Вибори 2008

Мій голос за


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    211

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Вибори 2008

0..0
Кітайсев?
-..-
 

ret_

Я добрый.Главное,не злить
Навіщо нові вибори,якщо прийдуть ті самі...,треба нових,молодих обирати... .
Чому більшість не хоче бачити ці самі обличча,і впевнена,що вони знов пройдуть?Що вам заважає їх не обирати?Зробіть хочь раз мужній вчинок-проголосуйте за інших.
угу.. голосуйте за их детей!!!!!!!!!..
 

mangust

патріот
Відповідь: Вибори 2008

Центральна виборча комісія визначила, що для підготовки та проведення виборів президента необхідна сума у розмірі 941 млн. 285 тис. гривень.

Відповідне подання ЦВК затвердила на своєму засіданні у середу, повідомляє прес-служба відомства.
Загальна сума видатків на підготовку та проведення виборів президента становить 651 млн. 385 тис. гривень.
У разі призначення повторного голосування потрібно буде витратити ще 289 млн. 900 тис. гривень.
Тож з урахуванням цієї можливості, зауважують в ЦВК, загалом на проведення виборів президента необхідно 941 млн. 285 тис. гривень
 

mi][a

Человеку нужен человек
Навіщо нові вибори,якщо прийдуть ті самі...,треба нових,молодих обирати... .
Чому більшість не хоче бачити ці самі обличча,і впевнена,що вони знов пройдуть?Що вам заважає їх не обирати?Зробіть хочь раз мужній вчинок-проголосуйте за інших.
голосуй не голосуй...
молоді, нові чи старі - немає різниці - усі працюють на дядю-спонсора
 

sladkui

________
Проти всіх! власть народу :) кто приходит к власти, тому бы побыстрее бабла нагребти...
 

sooka

New Member
за нынешнее правительтво - точно нет, видим как происходит управление страной, какие для него условия считаются примелимыми хотя бы в отношении газовой политики, так что...
 

sooka

New Member
что самое интересное, выбирай - не выбирай, того или не того, - всё равно власть приносит жажду наживы, особенно нашим политикам. Поэтому, думаю, выбор надо делать сознательно, но на улучшения особо не рассчитывать
 

mangust

патріот
Відповідь: Вибори 2008

Кожен п'ятий киянин хоче диктатури
20,8% киян вважають, що політичним режимом в Україні має бути диктатура. Такі дані соціологічного опитування, проведеного Спілкою молодих політологів України.

При цьому 10,9% опитаних мешканців Києва сказали, що політичним режимом в Україні має бути авторитаризм, а в тому, що в державі повинна бути демократія, упевнені 63,3% респондентів. 5,1% опитаних не замислювались над таким питанням.

Щодо того, кому кияни віддали б свої голоси на президентських виборах, якби вони відбувались найближчої неділі, опитування показало, що 22,8% є прихильниками Юлії Тимошенко, 14,7% - Арсенія Яценюка, 7,1% - Віктора Януковича. За діючого Президента України Віктора Ющенка віддали б голоси 4,8% киян. Відсоток голосів, які б отримав від мешканців Києва кожен з інших кандидатів із запропонованого переліку, знаходиться в межах статистичної похибки. 5% проголосували б за кандидатів, яких не було у запропонованому переліку (в якості "свого варіанту" респонденти називали здебільшого прізвища людей, які не є громадянами України, зокрема президента Білорусі О.Лукашенка та прем'єр-міністра Російської Федерації В.Путіна).

Також 22,6% опитаних мешканців Києва сказали, що голосуватимуть проти всіх. Це майже стільки ж голосів, скільки, згідно результатів опитування, отримала б Юлія Тимошенко, яка зі значним відривом випереджає навіть свого найближчого конкурента Арсенія Яценюка. 5% киян сказали, що взагалі не підуть на вибори, а 5,7% - не замислювались над питанням, яке було поставлено.

Моніторинг проводився 21 лютого протягом дня за стихійною вибіркою. В опитуванні брали участь виключно люди, які досягли 18-річного віку та проживають у Києві. Загальна кількість опитаних - 1 017 осіб. Теоретична похибка знаходиться у межах 3,2%.
 
Зверху