Комунистическая партия

Проголосували б Ви за Симоненко на виборах 2010?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    137
Ответ: Комунистическая партия

Сообщение от Taurus 73

А ну скажи что нибудь "конкретно", можешь????
Вы высказываетесь негативно вот и обьясняйте свою точку зрения. Я вроде и так стараюсь голословно ничего не говорить.

З

Зверюга.ua

Guest

Ножка_Буша сказав(ла):
Вы высказываетесь негативно вот и обьясняйте свою точку зрения. Я вроде и так стараюсь голословно ничего не говорить.
Шановне стегенце Буша, ви взагілі жили при владі комуняк??? Вам потрібні аргументи??? Так скільки їх можно наводити??? комуністи у нашому парламенті це маса старих недоумків, котрім платять пани Медведчук, Кучма, Ахмєтов за те що б вони голосували так як треба!
На які гроші у головного комуніста україни невеличкий банк у Дніпропетровську??? Чи він як Вітренко старцює на передвиборчу кампанію??? Ви послухайте що кажуть комуняки! Вони немають жодної програми дій, зате валуть що лише вони можуть щось зробити з країною. Так якщо їм надати какий шанс то вони від нього відмовляться бо їх потім люди і порвуть, бо у 17 році таке прокатило, а у наш час наврядчи прокатить потлітика воєнного комунізму! Люди не будуть страждати за їхню ідею як це було колись!

З.І. Звідси висновок, комунякам потрібен парламент заради парламенту. Тобто вони у ньому заробляють непогані гроші і влада як так їм непотрібна, бо це відповідальність, а відповідальність і комуністи це несумісні поняття!

Сообщение от Зверило

Шановне стегенце Буша, ви взагілі жили при владі комуняк??? Вам потрібні аргументи??? Так скільки їх можно наводити??? комуністи у нашому парламенті це маса старих недоумків, котрім платять пани Медведчук, Кучма, Ахмєтов за те що б вони голосували так як треба!
На які гроші у головного комуніста україни невеличкий банк у Дніпропетровську??? Чи він як Вітренко старцює на передвиборчу кампанію??? Ви послухайте що кажуть комуняки! Вони немають жодної програми дій, зате валуть що лише вони можуть щось зробити з країною. Так якщо їм надати какий шанс то вони від нього відмовляться бо їх потім люди і порвуть, бо у 17 році таке прокатило, а у наш час наврядчи прокатить потлітика воєнного комунізму! Люди не будуть страждати за їхню ідею як це було колись!

З.І. Звідси висновок, комунякам потрібен парламент заради парламенту. Тобто вони у ньому заробляють непогані гроші і влада як так їм непотрібна, бо це відповідальність, а відповідальність і комуністи це несумісні поняття!
Все твои слова пустой звук... Раскрой свой тайный источник информации. Никто не знает о таком банке, которым владеет Симоненко. В интернете никаких сведений тоже нет по этому поводу.
При власти коммунистов я жил, было лучше чем сейчас, 100%.
"Сколько можно приводить?" ты ничего и не приводишь, только много значков ставишь ????!!!!. Да слова коверкаешь. Почитай психологию, там такие симптомы описываются.
Программа есть, если ты не знаешь чего кричишь.
Про что ты говоришь, какая политика военного коммунизма. Где ты ее видишь в действиях или программе КПУ?
Не уподобляйся Витренко, которую вы так все не любите.

PS. Велике прохання не спотворюй мою рідну мову, це ознака слабкості.
І Україна пиши з великої літери якщо патріот.

Останнє редагування:

Повідомлення від Dr Faust

комуністи, вітренківці та інші - де вони були за часів кучми?!
А тепер вони вилізли зі своїх собачих будок та, користуючись небаченою до цього часу демократією, гавкають на нову владу, хто дужче.
Шановний, у вас коротка пам'ять. За часів Кучми комуністи були самою чисельною фракцією у Верховній Раді. А Кучма плакав що "реформи не йдуть тому що немає в Раді прокучмівської більшості, що ВР заважає йому працювати, і з усих сил створював провладну більшість в обхід комуністів, що йому не деякий час і вдалося зробити. Можна підняти підшивки державних газет за той час, де ви дістанете підтвердження цьому.

