НЕТ НАЦИОНАЛИЗМУ !!!

Fanat-SS

White Power 88
Я вважаю, що без націоналістів наша країна давно була б областю однієї республіки з імперськими амбіціями. І мабуть половина з тих , хто сидить на форумі вже б освоювала простори славної Чеченської республіки.

Haup

козаченько
Равенне, полистай исторические книги и розузнай сколько точно Украине лет......если ты уж в эту сторону свернула.....поверь, явно не 14

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Я за неё отвечу:
Haup сказав(ла):
...мы еще не доросли до Демократии(и это нормально, нам 15 лет)
Если речь идёт о стране в которой мы живём сейчас, то ей 14 лет. Образовалась после развала СССР и обьявления независимости. А если хочеш в истории покопаться, то нужно определиться, какой момент считать образованием. Толи Киевскую Русь, толи обьединение козаков...
ЗЫ: Не переходи на личности.

Останнє редагування:

Merime

New Member
KOCTa сказав(ла):
Я за неё отвечу:
Если речь идёт о стране в которой мы живём сейчас, то ей 14 лет.
Нідерланди довгий час були під владою Іспанії, Італія була під владою Австрії, Польща під владою Росії, але вони не вважають, що в цей час у них не було країни. З 1991 року Україна отримала незалежність, але цьому передував багатовіковий період, коли Україна входила як частина до Великого князівства Литовського, потім Речі Посполитої, Росії, Польщі, Австро-Угорщини, СРСР. Дійсно спроби створення суверенного державного утворення були поодинокими і нетривалими, але ж Україна не зникала з землі, зникаючи з політичних карт.

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор
Для мене важлива Україна, яка отримала незалежність у серпні 1991 року. Бо я в ній живу, саме на її розбудову я покладу всі сили, тут народяться мої діти й онуки. Я люблю історію України, яка б вона не була. Але час жити теперішнім і майбутнім.

Fanat-SS

White Power 88
Так, ми маємо давню і трагічну історію. Наша нація майже в усі часи боролася за незалежність, багато поколінь "Душу й тіло положило за нашу свободу..." і ми вміємо себе захищати - це в українців у крові. Доречі і зараз продовжується ця боротьба, але вже не в кровопролитних боях, а на політичній арені - продовжується втручання у внутрішні справи країни з боку невгамонних сусідів. але вже ми ніколи незалежність не впустимо. бо нове покоління не має страху до боротьби. який був у людей, що частину життя прожило в тоталітарному антиукраїнському режимі СРСР.

Haup

козаченько
Фанат, Ярик, от ты толкуешь, что мы все время боролись за свободу!! Вот здесь я с тобой не согласен, наверное ты запамятовал дружок, что в ХХ веке до 1914 года мы жили лучше всех в мире.Рубль был денижной единицой всего мира,....и кто знает, что б было, если б не убили Столыпина....не так то уж и плохо было, как нам в школе говорили(намек)

....прочитайте про Столыпинские реформы---очень интересно...

возможно в будущем мы Ющенка будем очернять, как Кучму сейчас.....возможно наших детей будут учить этому.....

Fanat-SS

White Power 88
Так , Столипін проводив для України необхідні аграрні реформи, проте він негативно ставився до української нації і всіляко підтримував діяльність російських шовіністів на території України!!! Так , що не треба мені називати його героєм України.

Haup

козаченько
Ярик, называй героями Украины Шевченка того и того и Грушевського...кто еще? Сегодняшних героев супер-пупер не беру....

.....Може Каденюк герой? или как там его?

з.ы. заманало меня эта ....... :)

Зверху