НЕТ НАЦИОНАЛИЗМУ !!!

Haup

козаченько
..я не закончил, люди, запомните одно: шо мы поле сражения сферы влияния России и НАТО, нам подходит слово "марионетка"..кто больше заплатит, за того и потянем....так всю историю было, тока мы все учим через цензуру и только позитивные моменты. Мы боролись за независимость, а не знаем шо это такое, мы не привыкли быть свободными.....мы не знаем как розпорядиться нашею "свободою"

А Россия скоро подымится на высочайший уровень, вот увидите... а там и мы за ней!!!

Haup

козаченько
Вы там ранее ссорились, шо типа НАТОвские танки будут под Воронежем...хахахах...отвечаю, гоню....тупой детский лепет!!!!
Россию никто никогда не победит, она только сама может себя уничтожить(тайна русской души)...и я на половину русский, малеха поляк и украинец.....

И я не защищаю Россию, просто пишу свои мысли....УКРАИНА ФОРЕВЕр

Fanat-SS

White Power 88
прояви саме російської
культури , особливо під час святкування дня міста, коли п"яна молодь б"є скло і розпиває спиртні напої прям на Сотні. а сміття на ранок збираїться більше ніж на сміттєвому полігон.І це центр мого рідного міста!!!! Це є наслідком виховання СРСР. українці ніколи не пили так, як росіяни до СРСР. Зараз йде спаювання молоді - вся Європа п"є ПИВО, вся Росія п"є водку - головна біда.

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор
Haup сказав(ла):
..я не закончил, люди, запомните одно: шо мы поле сражения сферы влияния России и НАТО, нам подходит слово "марионетка"..кто больше заплатит, за того и потянем....так всю историю было, тока мы все учим через цензуру и только позитивные моменты. Мы боролись за независимость, а не знаем шо это такое, мы не привыкли быть свободными.....мы не знаем как розпорядиться нашею "свободою"

А Россия скоро подымится на высочайший уровень, вот увидите... а там и мы за ней!!!
Так давайте поїдемо лизати д... Росії, бо це найкраще, що ми вміємо, це у нас в крові?!!!!!
Думай, що говориш, якщо ти відчуваєшь себе рабом, то це не значить, що ми всі такі.

Haup

козаченько
Ярик, ты сам жрал со мной водяру на сотне..ненада отмазываться таким дерьмом, ты сам подумай шо говоришь....но согласен, шо каждый пятый в России-это алкаш :)и пьянь далеко уж не от них пошла......у нас тоже выпивал всегда хватало:)

Haup

козаченько
Равенне не каверкай мои слова...и не зли меня, тошо я не говорил, шо я раб....не моя вина, шо украина марионетка в мире

Fanat-SS

White Power 88
А вважаю себе вільним, бо я нове покоління, яке не знає , що таке бути маріонеткою. А якщо хтось зазіхатиме на мою незалежність і незалежність моєї країни - однозначно захист до останньої краплі крові!!! бо я патріот!! І це не пусті слова!!!

Haup

козаченько
..и согласитесь, шо без России мы пропадем...цены бензина, газа...они захотят и паламают нашу супер-пупер экономику :)

Haup

козаченько
Ярик, а чем ты будешь защищать свою свободу? У нас есть вооружение? Армия? Посмотри, кто сейчас служит и какая армия щас...!!!

Fanat-SS

White Power 88
Слухай я завжди відповідаю за свої слова- по перше з тобою я не празднував, а по- друге це не по темі ... а що Росія п"є водку і це є її основною проблемою - це правда

Зверху