Вітренко захищати не збираюсь, вона продалась давно. На виборах 1999року, у другому турі, вона (начебто крайньо ліва) підтримала Кучму, хоч заявляла до цього що підтримає будь кого хто буде його супротивником.

Хто такі інші я не знаю, думок ваших не читаю.

Про небачену демократію, це вже занадто :) Якшо вся ця брехня, непрофесійність, та ще й бандити які лізуть до ВР(на хвилі розчарування нинішньою владою) це для вас демократія, то для мене це щось інше.

Останнє редагування:
З

Зверюга.ua

Guest

Ножка_Буша сказав(ла):
Все твои слова пустой звук... Раскрой свой тайный источник информации. Никто не знает о таком банке, которым владеет Симоненко. В интернете никаких сведений тоже нет по этому поводу.
"Сколько можно приводить?" ты ничего и не приводишь, только много значков ставишь ????!!!!. Да слова коверкаешь. Почитай психологию, там такие симптомы описываются.
Про что ты говоришь, какая политика военного коммунизма. Где ты ее видишь в действиях или программе КПУ?

Ну шановние стегенце... Я іншої відповіді від комуніста не очікував! По-перше де в мойому висловлюванні "Україна" написано з маленької літери???
По-друге, у комунки немає рідної мови! Він інтернаціоналіст! Так шо якщо ви комуняка, то у вас немає рідної країні і тимпаче рідної мови.
Далі, звідки у пана Симоменка гроші на передвиборчу компанію??? Вибачаюсь що до банку то я спутав з іншим депутатом, однак у пан симоменко володіє великою кількістю кораблів і це ви можете спокійно перевірити! Так звідки гроші на це??? У людини котра за народ вболіває??? Чому цей воболівальник не їзде на веломашині чи на метро у верховну раду, а їзде на лексусі?
Що до СРСР то за що був репресований мій дідусь? За що він остсидів 15 років у сибіру? За те щоб вам жилось гарно? Щоб кожен окупант казав "мне здесь нарвится и я тут буду жить!" Ні шановний, він відсидів за те щоб Україна стала вільною від червоного багна, та расєйскіх окупантів, він відсидів за рідну мову котру ваші брати комуністи нищіли і котру ви зараз називаєте рідною...

Dr_Faust

New Member

Ножка_Буша сказав(ла):
Шановний, у вас коротка пам'ять. За часів Кучми комуністи були самою чисельною фракцією у Верховній Раді. А Кучма плакав що "реформи не йдуть тому що немає в Раді прокучмівської більшості, що ВР заважає йому працювати, і з усих сил створював провладну більшість в обхід комуністів, що йому не деякий час і вдалося зробити. Можна підняти підшивки державних газет за той час, де ви дістанете підтвердження цьому.
Ну історія зі "спікером" ткаченко та боротьбою з медведчуком - це єдиний яскравий епізод відкритої боротьби комуняк з кучмістами. Потім кучма, мабуть, їх добре забашляв, бо такої боротьби вже не було.

Ultraviolet

Active Member

КПУ - комерсанты с красными флажками на столах ВР, торгующими нормативными решениями. Иногда прорывается реальнаю информация. К примеру я обратил внимане на фразу Ю. во время инагурации, он сказал, что больше не будут заносится деньги в ВР для принятия решений. Так вот именно это о них.

rfvgy

Ukrainian

Ножка_Буша сказав(ла):
Программа есть, если ты не знаешь чего кричишь.

Чем лучше ?И я помню времена ,,развитого социализма,,-возвращатся в которые нет никакого желания.
Просмотрел недавно предвыборную брошурку кпу.-,,ох уж ети сказочки,ох уж ети сказочники,,Маловато их будет после выборов в ВР.

Haup

козаченько

Разве при Советской власти жилось лучше? Просто мы все были одинаково-серые.............нескем и сравнить.....щас хоть мозгами заработать можно, а не по потребностям!!!!!!!! ;)

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

Там есть темка "Ностальгия по СССР", наверное это там лучше бы смотрелось, а эту темку давайте всё таки оставим для обсуждения компартии Украины в её теперешнем состоянии. Хотя, как по мне так там и обсуждать нечего - те же буржуи, только прикрываются утопическими лозунгами о равенстве. Дивиз правдивее будет звучать так: "От каждого по способностям, нам по потребностям".

Зверху