ПР + БЮТ = Импичмент Ющенку?

• Автор теми bsv
  • Дата створення

Импичмент

• Будет и хочу

Голосів: 50 38.2%
  • Не будет и не хочу

Голосів: 40 30.5%
  • Будет, но не хочу

Голосів: 9 6.9%
  • Не будет, но хочу

Голосів: 32 24.4%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    131

n\a

Забанен
Як відомо НУ-НС, до початку роботи ВР, хотіла провести коаліційну нараду, що до російсько-грузинського конфлікту, на який БЮТ не з’явився… Під час засідання всі закони які були внесені коаліційними партіями були не підтримані БЮТом… потім ПР і БЮТ назначили заступників спікера… і почали голосувати за низку законів…. Спрощення імпічменту президента, зменшення його повноважень .. навіщо? Щоб мати вплив на президента… якщо ж ще й збільшать прохідний відсоток, то можна говорити про знищення посади президента, бо таким чином вето президента буде легко подолати…
Президент має право заветувати ті закони, за конституцією… і розпустити парламент, якщо не буде створено нову більшість за 30діб… конституцією таке право передбачене, і не вказано як часто може користуватися цим правом президент… лише те що вибори не можуть бути частіше ніж раз на рік… рік вже пройшов….
Так хто ж популізмом займається? І хто розвалює коаліцію? Якими діями НУНС розвалює коаліцію? Бо дії БЮТ, приведені мною вище, дійсно були спрямовані на знищення коаліції… розкрийте очі, потрібно оцінювати об’єктивно…

Також мені щось розповідали тут про ВЕНКО… Там також наш прем’єр набирав собі рейтинг…
Наскільки мені відомо секретаріат президента вперше заявив про незаконну продаж права на видобуток… Тоді ж Тимошенко ,щоб підняти собі рейтинг зразу ж видала закон про розірвання договору… Це що не популізм? Вона не мало жодних підстав для розірвання… ВЕНКО не українська компанія, а отже недотримання угоди, могло б Україні дорого коштувати, ми б не лише віддали б ВЕНКО при керченський шельф, а ще й штраф би заплатили… Тому щоб уникнути цього президент змушений був відкликати закон Тимошенко, і подати до суду… лише суд міг визнати договір незаконним і лише тоді можна було б розривати його в односторонньому порядку…
Тимошенко також говорила що знає хто за всім цим стоїть… чому ж вона не розкрила очі своїм виборцям? Чи це також був популізм? А можливо вона також як і Віктор Федорович була в долі???

Ви писали що Ахметов втратив 20% через падіння вартості його підприємств…. Це до цього призвела політика вашого улюбленого прем’єра? Збільшення стипендій, пенсій…. Це що не популізм? А що інфляція 34% то байдуже…

Привітання олімпійців, міністра спорту відбувалося ще в аеропорті … а вчорашній банкет був лише формальністю… вручення банківських рахунків…. 700тис. отримували лише з золотими медалями, але й на ці кошти ви не купите нормальної квартири в Києві, хіба що однокімнатну а околиці міста..
А те що Тимошенко не з’явилася на міжнародній конференції Євроінтеграції, що проходить в Києві зараз, і на яку приїхало 40 міністрів з різних країн світу, то нічого… вона вирішує важливі питання… питання як зберегти під собою крісло… і в попу ту інтеграцію….

Напишіть мені будь ласка якими діями НУНС або ж президент розвалює коаліцію?
Это очевидные вещи, я право не могу понять, почему они не понятны ИМ?! Может у них какая-то финансовая доля от процесса оболванивания электората?

Life-ua

+ плюс - минус
Че ЧЕ? Опять хамское вранье? Покажите мне профицит на потребительских товарах и услугах!!! У вас там что, маршрутки подешевели? Или хлеб? Или мясо? А может овощи? Или лекарства ? ГДЕ ЭТОТ ДОЛБАНЫЙ ПРОФИЦИТ?
причём тут инфляция до профицита бюджета ?

профицит бюджета означает лишь одно : что правительство насобирало в доходную часть бюджета на 32 миллиарда больше чем планировали (тоесть чем расписанно на расходы)

Простыми словами : если-б не эти 32 миллиарда сверх - то не было-б не гроша (не то что 6 миллиардов) на ликвидацию паводков и прочих увеличений ассигнований .

