а сидеть и вопить что ничего не случилось, когда мы потеряли почти все рынки за рубежом, а бюджетообразующие отрасли хозяйства стоят - вот ПРЕСТУПЛЕНИЕ ПРОТИВ НАРОДА!

Tropic

New Member
Є затримки з пенсіями, зарплатами, стипендіями. Не фінансуються навіть критичні потреби місцевих бюджетів. Не виконуються інфраструктурні проекти. Про що далі можна казати.

МАХ

Active Member
… реально думаете что страна выдержит без импорта? ...
Замість того щоб пересмикувати , краще навчіться читати…(можливо ваше не розуміння викликано тим, що я написав українською… не знаю…)

и навіщо зняли Семенюк-Самсоненко... Я нікуди й не літав...наберуться кредитів, надрукують кілька сотень мільярдів… курс підніметься до 20грн… і все… все залежить не лише від ВВП, а й від платоспроможності населення, експорту і імпорту… якщо Україна не буде нічого імпортувати, то про який дефолт може йти мова?
Можливо ваше патсталом викликало «и навіщо зняли Семенюк-Самсоненко..» то це доповнення до вашого коментара, бо через цю посаду проходять всі приватизації
Теперь понятно, почему хотят сбагрить Стельмаха, и зачем сжили Пинзеныка.

Це лише як приклад, того, що закриття заводів, а тобто падіння ВВП, не все вирішує… і якщо знизилось ВВП, а з ним і знизиться імпорт, то платоспроможність держави не зміниться… Восени ж долар виріс, що знизив попит на імпортовані товари, з полиць магазинів зникли не лише деякі дог оцінні речі, а й навіть м’ясо-молочні вироби, що закуповували сировину за кордоном (приклади, Сумський Мясокомбінат, і Роменський завод молочних виробів…)

Я й не писав, що ми можемо обійтись від імпорту… якщо від деяких товарів ми і можемо відмовитися то без газу нам не обійтися... Забороняти, це просто смішно… ізоляція країни ні до чого доброго не призведе… а от підняття курсу, регулює ситуацію… але такий метод просто банальний… нам потрібно розвивати легку, машинобудівну, наукомістку промисловість, а також сільське господарство, і не чикати на інвестора, це повинна бути державна програма… на такі потреби ми випрацюємо мільярди… ( легкових автомобілів в Україну за рік ввозиться 200-300 тис. на суму десь 3 млрд. доларів, а якщо сюди додати інші види машинобудівельної галузі, то Україна на цьому втрачає від 5 млрд. доларів… легка промисловість (одяг), навіть якщо на кожного взяти по 1000 грн. то це 10 млрд. доларів… А в загальному обсязі Україна витрачає на імпорт від 30млрд доларів (це не включаючи газ, вивіз валюти громадянами…. И т.д.. взагалі ж Україна витрачає до 90 млрд. доларів на рік…) мені цікаво чим ми можемо покрити такі витрати… як не міжбанкові кредити… які після взяття кредиту у МВФ, стали обов’язком держави.. і тепер державний борг, реальний, становить приблизно 120 млрд. доларів…і це аж ніяк не 11% від ВВП… тому вважаю пріоритетним для держави повинно бути, підняття машинобудівельної, легкої, наукомісткої промисловості а також с\г… що б зменшити імпорт, а не заборонити його зовсім…

Кризу зробили ми самі….
Зробили не зробили, не можу сказати, тому що не можу пояснити, одну річ… гривня, це лише українська валюта, яку використовують лише на внутрішньому ринкові… тоді, дивлячись на платоспроможність населення, а також на полиці в магазинах, можна зробити висновок, що гривня, зараз не на руках у населення… дивлячись на те що банки не дають кредити, а також не мають коштів на виплату зарплат і пенсій, а головне не мають коштів на повернення депозитів, виходить що і в банках немає коштів… Враховуючи що держава недофінансовує ряд програм.. робимо висновок, що гривня кудись зникла, в не зрозумілому напрямку… Кому це вигідно? Перше що спало не думку, що це якісь передвиборчі ігри… Але можливо це штучно створений дефіцит гривні, щоб стримати ріст долара, тим самим не втратити свою, як держава платоспроможність по зовнішнім зобов’язанням і тим самим зменшити платоспроможність населення, що до імпортних товарів… Але ж навіщо припиняти фінансування, досить важливих для держави структур (лікарні, учбові заклади..), для мене загадка, так само як і загадка де поділась гривня…

… то это пожалуй самое плохое... .
звичайний стьоб.. від вас я не очікував….

