НЕТ НАЦИОНАЛИЗМУ !!!

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Його слова, на мою думку, відповідь тим 8-мі, які прогосували "Русский язык должен быть единственным гос. языком в Украине.". І, якщо такі люди з України виїдуть, я жалкувати не буду.

Sim$Dim

бесконечная жесть
***Була б моя воля позакривав би нафіг ВСІ москальські школи, ВСІ москальськомовні радіостанції і депортував би ВСІХ москалів з України....***
- не знаю кому ця відповідь конкретно адресована, але мені здаеться, що тут мова йде не про 8-ох людей..., трошкі більше... про ВСІХ "москалей".

З

Зверюга.ua

Guest
Sim$Dim сказав(ла):
**ХАУП: Що ж тобі прояснилося????????!!!!!! Була б моя воля позакривав би нафіг всі москальські школи, всі москальськомовні радіостанції і депортував би всіх москалів з України....!!!!!!!!!!!!!!!!! Тоді було б з КИМ!!!**

І після цих слів ти називаєш себе демократом????
Гарна демократія... Москалів вигнати, інакомислячих пересажати як ворогів української нації, "погані" канали закрити і жити всім так як диктує єдино вірне вчення справжніх "патрийотів" - тільки це випливає з ваших слів...

Якщо патріотизм це насилля над особистістью, політика заборон та обмежень, дискримінація за національною приналежністью, то я не патріот.

Більш того, я не дозволю робити з моєї країни відверто екстриміський націоналістичний шабаш.

ЗІ. Ваші слова відверто направлені на розкол України і розпалювання міжнаціональної ворожнечі.
Так ти правий, давай нехай рускі будуть і далі гальмувати розвиток країни, нехай вони як у тому році намагались зробити, а зараз зроблять П.С.У.А.Р. І тоді ти мабудь будеш задоволений бо всі люди браття... Коли України завдяки таким як ти втратить свою незалежність і ми будемо знов за залізною завісою ти будеш задоволений! Чи не так??? Нам треба робити як у Латвії чи Літві. Ввести як вони обов’язковий іспит з мови за для того щоб отримати громодянство, перевести всі школи на державну мову, перевести всі центральні канали на деравну мову і тоді ми подивимось як на ці дії відреагує твоє пригнічине населення....

Fanat-SS

White Power 88
в моєму розумінні росіяни - нормальні громадяни своєї країни, які поважають свою країну, при цьому нічого проти не мають проти вільного незалежного вибору і думок сусідів. Я був у Росії, де частина молоді. саме справжніх РОСІЯН, ставиться до України або нейтрально або як до братів. До них в мене взаємний РЕСПЕКТ...
Я був приємно здивований коли один з них сказав, що ніколи не довіряв своїм ЗМІ... має свою незаангажовану думку...побільше б Росії таких людей!!!
Але є другий тип - МОСКАЛІ : занадто висока самооцінка,зверхні погляди на всіх інакомислячих ... відверта неповага і заздрість до інших. Ось саме до цих людей моє звернення, які в МОЇЙ країні ще хочуть мені вказати як я мушу жити. Я - на УКРАЇНСЬКОМУ форумі і має повне право говорити те що є в інтересах моєї держави.

Sim$Dim

бесконечная жесть
Вон оно как... А я глупый такой не понял, что есть русские и "москали".... Теперь буду знать.
Встречу на улице лицо российской национальности и обязательно поинтересуюсь у него русский он или москаль.
Фанат СС, просвети плиз, наши соседи делятся только на 2 подвида или есть еще каке-нибудь отличия?
Еще один вопрос, а как ты собераешся отделять русских и "москалей". Будешь создавать "дэмократычни" фильтрационные лагеря?
ЗЫ. Все мы тут имеем полное право говорить, что думаем или в интересах страны, но это все должно быть в рамках закона.

Haup

козаченько
Кароче, люди!!!!!! причем тут русские? По крайней мере они зеков в президенты не пихают...и ваще, че Вы все напали на Россию? Говорите, шо русские нас не уважают, а вижу я обратное.......точно нацисты...
...извените меня, но судя по Вашим словам-это так...мы еще не доросли до Демократии(и это нормально, нам 15 лет)

Респект тебе СИМДИМ :) я не гоню на Украину, просто говорю свое честное мнение....бо так оно и есть!!!!Ярик, а насчет депортации всех русских ты загнул(кто то говорил, шо Вы националисты, а не нацисты....шо, правда??? хаха гоню с Вас...сорри :)

не там проблемы ищите.....и не нужно соррится.....я не говорил, шо мы рабы, я говорил, что чстрана марионетка...разницу секешь?

Останнє редагування модератором:

Haup

козаченько
Ярик, ты не прав наччет москалей!!!!! тЫ оскорбил всю Россию.....

и они нашу супер-пупер экономику не тормозят....у нас и без них евреев и циган хватает...и Кавказци буруют...и нас не уважают и все в свои руки заграбастали(я не про всех)...и Украинцев много гамнюков, ка и русских....некого не следует идеализировать!!!!

Haup

козаченько
...и прочитайте 9-ую страницу, там много моих вопросов.....:) к Вам националистам...

Украина многонациональная страна и естественно если нацистский маразм воцарится в головах людей ... Югославия тому пример.
ЗЫ: Чем больше слышны голоса патриотов, тем меньше слышны рыдание вдов...

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор
Haup сказав(ла):
я не говорил, шо мы рабы, я говорил, что чстрана марионетка...разницу секешь?
Моя мета-соборна і незалежна Україна. Хочеш жити в країні-маріонетці, то їдь до Зімбабве чи ще кудись.
Haup сказав(ла):
не там проблемы ищите.....
А може підкажеш нам, нерозумним, де їх шукати?
Haup сказав(ла):
мы еще не доросли до Демократии(и это нормально, нам 15 лет)
Якщо тобі 15 років, то почитай більше книжок, подивись новини, розвивайся всебічно. (а Україні 14, якщо ти це мав на увазі)
Haup сказав(ла):
к Вам националистам
Хто такий "националисты"?! Коли пишеш "Ви" з великої літери, то звертаєшся до однієй особи.

Останнє редагування модератором:
Зверху