Вы не тутайте разные понятия в одну кучу - показать профицит на ценах невозможно , так как это абсурд :) (профицит лишь означает что можна больше денег потратить и перераспределить - а не то сколько будет инфляция)

п.с.) По инфляции - цены в маршрутках : в миськраду , по областях - во многом к Губернаторам (коих не пускали с СП к премьеру - несмотря что они ей подчиняются по Конституции) , к тому-же её приостановили (к сожалению не премьер до этого имел больше власти в стране)

bsv

Странник
Не перекручивайте слова ! БЮТ категорически против досрочных выборов , но если Ющенко их в очередной раз обявит (а именно он только это может) - то высказанна позиция что тогда нужно всеобщие проводить ...
Может есть еще одна партия БЮТ? :о)

lion.ts

[deleted]
Як відомо НУ-НС, до початку роботи ВР, хотіла провести коаліційну нараду, що до російсько-грузинського конфлікту, на який БЮТ не з’явився… Під час засідання всі закони які були внесені коаліційними партіями були не підтримані БЮТом… потім ПР і БЮТ назначили заступників спікера… і почали голосувати за низку законів…. Спрощення імпічменту президента, зменшення його повноважень .. навіщо? Щоб мати вплив на президента… якщо ж ще й збільшать прохідний відсоток, то можна говорити про знищення посади президента, бо таким чином вето президента буде легко подолати…
Президент має право заветувати ті закони, за конституцією… і розпустити парламент, якщо не буде створено нову більшість за 30діб… конституцією таке право передбачене, і не вказано як часто може користуватися цим правом президент…
Напишіть мені будь ласка якими діями НУНС або ж президент розвалює коаліцію?...Бо конкретні, мною приведені дії БЮТ більш переконливі….
1) Год еще не прошел
2) Заветировать право имеет, но его вето легко преодолеть. Поэтому он не может не допустить закон про КабМин.
3) Действия, которыми НУ и Президент разваливали коалицию:
- фактически выход части НУ из коалиции еще весной (это когда хлопци Балоги не поддерживали ни одной инициативы коалиции)
- коалиция формально еще существует, но президент уже сказал, что ее уже нет - значит так хотел, чтобы она была.
- постоянный необоснованный стеб Балоги и ко. на КабМин (где то дело в СБУ?? Затерялось...)
- уже давно, но все же вспомню: переговоры НУ с Партией Регионов в 2007-м (при чем переговоры подковерные)
- не допуск Губернаторов в КабМин Президентом.
Еще перечислять или хватит? Я думаю хватит...

n\a

Забанен
1) Год еще не прошел
2) Заветировать право имеет, но его вето легко преодолеть. Поэтому он не может не допустить закон про КабМин.
- фактически выход части НУ из коалиции еще весной (это когда хлопци Балоги не поддерживали ни одной инициативы коалиции)
- коалиция формально еще существует, но президент уже сказал, что ее уже нет - значит так хотел, чтобы она была.
- постоянный необоснованный стеб Балоги и ко. на КабМин (где то дело в СБУ?? Затерялось...)
- уже давно, но все же вспомню: переговоры НУ с Партией Регионов в 2007-м (при чем переговоры подковерные)
А что, "угода" коалиции - поддержка всех законов Тимошенко? А если там бред?
Президент констатировал факт, который только БЮТ и отказывался воспринимать (потому-что первопричина развала - желание Тимошенко узурпировать власть)
Стеб - это с той же оперы что и "в теме" Луценко?
Назовите мне НЕ подковерные переговоры БЮТ!

Life-ua

+ плюс - минус
Як відомо НУ-НС, до початку роботи ВР, хотіла провести коаліційну нараду, що до російсько-грузинського конфлікту, на який БЮТ не з’явився… Під час засідання всі закони які були внесені коаліційними партіями були не підтримані БЮТом… потім ПР і БЮТ назначили заступників спікера… і почали голосувати за низку законів….….
А тут всё очень просто : допекло . НУ-НС ведь признавал всегда что глава коалиции Юля ? После чего : последней каплей было обвинение СП в государствееной измене ! Это что детские шуточки такие заявы ? И не нада-ли на них или предьявлять доказательства (чего не было сделанно) или публично на всю страну извинятся перед Тимошенко ?

В этом конфликте всё очень просто : раскололи коалицию хамские обвинения в сторону Тимошенко (притом каждодневные) , собственно с коалиции вышел НУ а не БЮТ .

Поэтому : пускай сначала извинятся за оскорбление в государственной измене перед Тимошенко или предьявят доказательства ! А потом уже будут решать вопросы нормального функционирования коалиции .

НУЖНО УВАЖАТЬ СВОЕГО ПАРТНЁРА ПО КОАЛИЦИИ И НЕ ОСКОРБЛЯТЬ ЕГО ! :)

Спрощення імпічменту президента, зменшення його повноважень .. навіщо? Щоб мати вплив на президента...
Скорее это было сделанно для того что-б зменьшить его вплыв на них (теперь он насколько я понял не может через РНБО обовьязать премьера делать то что он хочет , премьер теперь самостоятельная фигура)

