НЕТ НАЦИОНАЛИЗМУ !!!

Haup

козаченько
та я согласен с тобой..Ярик а почему ты на улице говоришь русским языком, а на форуме украинским? так щас модно???ах да, ты ж новое поколение, та я впринципе тоже :)

Haup

козаченько
Ярик, та я верю шо ты патриот.....щас все патриоты, рев-ия все-таки прошла, мода, оранжевый бум...тема..куллл.йо!!!

Haup

козаченько
Я тоже верю в Украину, просто я себе глаза не замылюю псевдопатриотизмом, вот и вся наша разница....

Fanat-SS

White Power 88
Немає з ким- це проблема!!! Але при першій можливості ЗАВЖДИ спілкуюсь на Українській Н: з фанатами Лівівських Карпат, з викладачами, і усюди хто нею спілкується...

Haup

козаченько
Ярик, вот ты и сам доказал себе, шо я хотел доказать.....

"не мае з ким"------все проясняется....какие тада украинци нафиг, я в шоке, о чем речь..!!!

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор
Haup сказав(ла):
Равенне не каверкай мои слова...и не зли меня, тошо я не говорил, шо я раб....не моя вина, шо украина марионетка в мире
І що ти зробиш? Прийдеш і поб'єш мене? Будеш доводити, що я неправа, що мій націоналізм-вигадки заходу? Ти сказав, що ми не знаємо, що таке свобода-отже, ми раби.
Мені набридло, що мій народ-не вважають за націю. Що коли, я говорю, що я націоналістка, то людям чується нацистка. Вуха помийте або купіть словник. Я не дозволю ображати мою країну, ні Росію, ні Заходу, ні антиукраїнцям, які живуть в одній зі мною державі. У мене не має ні армії, ні зброї. Але у мене є я і є мої однодумці, а разом ми сильніше, ніж тисячі гармат.
З.І. Я була патріткою за довго до Помаранчевої революції, а якщо ти дізнався про патріотизм тільки минулого року-твої проблеми.

Fanat-SS

White Power 88
ХАУП: Що ж тобі прояснилося????????!!!!!! Була б моя воля позакривав би нафіг всі москальські школи, всі москальськомовні радіостанції і депортував би всіх москалів з України....!!!!!!!!!!!!!!!!! Тоді було б з КИМ!!!

З

Зверюга.ua

Guest
Fanat-SS сказав(ла):
ХАУП: Що ж тобі прояснилося????????!!!!!! Була б моя воля позакривав би нафіг всі москальські школи, всі москальськомовні радіостанції і депортував би всіх москалів з України....!!!!!!!!!!!!!!!!! Тоді було б з КИМ!!!
:appl: Ти не один!!!!!!!!!

Sim$Dim

бесконечная жесть
**ХАУП: Що ж тобі прояснилося????????!!!!!! Була б моя воля позакривав би нафіг всі москальські школи, всі москальськомовні радіостанції і депортував би всіх москалів з України....!!!!!!!!!!!!!!!!! Тоді було б з КИМ!!!**

І після цих слів ти називаєш себе демократом????
Гарна демократія... Москалів вигнати, інакомислячих пересажати як ворогів української нації, "погані" канали закрити і жити всім так як диктує єдино вірне вчення справжніх "патрийотів" - тільки це випливає з ваших слів...

Якщо патріотизм це насилля над особистістью, політика заборон та обмежень, дискримінація за національною приналежністью, то я не патріот.

Більш того, я не дозволю робити з моєї країни відверто екстриміський націоналістичний шабаш.

ЗІ. Ваші слова відверто направлені на розкол України і розпалювання міжнаціональної ворожнечі.

Зверху