…. "материализабильные" амбиции...
не зовсім зрозуміло, що ви маєте на увазі… «материализабильные»... в моєму словниковому запасі такого слова немає…

"Речь истины проста."
Платон

…. а то вы мне …. напоминаете.
Не будимо переходити на особистості… а тим більше розповідати про свої бурні фантазії…

Вы совершенно не те ….
ГКО мало зобов’язання перед іноземними інвесторами… і в Росії, був дефолт по внутрішнім зобов’язанням, його зробили, щоб не допустити дефолт по зовнішнім!....

Не так страшен черт (дефолт), как его малюют.
Дефолт, по зовнішнім зобов’язанням. Допускати не можна, так ніхто війною не підуть… але послідують санкції, штрафи. А головне це залог…. Наприклад Аргентина… ми просто віддамо землю європейцям, і будемо її у них же орендувати… або ж Росії трубу і Крим подаруємо і все…. Внутрішній же дефолт, жоден політик, перед президентськими виборами не оголосить….

MAX! Пенсию получают также …
Вже дійшло.. пропідалив) просто багатьом пенсії не нараховують, саме пінсіонерам….

А потом за 1.5 месяца догнать всю прораму…
До того ж з наступної неділі заняття з 7 години ранку до 7 вечора, напевне щоб економити на світлі….

Путин купит Севастополь да Великую Украинскую Трубу
, за які шиши... російські олігархи втратили 60% своїх капіталів... а от за борг, наприклад за газ.. можливо... або ж нашкребуть 5 млрд. на кредит...
А що восени? Панікьори….

Vlad_S

Скептик
...за які шиши... російські олігархи втратили 60% своїх капіталів... а от за борг, наприклад за газ.. можливо... або ж нашкребуть 5 млрд. на кредит….
Так и я о том же - русским сейчас не до чужих проблем, со своими бы разобраться...
...А що восени? Панікьори….
А по осени созревает всё, в т.ч. и проблемы. Возмите статистику - все сколько-нибудь значимые события происходили в основном со второй половины августа до конца октября. Нынешние события, кстати, тоже :)

YUPI

Подполье
Модератор
...если бы это не было ТАК грустно! Почитайте записки выжившего при Аргентинском дефолте и посмотрите на дефолт взглядом из нутри...

Тогда вы поймете зачем продукты, пистолеты и запас лекарств...!!!

дайте пожалуста ссылочку очень интересно почитать.

Randomize

Забанен
Замість того щоб пересмикувати , краще навчіться читати…(можливо ваше не розуміння викликано тим, що я написав українською… не знаю…)

Можливо ваше патсталом викликало «и навіщо зняли Семенюк-Самсоненко..» то це доповнення до вашого коментара, бо через цю посаду проходять всі приватизації

Це лише як приклад, того, що закриття заводів, а тобто падіння ВВП, не все вирішує… і якщо знизилось ВВП, а з ним і знизиться імпорт, то платоспроможність держави не зміниться… Восени ж долар виріс, що знизив попит на імпортовані товари, з полиць магазинів зникли не лише деякі дог оцінні речі, а й навіть м’ясо-молочні вироби, що закуповували сировину за кордоном (приклади, Сумський Мясокомбінат, і Роменський завод молочних виробів…)

Я й не писав, що ми можемо обійтись від імпорту… якщо від деяких товарів ми і можемо відмовитися то без газу нам не обійтися... Забороняти, це просто смішно… ізоляція країни ні до чого доброго не призведе… а от підняття курсу, регулює ситуацію… але такий метод просто банальний… нам потрібно розвивати легку, машинобудівну, наукомістку промисловість, а також сільське господарство, і не чикати на інвестора, це повинна бути державна програма… на такі потреби ми випрацюємо мільярди… ( легкових автомобілів в Україну за рік ввозиться 200-300 тис. на суму десь 3 млрд. доларів, а якщо сюди додати інші види машинобудівельної галузі, то Україна на цьому втрачає від 5 млрд. доларів… легка промисловість (одяг), навіть якщо на кожного взяти по 1000 грн. то це 10 млрд. доларів… А в загальному обсязі Україна витрачає на імпорт від 30млрд доларів (це не включаючи газ, вивіз валюти громадянами…. И т.д.. взагалі ж Україна витрачає до 90 млрд. доларів на рік…) мені цікаво чим ми можемо покрити такі витрати… як не міжбанкові кредити… які після взяття кредиту у МВФ, стали обов’язком держави.. і тепер державний борг, реальний, становить приблизно 120 млрд. доларів…і це аж ніяк не 11% від ВВП… тому вважаю пріоритетним для держави повинно бути, підняття машинобудівельної, легкої, наукомісткої промисловості а також с\г… що б зменшити імпорт, а не заборонити його зовсім…

