Так ти правий, давай нехай рускі будуть і далі гальмувати розвиток країни, нехай вони як у тому році намагались зробити, а зараз зроблять П.С.У.А.Р. І тоді ти мабудь будеш задоволений бо всі люди браття... Коли України завдяки таким як ти втратить свою незалежність і ми будемо знов за залізною завісою ти будеш задоволений! Чи не так??? Нам треба робити як у Латвії чи Літві. Ввести як вони обов’язковий іспит з мови за для того щоб отримати громодянство, перевести всі школи на державну мову, перевести всі центральні канали на деравну мову і тоді ми подивимось як на ці дії відреагує твоє пригнічине населення....Sim$Dim сказав(ла):**ХАУП: Що ж тобі прояснилося????????!!!!!! Була б моя воля позакривав би нафіг всі москальські школи, всі москальськомовні радіостанції і депортував би всіх москалів з України....!!!!!!!!!!!!!!!!! Тоді було б з КИМ!!!**
І після цих слів ти називаєш себе демократом????
Гарна демократія... Москалів вигнати, інакомислячих пересажати як ворогів української нації, "погані" канали закрити і жити всім так як диктує єдино вірне вчення справжніх "патрийотів" - тільки це випливає з ваших слів...
Якщо патріотизм це насилля над особистістью, політика заборон та обмежень, дискримінація за національною приналежністью, то я не патріот.
Більш того, я не дозволю робити з моєї країни відверто екстриміський націоналістичний шабаш.
ЗІ. Ваші слова відверто направлені на розкол України і розпалювання міжнаціональної ворожнечі.
Моя мета-соборна і незалежна Україна. Хочеш жити в країні-маріонетці, то їдь до Зімбабве чи ще кудись.Haup сказав(ла):я не говорил, шо мы рабы, я говорил, что чстрана марионетка...разницу секешь?
А може підкажеш нам, нерозумним, де їх шукати?Haup сказав(ла):не там проблемы ищите.....
Якщо тобі 15 років, то почитай більше книжок, подивись новини, розвивайся всебічно. (а Україні 14, якщо ти це мав на увазі)Haup сказав(ла):мы еще не доросли до Демократии(и это нормально, нам 15 лет)
Хто такий "националисты"?! Коли пишеш "Ви" з великої літери, то звертаєшся до однієй особи.Haup сказав(ла):к Вам националистам