якщо ж ще й збільшать прохідний відсоток, то можна говорити про знищення посади президента, бо таким чином вето президента буде легко подолати…
Президент має право заветувати ті закони, за конституцією… і розпустити парламент, якщо не буде створено нову більшість за 30діб… конституцією таке право передбачене, і не вказано як часто може користуватися цим правом президент… лише те що вибори не можуть бути частіше ніж раз на рік… рік вже пройшов…
Так само Конституцией предусмотренно что депутаты Конституционным большинством могут менять эту-же самую коалицию , что в этом незаконного ? :)

Так хто ж популізмом займається? І хто розвалює коаліцію? Якими діями НУНС розвалює коаліцію? Бо дії БЮТ, приведені мною вище, дійсно були спрямовані на знищення коаліції… розкрийте очі, потрібно оцінювати об’єктивно…
Я написал выше , за обвинение своего партнёра в государственной измене - нужно отвечать или предоставлять доказательство . Какой человек выдержал-бы такие изминения ?

Да собственно выщеуказанный вами НУ-НС частично сам согласился со мной :

-------------------------------------------------------------------------
На встрече фракции НУНС с президентом обсуждался вопрос, что можно сделать в течение десяти дней, пока коалиция еще действует, чтобы ее спасти. Об этом в интервью "Главреду" сказал народный депутат НУ-НС от "Народной Самообороны" Тарас Стецькив.
По словам Стецькива, на встрече фракции с Виктором Ющенко очень остро возник вопрос беспардонного поведения Андрея Кислинского, когда он обвинял Тимошенко. "Также мы поставили вопрос об ответственности руководителя Кислинского – Виктора Балоги за провокацию против БЮТ", - сказал Стецькив

-------------------------------------------------------------------------

Даже в НС многие это понимают :)

Також мені щось розповідали тут про ВЕНКО… Там також наш прем’єр набирав собі рейтинг…
Наскільки мені відомо секретаріат президента вперше заявив про незаконну продаж права на видобуток… Тоді ж Тимошенко ,щоб підняти собі рейтинг зразу ж видала закон про розірвання договору… Це що не популізм? Вона не мало жодних підстав для розірвання… ВЕНКО не українська компанія, а отже недотримання угоди, могло б Україні дорого коштувати, ми б не лише віддали б ВЕНКО при керченський шельф, а ще й штраф би заплатили… Тому щоб уникнути цього президент змушений був відкликати закон Тимошенко, і подати до суду… лише суд міг визнати договір незаконним і лише тоді можна було б розривати його в односторонньому порядку…
Тимошенко також говорила що знає хто за всім цим стоїть… чому ж вона не розкрила очі своїм виборцям? Чи це також був популізм? А можливо вона також як і Віктор Федорович була в долі???
Жаль что вы не читали мои ссылки ...

Life-ua

+ плюс - минус
А что, "угода" коалиции - поддержка всех законов Тимошенко? А если там бред?
А если бред предложение СП о новом законе о Кабмин (за который ранее они проголосовали и в котором сокращались полномочия премьера) - чё БЮТ должен за него голосовать ? :)

Президент констатировал факт, который только БЮТ и отказывался воспринимать (потому-что первопричина развала - желание Тимошенко узурпировать власть)
Стеб - это с той же оперы что и "в теме" Луценко?
Назовите мне НЕ подковерные переговоры БЮТ!
Бред какой-то :)

МАХ

Active Member
1) Год еще не прошел

1)Рік ще не пройшов, але ж ще у депутатів 30 діб, а потім, якщо буде закон про розпуск, ще й термін передвиборчої підготовки… тому все в межах конституції…

2)Президент має право за конституцією заветувати, а те що БЮТ зрадницькими методами разом з ПР може подолати вето, це ще раз доказ того звідки ростуть ноги… але аж ніяк не забороняє президенту скористатися вето…

3) Все що було 2007року... Балога....що і де згубилося( Тимошенко могла в СБУ зробити відкат і справа затерялась, ще потрібно розібратися.).... всі звинувачення, з обох сторін, це лише словесна перепалка, яка не може виправдати ціленаправлені дії, а саме голосування за закони які не підтримані коаліцією... Губернаторів не допустили, бо ЗАКОНОМ прописано що такі збори повинні заздалегідь погоджуватися з президентом.... Хочу вас просвітити, коаліції зараз не існує! НУ написало заяву про вихід з коаліції, але має право в десятиденний термін відізвати цю заяву… отже доки НУ не відізвало коаліції НЕ МАЄ!

а що ви скажете про голосування БЮТ з ПР, як ви це називаєте?

n\a

Забанен
У меня такое ощущение, что БЮТ не за подьем экономики борется, а с теми кто "хамски выразился о Тимошенко" , причем средствами той же экономики

n\a

Забанен
А если бред предложение СП о новом законе о Кабмин (за который ранее они проголосовали и в котором сокращались полномочия премьера) - чё БЮТ должен за него голосовать ? :)

Бред какой-то :)
Во- во, БЮТ так и не признает своих ошибок.

Зверху