Зробили не зробили, не можу сказати, тому що не можу пояснити, одну річ… гривня, це лише українська валюта, яку використовують лише на внутрішньому ринкові… тоді, дивлячись на платоспроможність населення, а також на полиці в магазинах, можна зробити висновок, що гривня, зараз не на руках у населення… дивлячись на те що банки не дають кредити, а також не мають коштів на виплату зарплат і пенсій, а головне не мають коштів на повернення депозитів, виходить що і в банках немає коштів… Враховуючи що держава недофінансовує ряд програм.. робимо висновок, що гривня кудись зникла, в не зрозумілому напрямку… Кому це вигідно? Перше що спало не думку, що це якісь передвиборчі ігри… Але можливо це штучно створений дефіцит гривні, щоб стримати ріст долара, тим самим не втратити свою, як держава платоспроможність по зовнішнім зобов’язанням і тим самим зменшити платоспроможність населення, що до імпортних товарів… Але ж навіщо припиняти фінансування, досить важливих для держави структур (лікарні, учбові заклади..), для мене загадка, так само як і загадка де поділась гривня…

звичайний стьоб.. від вас я не очікував….

не зовсім зрозуміло, що ви маєте на увазі… «материализабильные»... в моєму словниковому запасі такого слова немає…

"Речь истины проста."
Платон

Не будимо переходити на особистості… а тим більше розповідати про свої бурні фантазії…

ГКО мало зобов’язання перед іноземними інвесторами… і в Росії, був дефолт по внутрішнім зобов’язанням, його зробили, щоб не допустити дефолт по зовнішнім!....

Дефолт, по зовнішнім зобов’язанням. Допускати не можна, так ніхто війною не підуть… але послідують санкції, штрафи. А головне це залог…. Наприклад Аргентина… ми просто віддамо землю європейцям, і будемо її у них же орендувати… або ж Росії трубу і Крим подаруємо і все…. Внутрішній же дефолт, жоден політик, перед президентськими виборами не оголосить….

Вже дійшло.. пропідалив) просто багатьом пенсії не нараховують, саме пінсіонерам….

До того ж з наступної неділі заняття з 7 години ранку до 7 вечора, напевне щоб економити на світлі….

, за які шиши... російські олігархи втратили 60% своїх капіталів... а от за борг, наприклад за газ.. можливо... або ж нашкребуть 5 млрд. на кредит...
А що восени? Панікьори….
Все ясно - очередной "украиномовный пЭтриот" :? ваши детские передергивания и перекручивания и коментировать не хочется. Вы б учились лучше в Сельхозе ) потом поработали, а потом и будем говорить о высоких идеалах. А сейчас говорить неочем, логики у вас нету одна теория, а на указанные прорехи в ваших идеях вы реагируете, не совсем этично.
з.ы. то что у вас на столе лежит словарь не значит что вы патриот :lol:

МАХ

Active Member
Черговий стьоб у вашому виконанні… логічно б було відповісти на запитання а не кивати на «прорехи» це просто «совсем этично»…
"Молчи, пока ты не в состоянии сказать нечто такое, что полезнее твоего молчания."
Архимед

Патріотизм (грец. patriótes — співвітчизник, грец. patrís — батьківщина) — любов до Батьківщини, відданість своєму народові, готовність заради них на жертви і подвиги.
На мою ж думку, патріотичність людини полягає не в її намаганні возвеличити себе патріотом перед кимось, а в її вчинках та думках. Достатньо жити по совісті і честі, знайти своє місце в житті, любити, творити, мріяти на благо собі, своїм близьким, своєї країни!... тому я себе й не величаю величним словом «патріот» і не кидаюсь ним на кожному кроці….

ваши ….Вы б учились лучше ….. поработали, а потом и будем говорить о высоких идеалах.
Тут навіть не варто коментувати, я не скриваю свого віку, тому ви можете все списувати на мій вік, але є досить влучний афоризм…

«Нет ничего безобразней старика, который не имеет других доказательств пользы его продолжительной жизни, кроме возраста.»
Сенека

P.S. перехід на особистості та спільні образи, це є одним із показників вихованості та мудрості, якої у декого,на його ж думку , більше ніж у його опонентів, а аргументом такої думки є вік…

Стосовно того, що я не досконало знаю українську мову, і тому іноді користуюся словником не бачу нічого патріотичного…
"Чтобы век прожить - согласен век учиться"
Юрий Татаркин

У щоденній мові, логіка є способом судження що полягає в отриманні висновку із набору припущень. Формальніше, логіка стосується виведення — процесу що продукує нові твердження із вже встановлених.
На відміну від декого я не роблю банальних висновків очередной "украиномовный пЭтриот"… і намагаюсь аргументувати свою точку зору…
А взагалі що, що а стосовно здатності логічно мислити, я б так само впевнено не говорив, з людиною яку навіть не знаю…

Зверху